Comentarii (57)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 16:01

hai ca va las,ca pierd toata ziua....sa ramana fcsb-ul fcsb,ca tot steaua e....galeriile sa se intoarca pe stadion cam la 100 de ani dupa sfarsitul vietii pe Pamant si echipa sa mai joace in Ghencea,cand o sa plateasca csa si mapn 2 milioane la 5 ani,ca sa evolueze acolo..iar gigi,sa caute sa vanda cat mai repede...mai degraba scoti un ban acum,decat nimic mai tarziu!!!

disclosure
disclosure  •  14 Septembrie 2015, 15:58
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:55

nu se intoarce nimeni pana nu se spune concret de armata sau *** ,,unde este marca si palmaresul ,.

:)))) Tu si acum mai ai nelamuriri ? E clar , marca e la csa , palmaresul e la echipa :)))) , ca palmaresul e strict legat de o echipa , de partea sportiva , nu de alte treburi :)))

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:57
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:55

nu se intoarce nimeni pana nu se spune concret de armata sau *** ,,unde este marca si palmaresul ,.

din partea mea,sa nu mai vina in vecii vecilor amin...pe stadion,aia care nu vin azi!!!asta pt faptul ca au abandonat echipa si cum am zis,s-au dat cu talpan....au cantat cu gigi,acum sunt cu talpan..maine scoate giogi bani din buzunar si iar are palmares is desen si ce vreti voi si iar canta cu gigi...in concluzie,astia nu sunt suporteri,sunt niste ***!mai logic era sa sustina echipa,indiferent ca e a lui gigi,a lui talpan,copos,iancu,negoita sau a ta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  14 Septembrie 2015, 15:55
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:51

spre deosebire de tine,am fost ma ***..am facut zeci de mii de km pt echipa si din pacate,am cantat langa niste ***,tradatori mai pe romaneste!*** care nu mai au ce cauta in peluze.trist este ca daca *** da cateva mii de euro,maine toti scalvii aia se intorc langa echipa...la cata *** zace in ei,ar reveni langa echipa fara nici o rusine!!!!niste ***...***

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:54
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:50

si tu ce ai vrea lupte de strada cu garda din cauza *** sau *** de la csa ? ei au facut *** el sa le rezolve ,peluzele sunt neutre

peluzele sunt neutre???unde sunt ma neutre??intr-un an n-au facut decat sa pupe in fund un amarat de general!!!daca erau galerie adevarata si erau suporteri adevarati,se bateau cu pumnul in piept,ieseau in strada pt steaua...eu nu iau partea ciobanului si nici a csa-ului...steaua trebuie sa fie una,dar suporterii,.,,fostii suporteri,sunt niste adevarate mizerii!nu au ce cauta l;anga o echipa de fotbal,astfel de oameni.s-au dat cu una dintre parti,in loc sa sara la gatul fiecaruia si sa ceara explicatii....pt niste mii de euro,e tot scandalul asta,dar sunt prea prosti sa vada ca manpn si csa nici in 50 de ani nu le face echipa...ei doar asteapata sa cedeze gigi..sa zica hai ma ca vau 100 de mii pe an pt emblema si sa vezi ce repede are fcsb si aplamres si nume si baza sportiva si tot ce vrei.cea mai proasta natie de suporter,este cel care a cantat pt steaua,iar acum si-a abandonat echipa!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:51
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:47

spre deosebire de tine,am fost ma ***..am facut zeci de mii de km pt echipa si din pacate,am cantat langa niste ***,tradatori mai pe romaneste!*** care nu mai au ce cauta in peluze.trist este ca daca *** da cateva mii de euro,maine toti scalvii aia se intorc langa echipa...la cata *** zace in ei,ar reveni langa echipa fara nici o rusine!!!!niste ***...***

maresal30
maresal30  •  14 Septembrie 2015, 15:50
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:47

care galerie??nord si sud??astea mai exista cumva???eu zic ca nu mai exista...s-au desfiintat,sau asa ar trebui!daca tu ca brigada,iti pierzi steagul,dispari...pai atunci insemana ca si ele au disparut,ca nu mai au echipa....o adunatura de sclavi,care in loc sa ceara explicatii pt tot scandalul asta,au luat pozitia de fetite,in fata monitorului si dau comunicate..si-au ales raul si gata.n-am vazut nici unul de sud si nord sa se ia de armata ca n-a facut echipa,cum au promis...le pasa la sud si nord de steaua,cum imi pasa mie de armata si csa si de ce detin ele!

si tu ce ai vrea lupte de strada cu garda din cauza *** sau *** de la csa ? ei au facut *** el sa le rezolve ,peluzele sunt neutre

maresal30
maresal30  •  14 Septembrie 2015, 15:47
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:44

care suporteri ma si care galerie???ma iau ca sunt suporter si am fost din galerie,am tot dreptul!tu ai iesit din tara pt echipa ta macar o data?

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:47
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:42

care galerie??nord si sud??astea mai exista cumva???eu zic ca nu mai exista...s-au desfiintat,sau asa ar trebui!daca tu ca brigada,iti pierzi steagul,dispari...pai atunci insemana ca si ele au disparut,ca nu mai au echipa....o adunatura de sclavi,care in loc sa ceara explicatii pt tot scandalul asta,au luat pozitia de fetite,in fata monitorului si dau comunicate..si-au ales raul si gata.n-am vazut nici unul de sud si nord sa se ia de armata ca n-a facut echipa,cum au promis...le pasa la sud si nord de steaua,cum imi pasa mie de armata si csa si de ce detin ele!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:44
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:42

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează