FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - UNIREA SLOBOZIA

CRONICĂ DE ALEXANDRU STANCIU Nebunie în Copou! Penalty ratat în minutul 90+15 și gol anulat de VAR după 7 minute de analiză: Clasamentul ACUM

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024 20:53 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 20:54

Poli Iași s-a impus pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 1-0, în etapa #13 din Superligă. Poli Iași urcă pe locul 9, cu 17 puncte, la doar 2 în spatele ocupantei locului 6, Petrolul.

Unirea Slobozia rămâne „lanterna roșie” a Superligii, cu doar 12 puncte.

Andrei Gheorghiță, eroul lui Emil Săndoi

Titular în premieră de la venirea lui Emil Săndoi pe banca lui Poli Iași, Andrei Gheorghiță a fost eroul acestui meci. În urma unui corner executat de Alin Roman în minutul 24, Andrei Gheorghiță a marcat cu o lovitură de cap dintr-o poziție grea, mingea fiind puțin deviată de portarul oaspeților, Denis Rusu, și trecând printre picioarele unui fundaș care se afla pe linia porții.

Andrei Gheorghiță a avut șansa de a dubla avantajul gazdelor 3 minute mai târziu, dar șutul său a fost respins inițial de portar, iar apoi mingea a fost trimisă în afara careului de un fundaș. Același Gheorghiță a marcat din nou în minutul 49, dar golul a fost anulat pentru ofsaid după consultarea arbitrajului video.

VAR-ul a avut nevoie de 7 minute pentru a vedea un ofsaid clar

Elevii lui Adrian Mihalcea au forțat egalarea pe final și au reușit să marcheze în minutul 90+2 prin Filip Ilie, care a reluat excepțional cu capul o centrare venită din flancul stâng. Deși reluările simple arătau un ofsaid clar, arbitrii din camera VAR au avut nevoie de aproape 7 minute pentru a anula golul.

Penalty ratat în minutul 90+15

Inițial s-au arătat 7 minute de prelungiri în Copou, care s-au consumat pentru analiza VAR de la golul anulat Sloboziei. Oaspeții au continuat să atace, iar în minutul 90+13 Todoroski, fundașul dreapta al ieșenilor, a avut o intervenție imprudentă. Todoroski a stat cu mâinile pe sus și a fost lovit în braț de mingea trimisă cu capul de Filip Ilie către poarta ieșenilor, iar Radu Petrescu a dictat penalty.

Căpitanul oaspeților, Constantin Toma, și-a asumat responsabilitatea, dar a pierdut duelul nervilor cu Jesus Fernandez, care a ghicit colțul și a respins execuția lui Toma. Elevii lui Adrian Mihalcea au plecat cu mâna goală din Copou și rămân pe ultimul loc în Superligă.

Emil Săndoi reușește a treia victorie consecutivă fără gol primit pe teren propriu, după ce le-a mai învins pe primele două clasate, Universitatea Craiova (scor 2-0) și U Cluj (scor 1-0).

Final » Poli Iași - Unirea Slobozia 1-0

A marcat: A. Gheorghiță 24

Poli Iași - Unirea Slobozia, formațiile de start:

Poli: J. Fernandez – Todoroski, Samayoa, Guilherme Soares, Ispas – V. Gheorghe, Bordeianu, Yves Oum Gouet, A. Gheorghiță - A. Roman - Kamberi
Rezerve: Niga, Atanaskoski, Ilie, Da Silva, Stefanovici, Miskovic, Itu, Garobbio, Teixeira, Goncalves, Harrison, Popa
Absenți: -
Antrenor: Emil Săndoi

Unirea Slobozia: Rusu - Medina, Antoche, Pospielov, Toma - Coadă, Pacionel - Aganovic, Nkama, Vlăsceanu - Gele
Rezerve: Krell, Ibrian, Dinu, Lemnaru, Perianu, Dorobanțu, Purece, Camara, Ilie, Șerbănică
Absenți: Cristi Bărbuț, Ariel Lopez (accidentați)
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: „Emil Alexandrescu”
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti)
A1: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)
A2: Marin Nicusor (Suseni - Argeş)
Arbitru VAR: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti)
Arbitru AVAR: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Superliga
Marius Șumudică, gest suburban după al treilea gol al Rapidului » Derapajul antrenorului care a purtat o geacă de 1.800 de euro pe Giulești
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”
Superliga
Denis Alibec, distrus după ce Farul a fost umilită de Rapid: „Cea mai rușinoasă înfrângere din cariera mea”

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (3)
emilian_din_filiasi
emilian_din_filiasi  •  21 Octombrie 2024, 22:37
Postat de _Adrian_1 pe 21 Octombrie 2024, 21:34

Sa fie adus Lemnaru ala sa spuna ca l-a furat arbitrul.

Ce faci mă aici? Vardy cu Bestenitos îsi fac de cap pe live-ul măcelului din Giulești iar pe tine te freak grija de slobozeni pe live-ul partidei din Copou? Așa ceva! :))) Zi mă in câte vacanțe ai mai fost de când mi-ai promis dedicația aia? :((( 4-0 Dobre, Felicitari, șeptare! :)))

_Adrian_1
_Adrian_1  •  21 Octombrie 2024, 21:34

Sa fie adus Lemnaru ala sa spuna ca l-a furat arbitrul.

hbalina
hbalina  •  21 Octombrie 2024, 20:43

Final de infarct , bravo Poli

Vezi toate comentariile (3)
Comentează