INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Andrei Rațiu ar putea prinde transferul mult așteptat » Un club important din La Liga deține deja „controlul” viitoarei mutări

Andrei Rațiu este la un pas de transferul mult așteptat. Foto: Imago
Andrei Rațiu este la un pas de transferul mult așteptat. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2024, 14:34 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2024 17:11

Andrei Rațiu (26 de ani) este în mare formă în La Liga, motiv pentru care tot mai multe cluburi îl monitorizează în perspectiva unui transfer. Fundașul de bandă al lui Rayo Vallecano a avut o prestație de excepție în etapa trecută, cu Osasuna, pe teren propriu, scor final 3-1, în care a reușit să înscrie un gol, fiind integralist.

În două dintre cele trei partide disputate în campionat, internaționalul român a fost desemnat cel mai rapid jucător al etapei.

A atins vârfuri de viteză de peste 35 km/h ce au amintit de evoluțiile de la Euro 2024, iar antrenorul Inigo Perez pare că a ajuns, la șapte luni de când a preluat echipa, să-i ofere încredere deplină. După primul său gol în primul eșalon al Spaniei, Rațiu este anunțat titular și în meciul cu Atletico Madrid, programat duminică, de la 22:00.

Andrei Rațiu, pe lista de transferuri a lui Villarreal

Andrei Rațiu s-a aflat pe lista lui Brighton și pe-a Atalantei, ca urmare a evoluțiilor în tricoul României, dar Rayo a avut alte planuri cu fotbalistul român căruia dorește să-i ofere, în scurt timp, un nou contract.

Villarreal, locul 4 în La Liga, este foarte interesată de transferul lui „Sonic”, pe care îl monitorizează atent în ultima vreme, iar mutarea ar putea fi facilitată de faptul că jumătate din drepturile jucătorului îi aparțin, anunță Mundo Deportivo.

Crescut la academia „Submarinului galben”, Rațiu s-a transferat la Rayo în vara lui 2023. Românul a fost inclus în echipa ideală a weekend-ului trecut, constituită din jucătorii celor mai puternice cinci campionate ale Europei.

+13 FOTO

Harry Kane (Bayern Munchen), Ademola Lookman (Atalanta), Matthijs De Ligt (Manchester United) și Lamine Yamal (Barcelona) s-au mai aflat printre numele alese de platforma de analiză sportivă Who Scored.

„Sonic”, cea mai bună soluție pentru Villarreal

Posibila revenire a lui Andrei Rațiu pe „El Madrigal” este văzută ca fiind potrivită de către conducerea lui Villarreal din mai multe considerente.

Din punct de vedere financiar, transferul ar putea fi mult mai puțin costisitor, întrucât formația din Castellon ar urma să achite un preț redus: cel puțin în teorie, cu 50% mai mic.

În plus, Villarreal suferă în banda dreaptă a defensivei. Juan Foyth (26 de ani) se confuntă cu tot mai multe probleme de ordin fizic, iar Kiko Femenia (33 de ani) a intrat în ultimul an de contract.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  20 Septembrie 2024, 18:43

Pai de la Villareal a plecat(sau mai bine zis a fost dat)!Ar greși daca s-ar intoarce din Madrid,in orașelul ala!

Vardy.Party
Vardy.Party  •  20 Septembrie 2024, 17:36
Postat de Van_Basten pe 20 Septembrie 2024, 17:19

Si, totusi, nea Gigi i-a recomandat sa nu se mai vopseasca. E adevarat, putea fi si mai rau daca era "iehovist".

Nea Gigi i-a zis clar: lasă să te vopsească Giovanni!

Jeptar
Jeptar  •  20 Septembrie 2024, 17:24

A jucat trei meciuri titular la Rayo și deja se transferă la Real Madrid? Să bifeze el 30 de meciuri ca titular la Rayo si e bine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează