SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / UNGARIA-EUROPA 38-32

"A fost formidabil"

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2008 00:00

Gogîrlă, Şoit şi Vîrtic au povestit cum e să fii antrenat de Evgheni Trefilov şi Marit Breivik. Simona Gogîrlă, Oana Şoit şi Georgeta Diniş Vîrtic au participat duminică la Debrecen, la meciul aniversar dintre Ungaria şi Selecţionata Europei, partidă desfăşurată cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea federaţiei maghiare. "A fost ceva formidabil. Să joci în echipă alături de nume mari ale hanbalului mondial şi să fi antrenat de Evgheni Trefilov şi Marit Breivik e poate o ocazie unică. A fost o onoare pentru mine", a declarat Gogîrlă. "M-a bucurat mult această convocare. Am avut emoţii mari, am jucat extremă, un post pe care nu prea sînt folosită la echipa de club, dar totul a fost la superlativ", a adăugat Şoit. Româncele au jucat cîte o repriză fiecare şi au lăsat o impresie deosebită, chiar dacă Europa a pierdut partida cu 32-38. Gogîrlă a înscris de 6 ori, fiind a doua marcatoare din echipa Europei după cunoştinţa sa de la Larvik, Linn Kristin Riegelhuth. Vîrtic şi Şoit şi-au trecut şi ele numele pe lista marcatoarelor cîte o dată. "Am sărbătorit pînă la două noaptea, mi-am întîlnit fostele colege de la Gyor şi încă o dată pot să spun că sînt fericită că am jucat în această partidă", a adăugat Simona.

Oana ajunsese azi acasă la Cluj, dar încă era sub impresia meciului. "Am rămas uimită cît de frumos putea vorbi doamna Breivik, antrenoarea Norvegiei. Domnul Trefilov nu a putut să ne dea prea multe indicaţii, pentru că nu ştia decît limba rusă", a spus Şoit, care evoluează în Spania, la campioana Elda Prestigio. Oana a marcat în meciul de ieri 3 goluri, în timp ce Vîrtic a punctat o dată.

Din echipa Europei au mai făcut parte Linn-Kristin Riegelhuth (Norvegia) 7 goluri marcate, Ildikó Pádár (Ungaria) 3, Kari Mette Johansen Norvegia) 3, Liudmila Postnova ( Rusia) 3, Valentina Radulovic (Macedonia) 2, Sophie Herbrecht (Franţa) 2, Anita Görbicz (Ungaria) 1, Irina Poltoraţkaya (Rusia) 1, Katalin Pálinger (Ungaria), Valerie Nicolas (Franţa), Inna Suslina (Rusia).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (9)
 •  04 Iunie 2008, 10:55

"Vîrtic şi Şoit şi-au trecut şi ele numele pe lista marcatoarelor cîte O DATĂ. Domnul Trefilov nu a putut să ne dea prea multe indicaţii, pentru că nu ştia decît limba rusă", a spus Şoit, care evoluează în Spania, la campioana Elda Prestigio. OANA A MARCAT ÎN MECIUL DE IERI 3 GOLURI, în timp ce Vîrtic a punctat o dată. " F. tare stire. Intrebare...Cate goluri a marcat pana la urma Soit? unu sau trei?

 •  03 Iunie 2008, 14:28

Mai mult decat dragutza

 •  02 Iunie 2008, 21:25

sunt fan Tadici...sunt de acord ca scopul scuza mijloacele...dar cand o vad pe antrenoarea Norvegiei cat e de calma si totusi reuseste sa isi motiveze echipa nu am de zis decat: Jos palaria...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează