INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

Dan Petrescu a dat pronosticul pentru Rangers - FCSB: „100%, eu așa văd”

Dan Petrescu a dat pronosticul pentru Rangers - FCSB: „Pot câștiga oriunde în Europa” +36   FOTO
Dan Petrescu a dat pronosticul pentru Rangers - FCSB: „Pot câștiga oriunde în Europa”

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024 19:44 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 20:08

Dan Petrescu, 56 ani tehnicianul celor de la CFR Cluj, a opinat că FCSB se va impune la Glasgow, în fața celor de la Rangers, principalul său argument în acest sens fiind victoria roș-albaștrilor de la Salonic, 1-0 cu PAOK, dar și moralul excelent al trupei lui Charalambous și Pintilii.

În urmă cu 15 ani, pe 20 octombrie 2009, Unirea Urziceni, pregătită de Dan Petrescu la acea vreme, devenea ultima echipă din România care se impunea pe Ibrox: un neverosimil 4-1 pentru trupa ialomițeană, goluri semnate de Bilașco, Brandan, Lafferty și McCulloch fiind nefericiții care și-au înscris în proprie poartă.

Rangers - FCSB va avea loc de la ora 22:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. În acest moment, FCSB are 2 victorii din tot atâtea posibile: 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK, în timp ce Rangers s-a impus cu Malmo, 2-0, cedând în fața celor de la Lyon, 1-4.

Dan Petrescu: „Eu văd o victorie a celor de la FCSB diseară”

„100%, FCSB are șanse. Dacă au reușit să câștige la Salonic, pot câștiga oriunde în Europa League. Au un moral foarte bun, eu văd o victorie a celor de la FCSB diseară, asta cred”, a spus „Bursucul”, manifestându-și încrederea vizavi de rivalii din campionat.

A fost un meci incredibil. În ziua meciului, am pregătit fazele fixe mai bine de o oră. Jucătorii erau obosiți, era și o ploaie torențială afară. Primul gol l-am dat din acțiune, restul au venit în urma unor faze fixe. Îmi aduc aminte, am făcut o schimbare în minutul 10, am luat gol și am schimbat fundașul dreapta, nu prea obișnuiesc să fac schimbări atât de devreme.

+31 FOTO

Am băgat atacant și am schimbat sistemul la 4-4-2. Uneori, îți iese. Am citit astăzi și interviul cu Bruno Fernandes, spunea și el că toată lumea a fost inspirată. Indiferent ce făceam, era gol. A fost o noapte magică. Trecusem pe primul loc în grupele Champions League. Eram o echipă mică. Scoția mereu mi-a adus noroc.

Dacă nu mă înșel, și Steaua a câștigat un meci la Glasgow, când a marcat Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte”, a rememorat multiplul campion al României în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi din campionat.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Europa League
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare
Europa League
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (9)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  24 Octombrie 2024, 23:29

Bravo, Bursucule. Ai nimerit-o! :)))))))

pierpatrat
pierpatrat  •  24 Octombrie 2024, 23:27

Deja au infrant, e 3-o pentru Rangers!

cirus11
cirus11  •  24 Octombrie 2024, 22:18

Pai poate daca jucau cu titularii, nu cu 7 rezerve

Vezi toate comentariile (9)
Comentează