FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - OȚELUL 0-0

VIDEO Până și căpitanul Oțelului se teme de Dorinel Munteanu: „Noi trebuie să facem ce spune!”

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 07:40 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 09:07

Juri Cisotti (31 de ani), căpitanul Oțelului, a comentat remiza albă din Giulești dintre echipa sa și Rapid și a vorbit despre antrenorul său, Dorinel Munteanu.

Trupa lui Marius Șumudică rămâne fără victorie pe teren propriu, în timp ce gălățenii au rămas singura echipă neînvinsă în acest sezon.

Juri Cisotti se teme și el de Dorinel Munteanu: „Noi trebuie să facem ce spune!”

Suntem o echipă tare, a fost important că am început sezonul având ca bază jucătorii de anul trecut și știm cu toții ce vrea antrenorul de la noi. Stăm foarte bine pe faza defensivă, trebuie să mai lucrăm la cea ofensivă.

Ne întoarcem la Galați cu un punct, mai bine decât fără, am avut o ocazie în repriza a doua pe care o puteam gestiona mai bine, dar mergem înainte.

Am fost foarte pozitiv înaintea meciului, echipa e pregătită foarte bine, atmosfera aici e foarte bună, nu e simplu deloc. Cred că avem rezultate destul de bune, echipa poate face și mai bine. Aici mereu atmosfera e foarte bună, dar suntem profesioniști și suntem concentrați pe joc, nu ne interesează atmosfera”, a declarat Juri Cisotti la conferința de presă de după meci.

Întrebat dacă se teme și el de Dorinel Munteanu, Cisotti a răspuns clar: „Normal! E antrenorul, noi facem ce spune!”.

Căpitanul Oțelului a vorbit și despre accidentarea colegului său, Cristian Chira: „Nu știu ce s-a întâmplat, sper să revină repede, e un fotbalist foarte bun, un copil educat”.

Dorinel Munteanu: „Nu știu cum s-a accidentat Chira, am informații că e foarte grav”

„Nu știu cum s-a accidentat Chira, am informații că e foarte grav. Îmi pare rău pentru el, e un băiat tânăr care nu face niciun compromis. Vrea să facă performanță. I-am zis că e băiatul meu și că îl voi susține până la capăt. Sunt supărat pentru că s-a accidentat”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Superliga
La Arad nu e liniște nici când UTA câștigă » Ruptură totală între Rednic și ultrași! Scenele surprinse la finalul victoriei cu CFR
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (7)
GhostMan64
GhostMan64  •  29 Septembrie 2024, 13:50

A innebunit toata tara frate, nivelul discutiei este ca si cum vorbim de un profesor care preda sport la clasa a4a si ii molesteaza pe aia mici. Opriti odata nebunia asta, fotbalistii sunt ditamai golanii (fizic vorbind, unii si mental :D), unii au 30+ si copii acasa, stau sa ii bata antrenorul la antrenamente ? Asa mult sta in gat echipa asta si la asa de multi ? Mai beti o cana de apa, asfixia mecanica poate cauza moartea.

mangrova
mangrova  •  29 Septembrie 2024, 13:18

Fără doar și poate lecțiile aplicate de Dorinel Munteanu sunt atipice generațiilor actuale. Din start spun răspicat ca nu sunt adeptul pentru asemenea invataminte... Asemenea tratament era des aplicat în perioada de tristă amintire... Și chiar mai mult decât atât... Rugați-o pe Nadia și compania, care au participat la Jo, Mondiale, Europene, etc să povestească câtă bătaie au luat pentru performantele obținute. Cei mai puțini tineri să-și aducă aminte de perioadele din gimnaziu și liceu cu profesori duri care te altoiau pentru că nu știai sau nu pricepeai materia. Nu insist pe mai departe cu asemenea comportament. Firește că, atât profesorul (Dorinel), cât și elevii (jucătorii), au nevoie de multă înțelegere și cunoaștere reciprocă pentru a obține rezultatele dorite. Sperăm că pe viitor nu mai apar asemenea exemple... Toate cele bune.

GhostMan64
GhostMan64  •  29 Septembrie 2024, 11:24
Postat de proprietarypoet pe 29 Septembrie 2024, 09:27

Deja e plictisitoare pandirea asta a lui Dorinel. Si-a iesit odata din pepeni si se scriu romane despre asta. Iar baiatul asta a spus ca "normal ca se respecta instructiunile, ca e antrenor" si nu "ca se teme". La ce echipa si la ce sport pe lumea asta nu este ascultat antrenorul?

La echipele unde jucatorii dau afara antrenorul :D. Avem deja 3 cazuri numai sezonul asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează