TIMP LIBER  »  HOBBY  »  PLANURI DE WEEKEND

Ce facem în weekend » Concurs de Yachting la Mamaia, concert tribut Elvis la Bucureşti şi comedia „Friends with Kids” în cinematografe

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 19:49

SPORT

Regata Cupa de Primavara, 11-13 mai, Mamaia

Semn că sezonul estival e în plină desfăşurare, ambarcaţiunile veliere se vor întrece în acest week-end la Mamaia. Întrecerea va avea loc pe lacul Siutghiol, începând cu ziua de sâmbătă, de la ora 10.55 şi va continua duminică, de la 10.00. Vineri va fi o zi deschisă înscrierilor şi evaluărilor tehnice.

Nu se percepe taxă de înscriere pentru participanţi.

Concurs de atletism Memorial Gheorghe Tesu, 11 mai, Bucureşti

Pentru al optulea an consecutiv, cei mai buni sportivi la atletism vor participa la competiţia „Gheorghe Tesu”, pe stadionul Iolanda Balas. Vineri, de la ora 10.00, concurenţii îşi vor demonstra măiestria la săritura în lungime şi înălţime, aruncarea greutăţii, alergare şi 60 m garduri. Toţi concurenţii vor fi împărţiti în funcţie de vârstă pe categorii, de 8-19 ani.

Înscrierile se fac în ziua de concurs.

Transylvania International Dance Cup, 11-13 mai, Baia Mare

Talente naţionale si internaţionale la dans sportiv se vor întrece la sfârşit de săptămână în cadrul Cupei Transilvania, la Baia Mare. Vineri, de la ora 14.00, va avea loc doar concursul naţional, pe categoriile oficiale Hobby, E, D şi Open basic şi neoficiale Precompetitional şi Solo fete. Sâmbătă şi duminică, de la ora 12.30, va începe competiţia internaţională pentru copii şi juniori şi pe categoriile Tineret, International, Rising Star, Seniori şi Profesionişti. Serile vor fi pline de demonstraţii profesioniste ale celor mai cunoscuţi dansatori la nivel mondial.

Preţul unui bilet este de 15 lei (vineri) şi 25 lei (sâmbătă şi duminică).

Cupa Aradului la Ciclism, 12 mai

Familii, copii şi profesionişti sunt invitaţi să participe la o întrecere pe două roţi, sâmbătă, de la ora 15.30. Circuitul propus are 1,77 km; numărul turelor va face diferenţa între amator şi profesionist, cursieră şi MTB.

Înscrierile se pot face aici până pe 10 mai, ora 24.00 sau până în ora 15.00, în ziua întrecerii la Primăria din Arad.

Cupă Darts Terasa Florilor, 12 mai, Bucureşti

Pe 12 mai, la Terasa Florilor din Capitală, precizia şi privirea ageră de vultur vor fi principalele atuuri ale vizitatorilor. Va fi ziua amatorilor de darts, invitaţi să participe de la ora 9.00 la un concurs de gen cu premii în valoare de peste 1000 euro. Concursul se va desfăşura pe două segmente: mix şi fete.

Înscrierea la segmentul mixt costă 60 lei, iar la feminin, 20 lei.

Gala SuperKombat WGP, 12 mai, Cluj Napoca

Cea de-a doua gală SuperKombat World Grand Prix începe sâmbătă, de la ora 22.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca. Dintre sportivii români, vor fi prezenţi Răzvan Benche, Benjamin Adegbuy, Raul Catinaş, Andrei Stoica, Sebastian Ciobanu, Alexandru Lungu şi Bogdan Stoica, deţinător al centurii WAKO Pro Intercontinental. De asemenea, îşi va face apariţia şi o legendă K1, Peter Aerts.

Preţul unui bilet este de 50 lei şi poate fi achiziţionat din reţeaua Eventim sau direct de la Sala Sporturilor.

Crosul Firmelor 2012, 13 mai, Timişoara

Întrecere sportivă adresată angajaţilor din corporaţii, Crosul Firmelor va lua startul pe 13 mai din Piaţa Huniade până în Piaţa Victoriei, Timişoara. Participanţii vor începe la ora 10.00 o competiţie desfăşurată pe trei etape - mers nordic (3 km), alergare (5 km) şi ciclism (10 km).

Primii trei sosiţi la linia de finish şi primele cinci firme clasate vor fi premiate la sfârşit. Vezi mai multe detalii aici.

 

EVENIMENTE

Festival Sergiu Celibidache, 3 mai – 7 iulie, Bucureşti

Cu ocazia celebrării a 100 de ani de la naşterea dirijorului Sergiu Celibidache, festivalul cu acelaşi nume va cuprinde arii interpretate de artişti de excepţie, expoziţie de fotografie, filme-documentare în onoarea sa şi cărţi despre cine a fost marele dirijor român.

Vezi programul zilnic al festivalului şi lista de invitaţi aici!

Festivalul Filmului European 2012, nivel naţional

FFE se încheie week-end-ul acesta în Bucureşti cu un spectacol fusion de muzică şi proiecţii live din filme, Tarkovsky Redux by Lucian Ban, Mat Maneri, Silent Strike şi Dan Basu. Promovarea documentarelor româneşti şi filmelor străine va continua de joi, 17 mai, în restul ţării, astfel: Timişoara (Biblioteca Centrală Universitară, 17-20 mai), Tîrgu-Mureş (Teatrul Naţional, 17-20 mai) şi Iaşi (Casa de Cultură „Mihai Ursachi“, 24-27 mai).

Pentru alte detalii, intră aici.

Concert ROB KINGSLEY - A VISION OF ELVIS, 11 mai, Bucureşti

Rob Kingsley este numit artist tribut Elvis pentru măiestria cu care redă show-urile live ale artistului şi modul în care interpretează hiturile regelui rock’n’roll. Acesta va susţine un concert-omagiu Elvis la Hard Rock Cafe din Bucureşti, vineri, 11 mai.

Rob Kingsley a câştigat locul 1 în 2007 la concursul Best UK Vegas Elvis iar în 2008 a devenit Campion European în cadrul competiţiei Largest Official Elvis Competition.

Preţul biletelor la eveniment diferă în funcţie de categorie: Categoria VIP - 80 lei (întâlnire & poză cu artistul, afiş & CD cu autograf), categoria I - 60 lei - loc la mese în faţa scenei şi 40 lei la categoria II, cu loc la mese în sală.

 

FILME

În acest week-end, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei pelicule noi în cinematografe: un film de acţiune şi arte marţiale din lumea interlopă a oraşului care nu doarme niciodată, o comedie românească cu poliţişti, interlopi şi fete în cautare de bani şi libertate şi o comedie despre momentul (ne)prielnic pentru a avea copii.

S-a furat mireasa; cu Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa. AP -12

În siguranţă (Safe); cu Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White. N-15

Prieteni cu copii (Friends with Kids); cu Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Kristen Wiig, Megan Fox. AP-12

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează