FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU

Eugen Neagoe a răbufnit după remiza cu FC Botoșani: „Sunt puțin mâhnit”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat vineri, 20 septembrie 2024, 20:25 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2024 20:51

Eugen Neagoe (57 de ani), antrenorul celor de la Gloria Buzău, a fost supărat la finalul meciului cu FC Botoșani, scor 3-3.

Meciul dintre Gloria Buzău și FC Botoșani, din etapa cu numărul 10 a Superligii, s-a încheiat cu scorul de 3-3, după un show total. Scorul la pauză a fost 1-0, dar în repriza secundă s-au mai dat 5 goluri.

Declarația lui Eugen Neagoe la finalul meciului

Eugen Neagoe a recunoscut că este puțin supărat că echipa nu a obținut cele 3 puncte, însă în același timp a afirmat că este bine că Ișfan a reușit să egaleze la final.

Acesta a fost cel de-al doilea meci pentru Neagoe pe banca celor de la Gloria Buzău.

„Am condus cu 1-0, Budescu a avut o mare ocazie singur cu portarul. Apoi ne-au condus, am reușit să revenim, Stan a scăpat singur și a ratat, apoi au făcut ei 3-2. Din fericire am egalat prin Ișfan.

Ambele echipe și-au dorit să câștige. Noi am intrat mai cu teamă în repriza a doua. Pot să fiu puțin nemulțumit la ce ocazii am avut. La 3-2 pentru Botoșani aș fi vrut să nu pierd, dar gândindu-mă la ce ocazii am avut, sunt puțin mâhnit că nu am câștigat.

Băieții merită felicitări! Am făcut însă și greșeli, sper să le rezolvăm. Nu vreau să găsesc nici alibiuri, că sunt de puțin timp la echipă. Ne trebuie mult timp să punem totul la punct.

A mai venit și un jucător nou, e deja la Buzău. Dacă intram cu 2-0 la pauză, poate finalul era altul. Dacă ai 2-0, ai șanse mai mari de câștig. Toate meciurile sunt grele. Ne vom bate pentru puncte la fiecare joc. Sper să reușim duminică contra Farului să luăm puncte”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului.

Clasamentul actual al Superligii

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează