INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

LIVE ORA 22:00 Real Madrid - Barcelona, primul „El Clasico” din acest sezon » Echipele pe care Ancelotti și Flick le-au pregătit în derby

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2024, 10:56 / Actualizat sambata, 26 octombrie 2024 15:52

Real Madrid și Barcelona, formațiile pregătite de Carlo Ancelotti și Hans-Dieter Flick, se vor întâlni în această seară, de la ora 22:00 pe Santiago Bernabeu, în cel mai așteptat duel din La Liga. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 1.

Meciurile etapei a 11-a din La Liga

Real Madrid - Barcelona » LIVE de la ora 22:00

Real Madrid - Barcelona » Echipe probabile:

Real Madrid (4-4-2): Lunin - Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham - Vinicius, Mbappe
Antrenor: Carlo Ancelotti

Barcelona (4-2-3-1): Pena - Kounde, Cubarsi, I. Martinez, Balde - Casado, Pedri - Yamal, Fermin, Raphinha - Lewandowski
Antrenor: Hansi Flick

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Arbitru: Jose Sanchez

Real Madrid, neînvinsă în La Liga în acest sezon

Formația „Los Blancos” a înregistrat 7 victorii și 3 rezultate de egalitate în primele 10 etape din campionatul intern, iar astfel, trupa lui Carlo Ancelotti ocupă poziția secundă în clasament, având 24 de puncte, cu 3 mai puține decât liderul Barcelona.

Pe teren propriu, „galacticii” au câștigat toate cele 5 partide disputate în actuala stagiune din La Liga, reușind să înscrie 14 goluri și să primească doar 3.

În cazul unei victorii în această seară, Real Madrid o va egala pe Barcelona în fruntea clasamentului din Primera Division, și, mai mult decât atât, Carlo Ancelotti va deveni al 3-lea antrenor din istorie care obține 5 victorii consecutive în „El Clasico”, după Miguel Munoz (7) și Pep Guardiola (5).

Real Madrid vine după „remontada” superbă din Liga Campionilor

Campioana Europei a primit vizita vicecampioanei Borussia Dortmund în etapa a 3-a din acest sezon de UEFA Champions League.

Prima repriză s-a încheiat cu un deficit de 2 goluri pe tabelă pentru Real Madrid, însă în repriza secundă, elevii lui Carlo Ancelotti au reușit o răsturnare de scor absolut fantastică, grație „hattrick”-ului marcat de Vinicius și altor două reușite, semnate de Rudiger, respectiv Lucas Vasquez. Astfel, scorul final al partidei a fost 5-2 în favoarea „galacticilor”.

Cu toate acestea, duelul cu Borussia i-a cauzat și 2 vânătăi importante Realului, care i-a pierdut pe Thibaut Courtois și Rodrygo pentru partida din această seară. Din lista jucătorilor indisponibili ai lui Carlo Ancelotti mai fac parte Dani Carvajal și David Alaba.

Barcelona, un singur pas greșit în acest sezon de La Liga

De cealaltă parte, numirea lui Hansi Flick la cârma formației blaugrana pare să fie soluția câștigătoare pentru catalani.

De la instalarea tehnicianului german pe banca tehnică, Barcelona a căpătat o forță ofensivă cu adevărat remarcabilă, reușind să înscrie deja nu mai puțin de 33 de goluri doar in campionat.

Astfel, formația blaugrana este lider în Primera Division, având 9 victorii după primele 10 runde disputate până acum. Singurul eșec al catalanilor din actuala stagiune internă a venit în urmă cu 3 etape, atunci când trupa lui Hansi Flick a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Osasuna, scor 2-4.

Barcelona a învins-o categoric pe Bayern Munchen în Champions League

Forma bună prin care trece trupa lui Hansi Flick s-a văzut și în Liga Campionilor, acolo unde Barcelona s-a impus fără drept de apel pe teren propriu în fața celor de la Bayern Munchen, echipă care a fost o adevărată sperietoare pentru catalani în sezoanele trecute, scor 4-1.

Căpitanul Raphinha a fost omul meciului, reușind să înscrie de 3 ori în poarta lui Neuer. Cealaltă reușită a Barcelonei a fost semnată de Robert Lewandowski, în timp ce golul de onoare al bavarezilor a fost marcat de Harry Kane.

Vestiarul Barcelonei începe să se reîntregească

De asemenea, există și alte vești bune pentru formația pregătită de Hansi Flick.

Gavi, Dani Olmo și Frenkie de Jong au revenit după accidentări și au fost introduși pe teren în partida cu Bayern.

Cu toate acestea, tehnicianul neamț nu va putea miza în continuare pe Ronald Araujo, Andreas Christensen, Ferran Torres, Marc Bernal și Marc-Andre ter Stegen, în timp ce Eric Garcia este incert.

Clasament La Liga:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
L-a lăsat pe Edjouma, dar Gigi Becali a luat în vizor alt jucător! Îl sună înainte de derby: „Băi, vrei să nu te mai faci de râs?”
Superliga
L-a lăsat pe Edjouma, dar Gigi Becali a luat în vizor alt jucător! Îl sună înainte de derby: „Băi, vrei să nu te mai faci de râs?”
Doliu în fotbalul internațional » Fostul vicecampion mondial din 1998 a încetat din viață. Care a fost cauza morții
Campionate
Doliu în fotbalul internațional » Fostul vicecampion mondial din 1998 a încetat din viață. Care a fost cauza morții
Cea mai sexy nevastă de fotbalist din România a șocat cu ultima apariție în public » Probleme mari: „Sunt la un pas de anorexie, el mi-a spus să fiu mai atentă”
Stiri extrasport
Cea mai sexy nevastă de fotbalist din România a șocat cu ultima apariție în public » Probleme mari: „Sunt la un pas de anorexie, el mi-a spus să fiu mai atentă”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (4)
danutztoparcean
danutztoparcean  •  26 Octombrie 2024, 16:41

Domnule ziarist, tin sa va corectez urmatoarea fraza: "Real Madrid și Barcelona, formațiile pregătite de Carlo Ancelotti și Hans-Dieter Flick, se vor întâlni în această seară, de la ora 22:00 pe Santiago Bernabeu, în cel mai așteptat duel din La Liga". Intr-adevar, este cel mai asteptat duel, dar doar de catre Real Madrid, care va sterge pe jos cu gradinita La Masia. Mark my words. Mbappe va face un meci mare.

mariusghideu79
mariusghideu79  •  26 Octombrie 2024, 16:36

E timpul ca cineva sa taie elanul asta pe care il are Barcelona. Doar o echipa poate face acest lucru...HALA MADRID!!!

enigmaticul
enigmaticul  •  26 Octombrie 2024, 15:37

Cum așa, tk2014, dacă nu poate real, o să poată fluierașii!! Să fiu realist, mă îndoiesc că va lua toate punctele. AU o droaie de vedete(au cules toată spuma fotbalului), dar eficacitate nu prea există. Muppet parcă nu mai joacă nimic din ce juca la PSG. Este posibil ca ”grădinița” să-și facă de cap chiar pe Santiago.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează