FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA

FOTO Emoții cu Ianis Hagi: Dumfries i-a spart capul, imediat după start » Cadrul cu Gică Hagi în tribună, cât o mie de cuvinte

Ianis Hagi sângerând pe gazon în așteptarea medicilor. Foto: Imago Images +7   FOTO
Ianis Hagi sângerând pe gazon în așteptarea medicilor. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 02 iulie 2024 19:06 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2024 11:16

Fază ambiguă după doar două minute din „optimea” România - Olanda. După un presing prelungit al „tricolorilor”, care i-au înghesuit serios pe olandezi în careul de „16”, Ianis Hagi s-a ales cu capul spart în urma unui duel cu olandezul Dumfries. Faza n-a fost verificată în cabina VAR, în ciuda faptului că Ianis a avut nevoie să fie bandajat în zona capului în urma ciocnirii.

România a început cu turațiile la maximum duelul cu Olanda de la EURO 2024. Debutul de meci a fost încurajator și a produs o jumătate de ocazie care i-a însuflețit zdravăn pe cei peste 20.000 de români prezenți în tribunele de pe Allianz Arena.

Grație presingului sufocant exercitat de „tricolori” în primele zeci de secunde ale partidei, olandezii n-au avut încotro decât să plimbe mingea de-a latul terenului, în speranța că vor reuși să „bubuie” balonul și să îndepărteze pericolul. Doar că ai noștri au recuperat mingea și, într-o clipită, i-au oferit o centare cu potențial lui Ianis Hagi.

+3 FOTO

Hagi jr. n-a avut întâietate în duelul cu Dumfries, a încercat să câștige câțiva centimetri năpustindu-se cu corpul spre adversarul său care, în săritură, l-a lovit cu brațul în cap pe jucătorul nostru. Ianis a rămas la pământ, vizibil afectat de lovitura încasată.

Ușor comoționat, sângerând, a așteptat pe gazon apariția medicilor, care l-au bandajat în zona afectată. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute.

Consultat de medicii din staff-ul naționalei, Ianis Hagi a revenit pe teren cu un bandaj uriaș aplicat în zona capului.

Camerele au mers pe Gică Hagi. O privire cât o mie de cuvinte

Câteva secunde mai târziu, camerele televiziunii au mers pe Gică Hagi, cel care urmărea meciul din tribune, alături de Mircea Lucescu. Tatăl lui Ianis privea preocupat scena cu fiul său primind îngrijiri din partea medicilor. Însă fără să gesticuleze sau să scape vreo grimasă.

+3 FOTO

Ianis Hagi, titularizat pentru al doilea meci la rând la EURO

Ianis Hagi a fost titularizat pentru a doua oară la acest Campionat European, după apariția din primul „11” din partida cu Slovacia, partidă decisivă pentru calificarea în optimile de finală. Atunci, decarul primei reprezentative a reușit să obțină penalty-ul transformat de Răzvan Marin, care ne-a asigurat punctul de care aveam nevoie pentru a ne califica.

Imediat după ce a revenit la firul ierbii, Ianis, bandajat la nivelul capului, nu a arătat că accidentarea l-ar putea opri din a face o partidă mare pe Allianz Arena. Fiul lui Gheorghe Hagi a avut o incursiune bună în ultima treime batavă, pasa sa în adâncime nefiind însă interceptată de vreun coechipier.

În partidele cu Ucraina și Belgia, a fost introdus din postura de rezervă, jucând 22 minute cu selecționata galben-albastră și 22 cu trupa lui Kevin De Bruyne sau Romelu Lukaku, eliminată ieri de la turneul final (0-1 contra Franței, autogol Jan Vertonghen).

Citește și:

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Nationala
„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Nationala
Spaniolii de la AS, despre viralul „optimilor”: „Cel mai curios gest de la Euro este cel al României”
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală
Euro 2024
Erdogan vine la Olanda - Turcia, special din cauza lui Merih Demiral și a salutului „lupilor gri” » UEFA a luat o măsură radicală

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (12)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  03 Iulie 2024, 00:40

Bazata sapca lui gIanis.

dimco61
dimco61  •  02 Iulie 2024, 23:19
Postat de dobrin pe 02 Iulie 2024, 21:29

Trebuia eliminat si bagat la inchisoare pentru tentativa de regicid...

Esti rautacios,dar macar asa,pentru delict de lezmajestate,tot trebuia bagat la bulau!E trist ca am ajuns sa nu mai scapam de puradel,decat daca-l demoleaza adversarii.

c0ncret
c0ncret  •  02 Iulie 2024, 22:18

Penibilul printisor al fotbalului romanesc, care fara influenta lui tac-su nu s-ar impune nici macar la Concordia Chiajna ca titular.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează