FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat în direct ce schimbări face la meciul cu Sepsi: „Doar ei mai rămân titulari”

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2024 16:20 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2024 16:42

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a anunțat că are speranțe mari să se califice mai departe din grupa mamut din Europa League, fiind dispus să neglijeze campionatul.

FCSB este pe locul 2 din 36 de echipe în grupa din Europa League, iar Becali are speranțe că echipa sa se poate califica mai departe, chiar de pe una dintre primele 8 poziții.

Gigi Becali a anunțat în direct ce schimbări face la meciul cu Sepsi: „Schimb toată echipa!”

„Bucuria mea e că jucăm ceea ce vreau, rapid, foarte rapid. E clar, toată lumea a văzut, am jucat extraordinar. Să vedem ce facem cu PAOK, dar nu este neapărat relevant. Poți să ai o zi bună și să bați. După astea 8 meciuri tragem linie, meciul care este cu etichetă este cel cu Manchester United.

Europa sau campionat? Nu știu să dau acum un răspuns. Acum mi-a dat Dumnezeu în cap așa, ziceam că mă interesează campionatul mai mult, dar cu fanii, cu atâția bani luați din tichete, atunci am zis Europa.

Dacă ne calificăm, e posibil dacă vrea Dumnezeu, dacă prindem primele 8 locuri mai luăm 20 și ceva de milioane. Azi suntem pe 2, dacă rămâne așa luăm 30 și ceva de milioane.

La meciul cu Sepsi Olaru nu o să joace, nici Bîrligea, nici Radunovic, nici Mihai Popescu. Lixandru nu o să joace nici el, nici Miculescu, nici Ștefănescu. Schimb toată echipa! Numai Chiricheș și Dawa vor juca, în rest toată echipa e schimbată.

Vreau să fac o echipă tare de acum încolo. Nu mai dau bani pe jucători pe care nu-i văd, de asta iau din România, că îi văd. În străinătate nu-i văd, luați voi din străinătate cu 400.000 de euro sau gratis și vă dau eu 2 milioane de euro pe ei.

Acum vrem mai mult Europa pentru că putem să venim în primele 8. Nu e ușor, e ceva de domeniul fantasticului. Stai să vedem ce jucăm cu PAOK, dacă o să câștigăm orice scenariu e posibil”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Liga Digisport”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (15)
johny2003
johny2003  •  27 Septembrie 2024, 20:27

Acuma jubileaza Ferguson, dar dupa meciul cu PAOK, vinde tot si merge la Muntele Athos...Pak-pak....

Independentul
Independentul  •  27 Septembrie 2024, 18:57

la urma urmei 10sb poate juca si cu MM si lutu in formatie ;doar intalneste satelitul

Mr.Happy
Mr.Happy  •  27 Septembrie 2024, 18:43

Frumos, cât de cât. Câștigi un meci cu o echipă de care nu a auzi numeni până acum și deja suntem departe. Și CFR a câștigat cu 5-0 în deplasare. Cred că o să râdem. Și alții o să plângă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează