INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Fostul jucător din Premier League, arestat pe aeroport! A încercat să importe droguri în valoare de 600.000 de lire sterline

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2024, 10:25 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2024 11:12

Fostul jucător din Premier League, Jay Emmanuel-Thomas (33 de ani), a fost arestat după ce a fost prins pe aeroportul Stansted cu 60 de kg de cannabis, care valorează aproximativ 600.000 de lire sterline.

Fostului atacant al lui Arsenal i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, după ce a fost arestat miercuri dimineață la aeroport. Thomas a fost prins cu drogurile în mai multe valize care au venit din Bangkok.

Arsene Wenger l-a lăudat pe Jay Emmanuel-Thomas când juca la Arsenal: „Are calități incredibile”

Jay Emmanuel-Thomas a fost crescut în academia lui Arsenal, iar Arsene Wenger declara despre acesta că „are calități incredibile”. Arsenal l-a împrumutat la Blackpool, Cardiff și Doncaster, iar în 2011 l-a cedat definitiv la Ipswich.

Thomas a mai jucat apoi pentru QPR, Bristol City, Milton Keynes, Gillingham, Billericay, PTT Rayong, Livingston, Aberdeen, Jamshedpur, Kidderminster, iar ultima dată evolua la Morton, club care l-a concediat imediat după aflarea veștii că a fost arestat.

„Clubul a luat la cunoștiință situația prin care trece Jay Emmanuel-Thomas. Așteptăm mai multe informații relevante pentru a înțelege natura situației, până atunci nu vom putea comenta”, a fost primul comunicat al clubului Morton.

Doar câteva ore mai târziu, Morton a decis să-i întrerupă contractul lui Jay Emmanuel-Thomas: „Clubul Greenock Morton confirmă faptul că înțelegerea contractuală cu jucătorul Jay Emmanuel-Thomas se încheie acum cu efect imediat. Clubul nu va mai comenta această situație”.

Crescut în academia lui Arsenal, Jay Emmanuel-Thomas a bifat 5 apariții pentru echipa mare a „tunarilor”. După mai multe împrumuturi în Anglia, atacantul a ajuns să joace și în Thailanda. Apoi, s-a întors în Marea Britanie, evoluând în Scoția pentru Livingston și Aberdeen.

Atacantul a plecat apoi în India, iar în această vară s-a întors în Scoția, unde a semnat un contract pe 6 luni cu Morton, înțelegerea fiind încheiată imediat după arestarea acestuia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează