FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIŢIE

Dragomir a devenit proprietarul unor saloane de lux pentru cununii » 12 milioane de euro în nunţi

Dumitru Dragomir, Dragomir
Dumitru Dragomir, Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2010 00:00

În plină criză financiară, şeful Ligii a investit peste 12 milioane în saloane de nunţi. Prima sală o va inaugura mîine cu ocazia împlinirii a 45 de ani de căsătorie şi a botezului celui de-al doilea nepot.

"Era o ruină atunci cînd am început lucrul, acum un an. Au fost zile cînd încă nu aveam izolaţia făcută, iar cînd se inunda subsolul clădirii căram apa cu găleţile şi aveam noroi şi în cizme", a dezvăluit Dragomir, care a plătit 9 milioane de euro numai pentru terenul de 6.000 de metri pătraţi!

Mobilierul a fost ales chiar de şeful Ligii, care l-a achiziţionat din China, iar tacîmurile sînt personalizate cu iniţialele lui Dragomir. "Finisajele îţi mănîncă sufletul. Pentru a termina acest proiect am fost nevoit să întrerup lucrările la un bloc de garsoniere", a spus şeful LPF. Pentru nunţi, Dragomir nu va percepe taxă de închiriere a sălii, iar meniul nu va fi unul standard, ci unul creat de client.

"Cînd mă duc la bancă să discut pe marginea împrumutului am tensiunea 20. Sper să fiu sănătos să achit totul şi să nu-mi las băiatul cu datorii!"
Dumitru Dragomir

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică, atac către rivalele din Superliga: „Noi nu folosim injecții, știu că există echipe care apelează la alte metode de recuperare”
Superliga
Marius Șumudică, atac către rivalele din Superliga: „Noi nu folosim injecții, știu că există echipe care apelează la alte metode de recuperare”
Soția titularului incontestabil de la Rapid a făcut senzație în tribune la Rapid - Hermannstadt! Cu cercel în nas și haină de blană, a atras toate privirile
Superliga
Soția titularului incontestabil de la Rapid a făcut senzație în tribune la Rapid - Hermannstadt! Cu cercel în nas și haină de blană, a atras toate privirile
Cutremur în Superliga! Fotbalistul liderului U Cluj, prins DOPAT cu o substanță interzisă » A cerut de urgență rezilierea contractului
Superliga
Cutremur în Superliga! Fotbalistul liderului U Cluj, prins DOPAT cu o substanță interzisă » A cerut de urgență rezilierea contractului

Se poate bate mingea pe Lună? » Interviu cu astronomul Adrian Șonka: „Cineva a dus o crosă de golf în spațiu și a lovit mingea. Nu a mai văzut-o niciodată”

Bucureștiul, împânzit cu mesajele „Ion Țiriac, candidat la președinția României” » Ce se ascunde, în realitate, în spatele demersului

Comentarii (3)
star01
star01  •  18 Iunie 2010, 10:59

bravos mitica"puscarica"!!!...de unde mama matii ai scos banii astia "cinstitule"....militian hot ce esti....

star01
star01  •  18 Iunie 2010, 10:59

bravos mitica"puscarica"!!!...de unde mama matii ai scos banii astia "cinstitule"....militian hot ce esti....

crs_fcd
crs_fcd  •  18 Iunie 2010, 10:21

ai adus fotbalul romanesc la groapa de gunoi, tu si ceilalti, paszkany, gigi, borcea, copos, etc... ati facut numai bani negri de pste tot, si nu v-a tras nimeni la raspundere (normal, doar nu va trageti la raspundere intre voi) si acum te lafai in bani si proprietati! VREM SA PLECATI, VREM UN FOTBAL CURAT!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează