FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Rednic și-a sărbătorit aniversarea cu o zi înainte de Derby: ”Șampanie și inspirație”

Rednic i-a băgat în cantonament de două zile pe jucători, dar i-a scos în fiecare seară la mall și la film +3   FOTO
Rednic i-a băgat în cantonament de două zile pe jucători, dar i-a scos în fiecare seară la mall și la film

Articol de - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 00:00

Rednic a glumit ieri, la împlinirea vârstei de 54 de ani, şi a spus că vrea ca diseară echipa ”să blocheze sus și toată lumea să se apere”.

Mircea Rednic a fost în vervă, ieri, cu ocazia împlinirii vârstei de 54 de ani. "Cadoul perfect pentru mine ar fi victoria. Am vorbit cu jucătorii, vă dați seama ce-ar însemna pentru mine și pentru dinamoviști să batem Steaua! Ar fi o victorie importantă, ne-ar da posibilitatea să mai visăm la titlu. Se joacă pe Național Arena, cu tribunele pline, e perfect fiindcă se joacă într-o atmosferă adevărată. Suporterii ne-au transmis să nu-i dezamăgim, să batem Steaua. Adevărul e că n-ai cum să nu fii motivat la un astfel de meci", a spus "Puriu'".

Tehnicianul a încercat să alunge grijile și presiunea unui derby cu Steaua: "Cred că la mijlocul terenului se face diferența, Steaua are jucători cu experiență, trebuie să o blocăm sus. Iar când pierdem mingea, toată lumea trebuie să se apere. Nu stăm să-l blocăm doar pe Stanciu, Steaua are și alți jucători ce pot face diferența. Le-am mai zis băieților că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment, eram supărați înainte de Viitorul că nu batem. Ei să se bucure de șansa pe care o au în viață, au o meserie frumoasă, nu sunt stresați, nu trebuie să se trezească la 5 dimineața, au un șef care le dă bani. Singurul lucru pe care îl cer eu e să-și respecte meseria, să se gândească la familiile lor și la suporteri și să dea totul".

Ce a mai declarat ieri Rednic:

  • "Am primit foarte multe mesaje și apeluri pe telefon, normal, sunt antrenor, că dacă n-aveam angajament nu mă suna nimeni. M-a sunat și Anamaria lui Reghe, toată lumea se concentrează pe ziua mea, dar eu mă axez doar pe meci"
  • "Cât scrie pe tort că am făcut? 45? Aaa, nu, invers, 54. Sunt frumos pe dinafară și putred pe dinăuntru"
  • "Mi-a trimis Șumi mingea și un tort. Glumesc, ce să trimită? Că e zgârcit!"
  • "M-am întâlnit vineri cu Peluza Sud a galeriei noastre, sâmbătă ne vedem cu cei de la Nord, restul, Estul și Vestul, la meci direct!"
  • "Ca să câștig meciul trebuie să mă gândesc la o surpriză, să surprind adversarul, dar să fie plăcută pentru noi, să nu fac iarăși o schimbare de sistem și să pierdem"
  • "Dacă mă simt inspirat acum? Astăzi, nu, dar la meci, cu siguranță! Acum, am șampanie, întâlnire cu fanii"
  • "De obicei, dacă se întâmpla ceva rău, era până-n ziua mea sau chiar de ziua mea. Dacă nu s-a întâmplat nimic până acum, înseamnă că am scăpat".
  • "Rotariu e dorit de Steaua, așa au spus cei de acolo? E "tactică"! Oricum, Dorin a crescut mult, dar poate și mai mult. Mă bucur că jucătorii noștri sunt apreciați și de adversari"
  • "Ce le-am spus jucătorilor mei? Să dea totul, nu merge cu jumătăți de măsură. Vreau ca suporterii să fie mândri de ei"
  • "Alexandru Tudor este un arbitru cu experiență, nu-mi fac probleme, nu lasă jocul agresiv, cred că este o alegere bună"
  • "Cu domnul Negoiță vorbim după meci, de contract, acum chiar nu e important acest aspect. Dar ne-am înțeles asupra detaliilor"
  • "Nicușor Stanciu are calitate, poate să fie numărul 10, ce i-am spus lui Roti îi zic și lui: "Ajungi ușor în vârful piramidei, dar e mai greu să te menții! Să nu te ia valul!". Nu știu dacă trebuia suspendat, mie mi-a părut rău și de Edi Iordănescu"

Luana îl susține din tribună

Mircea Rednic este mai liniștit acum, familia l-a urmat în România, nu mai este în Belgia, după atentatele de la Bruxelles. "În primul rând, îi mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de fata mea, Luana, care a scăpat de acel atentat. Asta e cel mai important în viață, familia. Dacă detona bomba al treilea terorist, nu mai eram nici fata mea aici și nici eu", a comentat antrenorul.

3 victoriiși 5 remize are Rednic ca antrenor al lui Dinamo în Derby-urile de România

23 de meciuria strâns "Puriul" ca tehnician împotriva Stelei: 4 victorii, 11 remize și 8 eșecuri

caseta steaua dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează