INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROGRAM

Rodri amenință cu GREVA! Ce i-a provocat indignarea: „Nu vom avea altă opțiune!”

Rodri, înainte de Manchester City - Inter // foto: Guliver/gettyimages
Rodri, înainte de Manchester City - Inter // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 17:41 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 17:41

Thibaut Courtois, Alisson, Bernardo Silva, acum Rodri. Tot mai mulți fotbaliști importanți critică vehement faptul că au de disputat din ce în ce mai multe partide, ca urmare a extinderii unor competiții sau chiar a înfințării unora noi.

Campionul european alături de naționala Spaniei a făcut-o la conferința de presă dinainte de Manchester City - Inter, primul meci în acest sezon de Champions League pentru campioana Angliei.

Rodri amenință cu greva, în contextul programului încărcat

„Cred că suntem aproape de grevă! Este lesne de înțeles de ce. Întrebați orice jucător și vă va spune același lucru. Dacă va continua așa, vom ajunge într-un punct în care nu vom avea altă opțiune. Este ceva ce ne îngrijorează.

Cred că este prea mult. Cineva trebuie să aibă grijă de noi, pentru că noi suntem protagoniștii acestui sport, sau acestei afaceri, numiți-o cum vreți. Nu totul ține de bani și de marketing, este vorba și despre calitatea spectacolului”, a spus mijlocașul spaniol, citat de Daily Mail.

Manchester City a jucat deja 5 meciuri în acest sezon, 4 în campionat plus supercupa Angliei. Campioana Angliei mai are de disputat 34 de meciuri în Premier League, minimum două în competițiile de Cupă din Anglia și minimum 8 în Champions League. City ar putea ajunge la 73 de partide în actuala stagiune!

Rodri: „Uitați-vă cum joacă Haaland, după acea pauză lungă”

Pentru a-și întări argumentul, Rodri a prezentat situația lui Erling Haaland, cel mai în formă jucător al lui City în acest moment, cu 9 goluri în 4 partide:

„A luat o pauză lungă pentru că țara lui nu s-a calificat la Euro și uitați-vă cum evoluează acum. Cred că un jucător poate evolua la cel mai bun nivel pentru 40-50 de meciuri. După asta scazi în exprimare, pentru că este imposibil să menții nivelul fizic.

Dacă oamenii vor să vadă un fotbal mai bun, trebuie să ne odihnim. Când numărul de meciuri crește, evoluțiile și calitatea meciurilor scade”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Stiri extrasport
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (3)
MamaLiga
MamaLiga  •  17 Septembrie 2024, 19:19
Postat de robertino22 pe 17 Septembrie 2024, 19:02

De salarii nu zice nimic? Munca mai putina = bani mai putini. Sunt satul de figurile milionarilor.

Aici nu mai este vorba de salarii,sau drepturi de imagine,contracte comerciale,etc. Eu nu cred ca un fotbalist de asemenea nivel nu poate duce meciuri din 3 in 3 zile. Sa nu uitam ca acestia nu joaca tururi preliminare,ci doar meciuri amicale prin USA,Quatar,UAE sau China. Asta in loc de o perioada de pregatire si acumulare pe partea fizica,pentru a duce acel numar de meciuri dintr-un sezon. Eu am practicat un alt sport de echipa,dar aveam 2 antrenamente a cate 2 ore pe zi (cateodata 2 ore jumatate),iar in cantonamente de pregatire presezon 3 antrenamente. Flacaii fotbalisti au un antrenament de 2 ore pe zi,timp berechet pentru orice alte activitati,bani de iti ia o viata de om sa ii numeri,dar vor sa faca greva. Asa ceva....

1ianuarie
1ianuarie  •  17 Septembrie 2024, 19:05

Vino bre la noi, la Rapid, suntem o echipă care caută mereu pacea, nu batem pe nimeni, și nu avem un program atât de încărcat. Poate prin localurile de noapte să fie ceva mai aglomerat, acolo "joacă" și alți second-hand-iști din București, de pe la Dinamo, FCSB sau de prin ligaII-a. Aici vezi mingea la fel de des ca un pensionar la TV!

robertino22
robertino22  •  17 Septembrie 2024, 19:02

De salarii nu zice nimic? Munca mai putina = bani mai putini. Sunt satul de figurile milionarilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează