INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Toni Kroos a devenit viral » Mesajul cu peste 3 milioane de aprecieri: „Mi se pare ciudat”

Toni Kroos / Foto: Instagram
Toni Kroos / Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2024 17:10 / Actualizat luni, 01 iulie 2024 18:19

Contractul lui Toni Kroos (34 de ani) cu Real Madrid a expirat duminică, pe 30 iunie, iar mijlocașul central german a anunțat că se va retrage la finalul Campionatului European. Kroos și-a luat adio de la clubul la care a scris istorie, printr-un mesaj sumar, devenit însă viral pe Instagram.

„Lunetistul” german a recunoscut că se simte ciudat știind că începând de astăzi, 1 iulie, nu mai este jucătorul lui Real Madrid. Cu toate acestea, Toni Kroos le-a transmis fanilor madrileni că se va considera mereu unul dintre ei.

Mesajul lui Toni Kroos de peste 3 milioane de aprecieri

Postarea sa a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 3.100.000 de aprecieri.

„Imaginea 1 arată piesa lipsă din imaginea 2! Astăzi (n.r.- 30 iunie) este oficial ultima mea zi ca jucător la Real Madrid.

Mi se pare ciudat, dar voi fi mereu unul dintre voi, Real Madrid. Mereu recunoscător!”, a fost mesajul concis al lui Toni Kroos, publicat pe pagina de Instagram a mijlocașului central.

Kroos a fost titular în toate cele 4 meciuri ale Germaniei la Campionatul European, urmând să înfrunte chiar Spania în faza sferturilor de finală.

Ce a însemnat Toni Kroos pentru Real Madrid

Evoluțiile sale au fost unele consistente, confirmând sezonul fabulos la nivel de club pe care l-a avut cu Real Madrid, în care a câștigat La Liga, Supercupa Spaniei și Champions League.

Conducerea madrilenilor l-a achiziționat pe Kroos de la Bayern Munchen în 2014, pentru doar 25 de milioane de euro. De atunci, el a strâns în tricoul alb 465 de meciuri, 28 de goluri și 99 de pase de gol.

Cu Real Madrid, Toni Kroos a câștigat 23 de trofee majore: 5 Champions League, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 La Liga, 4 Supercupe ale Europei, o Cupă a Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

O legendă și pentru Bayern Munchen, și pentru naționala Germaniei

Toni Kroos este, de asemenea, campion mondial cu Germania în 2014. El speră să se retragă cu EURO 2024 câștigat, singura competiție majoră care îi lipsește din palmares. Kroos a strâns pentru țara sa 113 selecții și 17 goluri.

Cu Bayern Munchen, Toni Kroos a câștigat o dată Champions League, de 3 ori Bundesliga, o dată Campionatul Mondial al Cluburilor, o dată Supercupa Europei, de 3 ori Supercupa Germaniei și o dată Cupa Germaniei.

205meciuri a strâns el pentru Bayern Munchen, în care a marcat de 24 de ori și a pasat decisiv de 49 de ori

În sezonul 2009 - 2010, Toni Kroos a fost împrumutat de bavarezi la Bayer Leverkusen. În stagiunea respectivă a adunat 48 de meciuri, 10 goluri și 13 pase decisive.

VIDEO Germania - Danemarca 2-0 » Suporterii danezi își arată sprijinul pentru favoriți după eliminarea de la Euro 2024

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează