FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

Florin Răducioiu, entuziasmat după ce a văzut „11-le” lui Edi Iordănescu: „L-am cerut în teren și a răspuns cu fapte”

Florin Răducioiu +19   FOTO
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 18:07 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 18:50

Fostul mare internațional Florin Răducioiu, 54 de ani, a primit cu entuziasm vestea că Ianis Hagi e din nou titular în naționala României. Convingător în fața Slovaciei, când a scos penalty-ul din care am restabilit egalitatea, Ianis a primit credit din partea lui Edi Iordănescu și în „optimea” cu Olanda.

Nume reprezentativ în istoria fotbalului românesc, Florin Răducioiu a analizat formula utilizată de Edi Iordănescu în fața Olandei, în confruntarea din optimile de finală ale EURO 2020. Apariția lui Ianis Hagi, titularizat pentru al doilea meci consecutiv, a fost pe placul „Marelui Blond”.

Florin Răducioiu: „L-am cerut pe Ianis Hagi și a răspuns cu fapte”

Cu aproximativ 60 de minute înainte de startul meciului, Răducioiu a mărturisit:

„L-am cerut pe Ianis Hagi și a răspuns pe teren cu fapte. Mă bucur foarte mult că este din nou titular. Trebuie să joace de aceeași manieră, cu același entuziasm, cu aceeași dezinvoltură. Îi lipsește golul, nu va fi simplu.

Acolo (n.r. în echipă) apare și fundașul stânga Mogoș... În rest, este echipa cea mai bună în momentul de față. Sunt ferm convins că vor face o partidă foarte, foarte bună”, a afirmat Răducioiu, la Pro TV.

Echipa echilibrată în primul rând, va fi interesant de urmărit dacă Mogoș va reuși să acopere poziția de fundaș stânga. (...) Va fi jucătorul care va participa mai puțin la faza ofensivă, el doar va stăpâni atacurile olandeze. În anumite momente, vom fi o formulă cu trei apărători, cu Mogoș, Drăgușin și Burcă, urmând ca Rațiu să urce mai sus, la mijlocul terenului.

- Leo Grozavu, la GSP Live

Ianis Hagi, din nou titular!

Față de meciul cu Slovacia, Edi Iordănescu îl introduce fundaș stânga pe Vasile Mogoș, în locul suspendatului Nicușor Bancu. Iar Ianis Hagi trece din banda dreaptă în banda stângă, în locul lui Florinel Coman. Totodată, Dennis Man e folosit extremă dreapta.

Florinel Coman, care nu a participat la antrenamentul oficial, nu apare pe foaia de joc.

Primul „11” ales de Edi Iordănescu: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș - R. Marin, M.Marin, Stanciu - Man, Drăguș, Ianis Hagi
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu - Sorescu, Racovițan, Rus, Nedelcearu, Șut, Cicâldău, Olaru, Mihăilă,Pușcaș, Alibec, Bîrligea

Nu mă așteptam să îl văd pe Mogoș, probabil că, așa cum ne-a obișnuit selecționerul, s-a gândit la toate aspectele. Poate pentru talie, pentru simplu fapt de a se apăra și de a îi da mai mult libertate lui Hagi în bandă, acestea sunt motivele, altele nu găsesc.

- Raul Rusescu, la GSP Live

VIDEO Imagini romantice în tribunele Allianz Arena! Love is in the air: Kira Hagi în brațele iubitului ei

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri”, gest care a declanșat un imens scandal la Euro

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (2)
livache1796
livache1796  •  03 Iulie 2024, 08:44

Bai ce ne place sa il apreciem pe Harry Potter(magicianul) nu creds ca a confirmat niciodata noroc cu taticul plus ca mai sunt uni cxare il vad mister olimpia cred ca ne uitam in alta parte si comentatorii asti gen Raducioiu brusc si a amintit limba romana parac o uitatse la doua saptaman i dupa ce se transferase in Italia.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  02 Iulie 2024, 19:00

Convingător în fața Slovaciei ... Chiar nu vă e rușine mă? Ăsta nu a confirmat nicăieri, toți antrenorii de afară sunt nepricepuți, numai GSPul și Răducioiu sunt deștepți. Cât servilism.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează