Comentarii (57)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:44
Postat de maresal30 pe 14 Septembrie 2015, 15:40

ba magharule de ce te iei tu de suporteri din galerie ? de ce esti doar ***

care suporteri ma si care galerie???ma iau ca sunt suporter si am fost din galerie,am tot dreptul!tu ai iesit din tara pt echipa ta macar o data?

maresal30
maresal30  •  14 Septembrie 2015, 15:42
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:39

daca nu mai are voie sa foloseasca emblema ce???ba tu chiar esti prost tata...esti si *** si ti si prost...ma pshh pe ea emblema ma,nu intelegi,echipa nu insemana emblema...esti prea *** ma.de asta esti in B,de prost ce esti.sa dea domnu sa ramai cu emblema tu si rapidul sa dispara..sa vedem unde e echipa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maresal30
maresal30  •  14 Septembrie 2015, 15:40
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:26

imi sustin echipa ma...ce clona,sunt cumva 2 echipe steaua???clona ar fi fost aia din liga 5,daca avea bani mapn s-o infiinteze,doar ca nu e..iti garantez ca daca mqapn isi face echipa...de la uefa va primi axact aceleasi hartii ca csu craiova...0 palmares si echipa neafiliata uefa de minim3 ani ca sa joace in europa...dar eu sper sa-si faca echipa.am scapa de toti tradatorii de la sud si nord!!!n-as mai avea ocazia sa vad niste *** de duporteri in peluze..suporteri falsi...cumparati de csa si mapn

ba magharule de ce te iei tu de suporteri din galerie ? de ce esti doar ***

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:39
Postat de legendavisinie pe 14 Septembrie 2015, 15:30

Foarte frumos, e dreptul tau sa sustii ce echipa doresti. Am spus intotdeauna, clona fcsb trebuie sa aiba proprii sustinatori, precum orice alta echipa. fcsb este clona pentru ca a aparut in prima liga fara sa fie continuatoarea fostei echipe a armatei, care s-a desfiintat. fcsb nu detine palmaresul echipei de fotbal a CSA, nu mai are voie sa foloseasca nici macar emblema.

daca nu mai are voie sa foloseasca emblema ce???ba tu chiar esti prost tata...esti si *** si ti si prost...ma pshh pe ea emblema ma,nu intelegi,echipa nu insemana emblema...esti prea *** ma.de asta esti in B,de prost ce esti.sa dea domnu sa ramai cu emblema tu si rapidul sa dispara..sa vedem unde e echipa!!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:38
Postat de legendavisinie pe 14 Septembrie 2015, 15:30

Foarte frumos, e dreptul tau sa sustii ce echipa doresti. Am spus intotdeauna, clona fcsb trebuie sa aiba proprii sustinatori, precum orice alta echipa. fcsb este clona pentru ca a aparut in prima liga fara sa fie continuatoarea fostei echipe a armatei, care s-a desfiintat. fcsb nu detine palmaresul echipei de fotbal a CSA, nu mai are voie sa foloseasca nici macar emblema.

a venit un *** ca tine care sustine ca s-a desfiintat...a naibii ma,mergi si anunta-i si pe aia de la frf ca s-a desfiintat steaua!pun pariu ca or sa rada pe burta!!!pana una alta...tu trage-i cu fcsb...la cate meciuri afara ai fost tu pt echipa ta,sau in tara???nu stiu de ce-mi p[ierd timpul cu unul; ca tine,care are o fixatie,dar asa sunteti toti ti astia...v-ati trezit ca sunteti rivalii stelei,acum ai fcsb-ului...nici voi nu mai stiti.si cand de fapt,voi n-ati fost niciodata o rivala pt steaua,mai putin pt fcsb,daca ar fi alta echipa...voi sunteti in B...nu stiu de ce te roade grioja daca steaua e fcsb,sau fcsb e steaua,cand voi mai aveti 2 meciuri si ati disparut....cum dinamo nu poate juca in ucl,sa nu te mire ca rapid n-o sa poata juca in liga 1!!!asa e cand te freca grija de altul...retrogradezi.voi stiti cel mai bine.in astia 100 de ani,mai mutl ati jucat in B,nu?

legendavisinie
legendavisinie  •  14 Septembrie 2015, 15:30
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:26

imi sustin echipa ma...ce clona,sunt cumva 2 echipe steaua???clona ar fi fost aia din liga 5,daca avea bani mapn s-o infiinteze,doar ca nu e..iti garantez ca daca mqapn isi face echipa...de la uefa va primi axact aceleasi hartii ca csu craiova...0 palmares si echipa neafiliata uefa de minim3 ani ca sa joace in europa...dar eu sper sa-si faca echipa.am scapa de toti tradatorii de la sud si nord!!!n-as mai avea ocazia sa vad niste *** de duporteri in peluze..suporteri falsi...cumparati de csa si mapn

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:29
Postat de legendavisinie pe 14 Septembrie 2015, 15:26

Este exclusiv vina FRF, nu ar fi trebuit sa accepte o echipa cu emblema noua in timpul campionatului. Ti-ai pierdut sigla, la revedere, retrogradare automata. Nu ai inteles nimic, esti fcsbist.

ce treaba are ma sigla cu echipa,tu esti ***????tocmai ti-am zis ca steaua si-a schimbat 8 embleme...alea nu insemana nimic...actele conteaza nu un desen!societataea care da numele echipei,aia conteaza,nu un *** de emblema...doamne cat de *** sunt unii!!!retrogradezi o echipa pt o emblema????***

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:28

totusi sunt curios care ar fi pozitia ta daca rapidul s-ar trezi maine in aceeasi situatie...iese un bou de ministru si zice ca are emblema cu numele rapid bucuresti si ca e dispus s-o inchireze lui Morar pe 2 milioane timp de 5 ani...daca nu,sa nu le mai foloseasca.....care ar fi pozitia ta ma?

legendavisinie
legendavisinie  •  14 Septembrie 2015, 15:26
Postat de manutd.steaua pe 14 Septembrie 2015, 15:23

***,atunci explica tu,cum a jucat steaua in ucl dupa 2003???cum a fost cap de serie,in baza a ce????tocmai asta a facut,a demonstrat cu acte ca echipa este continuatoare,,ce dracu e asa de greu de inteles???pai daca gigi in 2003 a avut alta echipa,cum de s-a numit steaua bucuresti si cum de a jucat in prima liga si cum naiba de toti jucatorii de la armata jcuau la gigi!pai la anul sa ma duc si eu ma cu toti jucatorii de la astra sau de la dinamo sa joc in liga 1....cum ii iau pe aia,cum ma inscriu in liga 1??tu chiar ai imrpeisa ca e posibil asa ceva???jucatorii aia aveau niste contracte,au fost preluati de noua societate cu totul...de ce nu te duci ma tu si joci cu rapidf in liga 1,daca gigi a putut,poate reusesti si tu,macar timp de 12 ani....baaaa,trziti-va ba,ca nu se poate ceea ce ziceti voi...auzi,a avut omul alta echipa,dar a jucat in locul stelei,cu numele stelei,cu jucatorii stelei si a mai participat si in locul stelei in cupele europene timp de 12 ani :))) hai ca asta ar fi cea mai tare scamatorie din istoria planetei...si restul ce-au facut,au fost doar spectatori nu...armata,frf,jucatorii,uefa,spectatorii,presa si restul...sa fim seriosi!!!astea sunt pt copii prosti de la sud sau pt batrani prosti,de la nord!

Este exclusiv vina FRF, nu ar fi trebuit sa accepte o echipa cu emblema noua in timpul campionatului. Ti-ai pierdut sigla, la revedere, retrogradare automata. Nu ai inteles nimic, esti fcsbist.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Septembrie 2015, 15:26
Postat de legendavisinie pe 14 Septembrie 2015, 15:22

E dreptul tau sa sustii clona fcsb, esti liber sa te amagesti. Poate cu vremea te obisnuiesti, o sa-ti cumperi si tricou cu emblema penibila...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează