FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Nicolae Ciucă simpatizează cu două echipe din România: „Stăteam vizavi de tribuna oficială, «La steaguri». Știu toată echipa de atunci!”

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 14:33 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 14:38

Nicolae Ciucă (57 de ani), candidatul PNL la funcția de președinte al României a vorbit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre pasiunea lui pentru sport, declarând că este suporter al echipelor Universitatea Craiova şi Steaua.

„Am fost la mai toate meciurile care se jucau pe «Central» la vremea respectivă. Vă dați seama, eram în liceu și am prins toate meciurile din Cupa UEFA ale Științei de la vremea respectivă. De meciul cu Benfica mi-aduc aminte și sunt convins că și dumneavoastră vă aduceți aminte controversele legate de folosirea unui jucător care nu avea dreptul (nr. Suedezul Stromberg)”, a spus Ciucă.

Care a mai completat: „Ne bucuram la fiecare zvon care venea. Că uite, s-ar putea să invalideze rezultatul. Să meargă Craiova mai departe. Deci a fost un spirit, a fost o trăire foarte frumoasă. Știu și acum echipa, să știți. Echipa Științei de la vremea respectivă. Pentru că era una dintre puținele bucurii, puteam să mergem și să trăim, să vedem ceea ce însemna un simbol, o realizare, o reușită a noastră. Nu doar la nivel național, ci și la nivel internațional”.

Nicolae Ciucă, fanul jucătorilor din Craiova Maxima

Întrebat de Craiova Maxima, Nicolae Ciucă a precizat: „Mi-au plăcut absolut toți cei care au făcut parte din echipă atunci. Lung, Ștefănescu, Negrilă, Ungureanu, Tilihoi, Țicleanu, Cârțu, Crișan, Balaci, Cămătaru, Beldeanu... Mergeam pe «Oblemenco» de pe vremea când erau tabelele pentru scor care se modificau manual. Chiar vizavi de tribuna oficială. Îi zicea «La steaguri».

Am rămas nostalgic Științei de la vremea respectivă. Țin cu amândouă. Sigur, mi-ar plăcea să se reconstruiască acea echipă care să se bată pentru primele trei locuri

Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de președinte al României

„Îmi place foarte mult echipa clubului Steaua”

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia cum e între FCSB şi Steaua, Ciucă a răspuns:

„Noi o perioadă de timp cotizam la Steaua. Știu foarte bine care au fost problemele și care sunt în continuare. Îmi place foarte mult echipa clubului Steaua pentru că păstrează istoria și tot ceea ce a însemnat echipa la vremea respectivă. Rezultatele și recunoașterea pe care o merită echipa Steaua câștigând Cupa Campionilor. Nu a fost ușor la vremea respectivă, în 1986”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Superliga
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Campionate
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  17 Octombrie 2024, 18:06

Mda, toti politicienii se trezesc inainte de alegeri ca tin cu echipe cu priza la public. Inainte sa deschid articolul si sa vad care-s echipele lui Ciuca ma gandeam ca spune Rapid si Steaua/FCSB. Dar acum imi dau seama ca un liberal cu dorinta de voturi nu putea sa sara peste Steaua/FCSB care in sondaje are cel mai mare numar de sustinatori. Si ca fost militar era evindenta alegerea. Dar nu putea nici sa omita sa spuna Craiova sau Rapid pentru ca sunt echipe populare cu sustinatori in alte categorii de alegatori. Asa ca s-a dat sustinator a doua echipe. Bun asa. :))

S0s0
S0s0  •  17 Octombrie 2024, 14:45

Când te dai liberal, dar în același timp spui că susții o echipă comunistoidă de insipirație sovietică, abonată la bani publici, trebuie să fii... Ciucă. Oricine altcineva ar avea simțul ridicolului ceva mai dezvoltat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close