FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - UNIREA SLOBOZIA

live Oțelul - Unirea Slobozia, în runda 14 din Superligă

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati
FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2024, 16:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2024 16:01

Oțelul - Unirea Slobozia, duel din runda cu numărul 14 a Superligii, are loc în aceste momente. Partida a început la ora 16:00, este liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

LIVE » Oțelul - Unirea Slobozia 0-0

Echipele de start în Oțelul - Unirea Slobozia

OȚELUL (4-3-3): I. Popescu - D. Maftei, Stefanovic, Angha, Tomasevic - Cisotti, Zivulic, Joao Pedro - Maciel, Juric, Duric
Rezerve: Dur Bozoancă - Adăscăliței, Miguel Gomes, R. Tănasă, I. Neagu, N. Roșu, Samuel Teles, M. Cojocaru, Al. Pop, L. Andronache, Gallo, Bourard
Antrenor: Dorinel Munteanu

UNIREA SLOBOZIA (4-2-3-1): D. Rusu - Dorobanțu, Antoche, Pospielov, Ct. Toma - Coadă, Perianu - Afalna, Purece, Aganovic - Gele
Rezerve: Krell - Ibrian, I. Dinu, Șerbănică, Pacionel, Lemnaru, Vlăsceanu, Camara, F. Ilie
Antrenor: Adrian Mihalcea

A: Iulian Călin (Ştefăneşti)
A1: Romică Bîrdeş (Piteşti)
A2: Cosmin Vatamanu (Bucureşti)
Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti)
Arbitru asistent VAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Stadion: Oțelul (Galați)
Obs. arbitri: Cristian Nica (Ploieşti)

Cele mai importante informații despre Oțelul - Unirea Slobozia

  • Gălăţenii sunt fără înfrângere pe teren propriu în meciurile de clasament jucate în 2024 (nu este inclus barajul cu Universitatea Cluj), interval în care au înregistrat acasă nouă succese şi şase rezultate de egalitate.

  • Aproape 6.900 spectatori/meci este media consemnată în dreptul Oţelului după cinci jocuri disputate în campionatul curent din postura de gazdă.

  • Cele două echipe se vor întâlni pentru întâia oară în Superligă. De asemenea, un duel în premieră la nivelul principalei competiţii interne va fi şi cel dintre antrenorii Dorinel Munteanu (273 jocuri în în Superligă) şi Adrian Mihalcea (28 de partide pe prima scenă).

Ca întotdeauna, meciul care urmează e cel mai greu, cel mai important. Mă aștept la un joc consistent în fața propriilor suporteri, fiindcă vom avea un program foarte încărcat. Sunt convins că jucătorii au înțeles că trebuie să ieșim foarte bine din această perioadă cu 5 jocuri în două săptămâni.

Avem trei meciuri consecutive acasă și trebuie să fim foarte atenți cum le gestionăm, pentru că sunt un fel de reper, să vedem în ce direcție mergem. Eu sper să fie cea pe care ne-am propus-o, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea.

Slobozia este o echipă foarte imprevizibilă, au un antrenor ambițios și jucători cu o calitate individuală ridicată, care pot să surprindă orice adversar. Să nu ne așteptăm la un meci ușor. Slobozia s-a vândut foarte greu cu orice adversar cu care a jucat până acum. Dar noi trebuie să ne concentrăm și să obținem maxim din meciurile de acasă


- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
Superliga
„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”
FCSB - Rapid » Echipele probabile: surpriza pregătită de Marius Șumudică
Superliga
FCSB - Rapid » Echipele probabile: surpriza pregătită de Marius Șumudică
Fază de povestit nepoților în Premier League » În minutul 93, gazdele atacau 4 la 1: incredibil ce s-a întâmplat 11 secunde mai târziu
Campionate
Fază de povestit nepoților în Premier League » În minutul 93, gazdele atacau 4 la 1: incredibil ce s-a întâmplat 11 secunde mai târziu

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (1)
GhostMan64
GhostMan64  •  27 Octombrie 2024, 10:44

OK, cand am facut doar egal cu Buzaul cand era ultima clasata, hai sa zicem ca a fost un meci mai slab, in deplasare, etc. Dar acum, daca nici acasa nu castigam cu ultima clasata, inseamna ca obiectivul play-off la noi inseamna locul 6 la mare distanta de locul 5, intr-un sezon in care s-ar putea obtine mult mai mult pentru ca "marile forte" nu rup nici ele gura targului cu vreun joc megaspectacol si ultradevastator pentru adversar (la Rapid acel 5-0 mai degraba arata dezastrul de la Farul decat geniul lui Sumudica, parerea mea), doar ca desi jocul altora nu e chiar asa de mult peste al Otelului cum viseaza unii (ca dau ei cu terenu in cap, etc, desigur arbitrii ca altfel rupeau pisica in doua, etc) faza e ca ei au mai putine egaluri (dar nu si mai putine infrangeri :D), deci, de asta zic, e un sezon in care se poate mai mult de locul 6.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează