FOTBAL  »  LIGA 3  »  REVENIRE

FOTO Se întâmplă în România! N-au găsit stadion și își vor juca meciurile în Ștefan cel Mare » Arena e în plină demolare: „Au început să scoată anumite sectoare”!

Incredibil: fotbalul revine pe stadionul Dinamo! +17   FOTO
Incredibil: fotbalul revine pe stadionul Dinamo!

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2024 19:35 / Actualizat marti, 17 septembrie 2024 20:01

Înainte ca stadionul Dinamo să fie demolat pentru ridicarea unei arene noi, acesta va găzdui din nou meciuri de fotbal, ale celor de la CS Dinamo, formație din liga a treia.

CS Dinamo, parte a Seriei 4 din Liga 3, a început sezonul cu două victorii și un egal. Dinamoviștii au găzduit un meci dintre cele 3, egalul cu Vedița Colonești, 1-1, partidă disputată la Cernica.

Nemulțumiți de starea gazonului de pe stadionul „Comunal” din Cernica, oficialii CS Dinamo au decis să omologheze stadionul Dinamo, plănuind să evolueze pe arena pe care o așteaptă demolarea completă. Până acum, a fost pusă la pământ tribuna 2, amplasată sub spațiul destinat presei. Tabla ce acoperea această zonă a fost deja înlăturată, precum și alte elemente de infrastructură.

+12 FOTO

Anunțul l-a făcut chiar președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

Până să fie demolat complet, stadionul Dinamo va găzdui din nou meciuri de fotbal!

„Din câte ştiu eu, echipa a jucat o etapă la Cernica şi a fost terenul foarte prost. Aşa că până vom găsi un alt teren, o săptămână, două, trei, vrem să jucăm o etapă acasă. Nu sunt terenuri, efectiv, nici în Bucureşti, nici în Ilfov, pentru că noi suntem obligaţi să jucăm în Bucureşti sau Ilfov. Nu ai voie să joci în Călăraşi sau alte judeţe.

Nu e nimic liber, la Juventus nu au vrut să închirieze, la Arcul de Triumf nu este loc şi aşa, până găsim, am luat toate variantele în calcul, am zis să omologăm câteva etape la noi ca să avem timp să căutăm”, a afirmat acesta pentru Agerpres.

Președintele Clubului Sportiv susține că întoarcerea fotbalului pe stadionul Dinamo nu va întârzia ridicarea noii arene de pe șoseaua Ștefan cel Mare:

„În această săptămână licitaţia este în curs de desfăşurare. Am înţeles că se termină în această săptămână, dar procesul de reconstrucţie merge în continuare, nu are nicio treabă. Noi am plecat de aici efectiv, pentru că au început să se scoată anumite sectoare şi scaune, dar nu sunt terenuri. Deci nu are nicio legătură cu construcţia stadionului”.

La începutul lunii august, Compania Națională de Investiții a deschis licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor de demolare a vechiului stadion, consolidarea locației si construcția noului stadion.

Ofertele au putut fi depuse până pe 16 septembrie.

CS Dinamo a început sezonul cu două victorii și un egal. Singura cu un parcurs mai bun este CSM Alexandria, 3 victorii în 3 partide.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Stiri extrasport
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (8)
iri_
iri_  •  18 Septembrie 2024, 16:35
Postat de JackJohn pe 17 Septembrie 2024, 23:19

*** pai Steaua din liga 1 a jucat pe Ghencea acasa,ti-a explicat si rapidistul ala mai jos.

Da de ce tot timpul lumea trebuie sa precizeze "Steaua din liga 1" ? Spune doar Steaua ca asa se numeste, iar daca te uiti pe clasamentele primelor doua ligi, ai sa constati cu stupoare ca nu nici nu exista Steaua in liga 1, ci doar in liga a 2-a... Un necunoscator s-ar uita crucis si n-ar intelege nimic, cum adica Steaua din liga 1, dar care nu e in liga 1, e in liga2...

Dubliner
Dubliner  •  18 Septembrie 2024, 09:43

Nu ai cum sa joci în asemenea condiții.Aud tot felul de scuze și explicații dar de 0-3 la masa verde nu vb nimeni

JackJohn
JackJohn  •  17 Septembrie 2024, 23:20

stadionul nu este in plina demolare ci doar in paragina. ce demolare viseaza astia?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează