INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

LIVE ORA 21:45 Inter Milan - AC Milan, în „Derby della Madonnina” » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 11:19 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 15:49

Inter și AC Milan, echipele pregătite de Simone Inzaghi și Paulo Fonseca, se vor întâlni astăzi, de la ora 21:45, în blockbuster-ul etapei a 5-a din noul sezon de Serie A. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe PrimaSport 2 și DigiSport 2.

Rezultatele etapei #5 din Serie A

Inter - AC Milan » LIVE de la ora 21:45

Inter - AC Milan » Echipe probabile:

Inter Milan (3-5-2): Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Carlos Augusto - Martinez, Thuram
Antrenor: Simone Inzaghi

AC Milan (4-2-3-1): Torriani - Emerson Royal, Pavlovic, Tomori, Theo Hernandez - Fofana, Rejinders - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Morata
Antrenor: Paulo Fonseca

Stadion: Giuseppe Meazza (Milano)
Arbitru: Maurizio Mariani

„Nerazzurii” au pierdut fotoliul de lider din Serie A în etapa precedentă

Trupa lui Simone Inzaghi se afla pe primul loc înaintea etapei cu numărul 4 din acest sezon de Serie A, având 7 puncte după primele 3 runde.

Cu toate acestea, campioana Italiei nu a reușit să câștige în deplasarea de la Monza din etapa trecută (1-1), iar astfel a pierdut primul loc în campionat în favoarea celor de la Udinese.

Inter a oprit seria impresionantă a „cetățenilor”

Ultima partidă disputată de Inter înaintea derby-ului din această seară a fost în UEFA Champions League, unde „nerazzurii” au remizat, 0-0 pe Etihad Stadium, în fața celor de la Manchester City.

Acest rezultat de egalitate înregistrat de Manchester City impotriva celor de la Inter a fost prima partidă fără gol înscris în toate competițiile din acest sezon. Totodată, această remiză albă de pe Etihad reprezintă și prima partidă fără gol înscris de City după 42 de meciuri disputate pe teren propriu în Liga Campionilor, sub conducerea lui Pep Guardiola.

Poziția lui Paolo Fonseca, în pericol

De cealaltă parte, „rossonerii” au câştigat un singur meci în toate competițiile de la începutul acestui sezon, 4-0 cu nou promovata Venezia în etapa trecută din Serie A, iar astfel trupa pregatită de Paulo Fonseca ocupă doar poziția a 10-a în campionat, cu numai 5 puncte acumulate după primele 4 runde.

Mai mult decât atât, marți seară, AC Milan a fost învinsă pe teren propriu de Liverpool (1-3), la debutul în noua ediție a Ligii Campionilor.

Astfel, potrivit Gazzettei dello Sport, tehnicianul lusitan îşi joacă viitorul pe banca lui AC Milan în acest weekend, iar un eventual eşec în fața celor de la Inter, în primul „Derby della Madonnina” al sezonului, îi va pecetlui soarta.

Principalul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Paulo Fonseca la AC Milan este cel al italianului Maurizio Sarri, care a antrenat în ultimii ani echipe importante precum Napoli, Chelsea, Juventus şi Lazio.

De asemenea, milanezii îi iau în calcul şi pe Max Allegri şi Edin Terzic, foştii antrenori de la Juventus, respectiv Borussia Dortmund.

Clasament Serie A:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
Superliga
Îl vinde FCSB pe Târnovanu? Secretele din spatele interesului lui Becali pentru Zima + Reacția Petrolului: „Are prelungirea pe masă”
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Superliga
„Don Juan” Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, după atacul din GSP.ro: „M-a jignit!”
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT
Europa League
Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru debutul în grupa de Europa League » 3 jucători titulari cu Petrolul sunt OUT

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează