FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - ASTRA 0-3

A marcat după un an și se gândește la naționala de tineret: „Sunt o speranță, dar trebuie să demonstrez”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 11:01 / Actualizat joi, 04 martie 2021 11:22

Astra Giurgiu a învins-o aseară pe Petrolul Ploiești, scor 3-0, în sferturile de finală ale Cupei României. George Merloi (21 de ani) a deschis scorul pentru trupa lui Eugen Neagoe și a marcat primul gol după un an și trei luni.

George Merloi s-a transferat la Astra la începutul acestui sezon și a marcat primul gol în tricoul formației din Giurgiu. Extrema a deschis scorul pe „Ilie Oană”, iar ultimele sale reușite au fost tot pe acest stadion. În sezonul trecut, când evolua la Academica Clinceni, Merloi a marcat un hattrick împotriva celor de la Chindia Târgoviște pe arena din Ploiești.

George Merloi: „Sunt o speranță, dar trebuie să demonstrez”

„A fost primul meu gol după un an de zile. Ultimele trei au fost tot pe acest stadion. O să vorbesc cu domnul președinte să jucăm numai aici (n.r. stadionul „Ilie Oană”). Sunt fericit că am marcat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de pagubele din viața mea. Îi dedic golul bunicului meu pentru că este într-o stare gravă de sănătate și sper că pot să îl ajut cu acest gol să treacă mai ușor peste problema pe care o are.

Este primul sezon la Astra și vreau să fac lucruri mari la acest club. Am pregătit meciul foarte bine. Mister mi-a zis de la început ce trebuie să facem și am tratat meciul foarte serios. Petrolul este o echipă bună de Liga a 2-a și are aspirații de prima ligă. Cei din club au încredere în mine. Sunt o speranță, dar trebuie să demonstrez. A fost o perioadă grea, am avut noroc că am avut prietenii și familia aproape și trebuie să le mulțumesc. Sper să marchez în continuare, să fac numai meciuri bune. Nu contează cu cine jucăm în semifinale, noi trebuie să fim cu gândul la victorie. Ținând cont de situația pe care am avut-o în campionat, am putea salva sezonul câștigând a doua cupă din istoria clubului”, a declarat George Merloi.

George Merloi, cu gândul la naționala de tineret

Este destul de greu, dar sper să ajung și la Campionatul European de tineret sau chiar la Olimpiadă. Voi da totul pentru asta. Ar fi un lucru extraordinar să ajung la un turneu final, dar trebuie să fiu mai serios. Am avut și ghinion, am fost și accidentat, dar am avut și probleme personale”, a mai spus jucătorul Astrei.

2 selecțiia strâns George Merloi pentru România U21, iar ultima dată a jucat pentru „tricolorii mici” pe 14 noiembrie 2019

VIDEO. George Merloi: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de pagubele din viața mea”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Adunare Generală azi la sediul LPF » Ce vor propune FCSB și Sepsi la întâlnirea cu președinții de club din Liga 1

Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează