Alte știri din fotbal
Transfer la miezul nopții la CFR! Varga îi face toate poftele lui Dan Petrescu » Clujenii pregătesc încă o lovitură majoră în mercato
0
Precum un atacant! Gol de kinogramă marcat de Chiricheș la antrenamentul FCSB-ului
1
Generație risipită » Ce s-a ales de copiii care câștigau Cupa României cu Dinamo în fața rivalei FCSB: 6 dintre ei nici n-au debutat la prima echipă
0
Dan Nistor n-a uitat că a avut chipul pe autocarul lui Dinamo: „Deși eram considerat capul răutăților, doar pentru ei mai simt ceva”. De ce nu merge la UNTOLD sau alte festivaluri: „Destrăbălare”
0
Știri din fotbal internațional
Nebunie totală în finala Supercupei Italiei! AC Milan a câștigat trofeul, după ce a reușit o remontada uluitoare, de la 0-2
3
Real Madrid s-a distrat în Cupa Spaniei » „Galacticii” au avut 21 de șuturi pe poartă
0
Tottenham îl dă afară pe Ange Postecoglou?! » Englezii anunță: finalistul Ligii Campionilor este așteptat să-l „salveze” pe Radu Drăgușin!
1
„Nu am făcut nimic” » Discursul lui Patrick Vieira, înainte de întâlnirea cu Man și Mihăilă din Serie A
1
Lifestyle
Imagini virale cu Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2025 » Mesajul pentru Sebastian Stan, primul român câștigător al prestigiosului trofeu
0
Cum și-a aruncat Ionuț Chirilă casa în aer: „A bubuit tot”
7
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
hai ca va las,ca pierd toata ziua....sa ramana fcsb-ul fcsb,ca tot steaua e....galeriile sa se intoarca pe stadion cam la 100 de ani dupa sfarsitul vietii pe Pamant si echipa sa mai joace in Ghencea,cand o sa plateasca csa si mapn 2 milioane la 5 ani,ca sa evolueze acolo..iar gigi,sa caute sa vanda cat mai repede...mai degraba scoti un ban acum,decat nimic mai tarziu!!!
:)))) Tu si acum mai ai nelamuriri ? E clar , marca e la csa , palmaresul e la echipa :)))) , ca palmaresul e strict legat de o echipa , de partea sportiva , nu de alte treburi :)))
din partea mea,sa nu mai vina in vecii vecilor amin...pe stadion,aia care nu vin azi!!!asta pt faptul ca au abandonat echipa si cum am zis,s-au dat cu talpan....au cantat cu gigi,acum sunt cu talpan..maine scoate giogi bani din buzunar si iar are palmares is desen si ce vreti voi si iar canta cu gigi...in concluzie,astia nu sunt suporteri,sunt niste ***!mai logic era sa sustina echipa,indiferent ca e a lui gigi,a lui talpan,copos,iancu,negoita sau a ta!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
nu se intoarce nimeni pana nu se spune concret de armata sau *** ,,unde este marca si palmaresul ,.
peluzele sunt neutre???unde sunt ma neutre??intr-un an n-au facut decat sa pupe in fund un amarat de general!!!daca erau galerie adevarata si erau suporteri adevarati,se bateau cu pumnul in piept,ieseau in strada pt steaua...eu nu iau partea ciobanului si nici a csa-ului...steaua trebuie sa fie una,dar suporterii,.,,fostii suporteri,sunt niste adevarate mizerii!nu au ce cauta l;anga o echipa de fotbal,astfel de oameni.s-au dat cu una dintre parti,in loc sa sara la gatul fiecaruia si sa ceara explicatii....pt niste mii de euro,e tot scandalul asta,dar sunt prea prosti sa vada ca manpn si csa nici in 50 de ani nu le face echipa...ei doar asteapata sa cedeze gigi..sa zica hai ma ca vau 100 de mii pe an pt emblema si sa vezi ce repede are fcsb si aplamres si nume si baza sportiva si tot ce vrei.cea mai proasta natie de suporter,este cel care a cantat pt steaua,iar acum si-a abandonat echipa!
spre deosebire de tine,am fost ma ***..am facut zeci de mii de km pt echipa si din pacate,am cantat langa niste ***,tradatori mai pe romaneste!*** care nu mai au ce cauta in peluze.trist este ca daca *** da cateva mii de euro,maine toti scalvii aia se intorc langa echipa...la cata *** zace in ei,ar reveni langa echipa fara nici o rusine!!!!niste ***...***
si tu ce ai vrea lupte de strada cu garda din cauza *** sau *** de la csa ? ei au facut *** el sa le rezolve ,peluzele sunt neutre
care galerie??nord si sud??astea mai exista cumva???eu zic ca nu mai exista...s-au desfiintat,sau asa ar trebui!daca tu ca brigada,iti pierzi steagul,dispari...pai atunci insemana ca si ele au disparut,ca nu mai au echipa....o adunatura de sclavi,care in loc sa ceara explicatii pt tot scandalul asta,au luat pozitia de fetite,in fata monitorului si dau comunicate..si-au ales raul si gata.n-am vazut nici unul de sud si nord sa se ia de armata ca n-a facut echipa,cum au promis...le pasa la sud si nord de steaua,cum imi pasa mie de armata si csa si de ce detin ele!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.