FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a RATAT transferul în ultima clipă: „Eram înțeleși, dar cineva l-a sunat și deturnat!”

Omar Rekik, în stânga // foto: Imago Images
Omar Rekik, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2024 18:07 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 18:07

Fundașul central Omar Rekik, 22 de ani, nu mai ajunge la Dinamo. Părțile erau înțelese, dar jucătorul s-a răzgândit în ultima clipă, înainte să zboare spre România, conform administratorului special Andrei Nicolescu.

Cu apărarea în „piuneze”, Dinamo a căutat să transfere de urgență un fundaș central. „Câinii” s-au orientat către tunisiano-olandezul Omar Rekik, jucător care și-a făcut junioratul în câteva Academii cu renume: Feyenoord, Manchester City, Marseille, Hertha și Arsenal, cu meciuri la seniori pentru Wigan Athletic și Sparta Rotterdam.

Administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că ajunsese la un acord cu Omar, care urma să zboare în România pentru vizita medicală și parafarea contractului. Mutarea a picat în ultima clipă.

Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers
SCOȚIA
Răsturnare uluitoare de situație! Ianis Hagi, REPRIMIT la prima echipă a lui Rangers

Dinamo l-a ratat pe Omar Rekik: „A fost sunat și deturnat!”

„Am fost foarte aproape să transferăm un jucător, agreaserăm toate detaliile, și cumva nu s-a mai finalizat, pentru că jucătorul nu s-a urcat în avion. Frustrarea a fost destul de mare în rândul suporterilor, așa că m-am văzut obligat să le dau această explicație.

Este vorba despre Omar Rekik, cel care a făcut Academia la Arsenal, cu care ajunsesem la un acord, inclusiv cu agenții și cu tatăl lui, care voia să-l vină în România să-l ajute să se mute aici. Se pare că în ziua în care trebuia să vină, cineva de la Hull City, din grupul Hull, l-a sunat și l-a deturnat. Cam asta este povestea, pe scurt.

Nu a vorbit nici măcar cu agenții, asta fost frustrant pentru noi. Nu am știut o zi întreagă”, a dezvăluit Nicolescu la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Refuzul de ultim moment al lui Rekik a creat o situație delicată pentru Dinamo, care sistase tratativele cu alți 2 stoperi în momentul în care „afacerea Rekik” părea încheiată.

„A creat o situație destul de complicată. Rekik era una dintre cele 3 opțiuni, dar cu celelalte două le-am spus că deja am ajuns la o altă decizie. Acum ar fi mai dificil să reluăm discuțiile, dar vom vedea, încercăm să rezolvăm această problemă, a fundașului central”, spune Nicolescu.

Andrei Nicolescu: „Riza Durmisi este pe lista noastră”

Dinamo analizează acum posibilitatea de a-l transfera pe fundașul stânga Riza Durmisi 30 de ani, fotbalist liber de contract. Banda stângă a apărării a rămas descoperită după transferul lui Costin Amzăr în Emiratele Arabe Unite:

„Durmisi este pe listă, este în analiză, e greu de spus acum dacă este o soluție. Teoretic poate fi o soluție, dar la momentul ăsta nu este nicio decizie luată”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Internaționalul român face vizita medicală mâine
Superliga
CFR Cluj, lovitură pe piața transferurilor! Internaționalul român face vizita medicală mâine
Clubul din Superliga, PĂRĂSIT de investitori: „E pe marginea prăpastiei! Datorii de 3 milioane de euro” » Situație EXPLOZIVĂ
Superliga
Clubul din Superliga, PĂRĂSIT de investitori: „E pe marginea prăpastiei! Datorii de 3 milioane de euro” » Situație EXPLOZIVĂ
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”
Stranieri
Mircea Lucescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe antrenorul unui internațional român: „Talentat, dar dezorganizat”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (10)
mereugigist
mereugigist  •  01 Octombrie 2024, 22:42
Postat de Sadiku_rade_de_fcsb pe 01 Octombrie 2024, 18:16

Nicolescu cel mai mare mincinos din fotbalul romanesc !!! Zici ca este ala din milano cel care are grija de batrani pe acolo ....Nicolescule unde este bah fotbalistul ala care l-ai promis dupa meciul cu Botosani ?????????? Nu mai promite bah ....taci si fa ...

Cine e ăla din Milano care are grijă de bătrâni?

creeperno534
creeperno534  •  01 Octombrie 2024, 22:36

Mai bine ca am ratat un jucator neprofesionist care nu-si respecta cuvantul!

boierasul.
boierasul.  •  01 Octombrie 2024, 20:38

E un fel de Pleșan 2)))) cine este microbist cunoaște cazul)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează