Alte știri din fotbal
Florin Tănase se gândește la repetarea traseului UEFAntastic: „Pentru istorie” » Povești de suflet ale meciurilor memorabile cu Valencia, Villarreal și cu Middlesbrough
0
Plecat de la FCSB, Luis Phelipe a rupt tăcerea: „Am scris către 3 oameni din club, nu a răspuns nimeni” » Ce a spus despre Gigi Becali
5
Forțează un miracol! Revoluție la clubul amenințat de retrogradare: „Facem echipă bună, 70-80% ne salvăm!” » 6 transferuri în ultimele zile
0
Un titular dinamovist se va dedica unei alte cariere! Ce demers a făcut
2
Știri din fotbal internațional
Manchester United a început negocierile pentru un fotbalist din Serie A » Ruben Amorim insintă pentru transfer, un alt club stă la „pândă”
0
Ionuț Nedelcearu, la mare căutare! După Dinamo, încă un club de tradiție a intrat pe fir
0
Benfica - Barcelona, în etapa 7 din Liga Campionilor » Noapte îngrozitoare pentru Szczesny! A doua gafă în prima repriză
0
Azerii au analizat-o pe FCSB: „Puterea ei e cunoscută în toată lumea” + Detaliul care îi nemulțumește: „Este singurul lucru trist”
0
Lifestyle
O descoperire „o dată la 100 de ani” dezvăluie un secret al Imperiului Roman: „Parcă s-a întâmplat acum două minute”
0
David Popovici și-a luat un Porsche, însă el a dus-o la un ALT nivel: achiziție de 14,5 milioane de euro
7
Ce a ajuns să facă Sandra Izbașa, la 11 ani de când s-a retras din gimnastică » Și-a descoperit o nouă pasiune
21
Leonard Doroftei e în culmea fericirii: „Ne mărim familia” » Bebelușul se va naște în luna aprilie
1
Legendavisine,intelege,ca pana la emblema asta au mai fost 8,asa ca echipa nu insemana o emblema,un nume pe care il zici tu,sau o peluza plina de tradatori...echipa e in acte,steaua bucuresti si cu asta basta...mi se ruoe mie ca o treceti voi xxxx sau fc gigi becali si are stema in romburi cu cerculete de un verde cacaniu....asta r pt prosti.steaua e steaua...care identitate,stadionul sau ce?stadionul nu-l detine nici un club...sau poate ma insel,1-2,dar atat,asa ca udentitatea tuturor,depinde de cluburile spirtive.macar noi ne-am lipsit de astfel de fomisti...stai linistit,ca vor mai urma echipe.daca stai sa te gandesti,asa e normal.nu tre sa.manace 1 mil de pe urma unei echipe!!!!
10 ! in ciuda presei vandute ***,lumea reala ....face ceva pe ....steaua ! hai Romania!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Banele, nea Jiji a aparut cu o emblema penibila, in timpul campionatului, nicaieri in Europa nu este permis asa ceva. Rapidul nu si-a pierdut niciodata sigla, identitatea, daca nu-ntelegi diferenta, nu e vina nimanui.
Chestia asta cu emblema si fcsb,stie orice prost ca depinde de cateva mii de euro!daca le da ***,atunci s-a terminat si distractia voastra,dar sincer...prefer sa ramana fcsb si emblema nouq,decqt sa vada armata si csa un cent de pe urma echipei.la ce sa castige fomistii astia,de pe urma unor baieti care joaca fotbal????pe ghencea sa mai joace cand o sa primeasca bani sa vina acolo!
Bai ***,tu ai imo ca ma int pe mine emblema?s-a nascut echipa asta cu o singura emblema sau nume?cine decide ca e penibila,tu?uite eu zic ca a rapidului e mai penibila cu tot cu situatia in care e!te-ai trezit tu,un ti,sa comentezi,sa-ti dai cu parerea.hai sa desfiintam echipa pt o amarata de emblema.cand s-a schimbat aiai cu vulturul n-a mai urlat nimeni,v-ati trezit acum.probabil nu mai supirtqti sa fiti in anonimat...v-a dat clasa steaua de la infiintare si inca va da
Stim ca esti fcsbist, te-ai obisnuit cu emblema penibila ?
Legendavisinue,care e legenda frate,***,aia in care aruncati cu urina in specctatori,sau rusinea de palmares oe care o aveti in 100 de ani????echioa din 1947 e societate pe actiuni...voi mai valorati cat o bere proasta!!!in 30 de ani,am auzit intr-un singur an de rapid,in rest,ati fost si veti ramane niste pacalici ***!
:)))))))))))))))) Las' ca si al nou e tot bagabont, coate goale si mitocan, plus misogin. Daca nu stie asta, afla el mai tarziu...:))))
Numai niste boi cred ca steaua nu mai exista...daca le-ar cere si lor cluburule sportive bani,pt emblema sau mai stiu eu ce alte prostii, toate s-ar transforma in "clone"!daca steaua a disparut,de ce vb toata lumra de ea su ce are cu fcsb...toti stiu ca fcsb e tot steaua,alta steaua nu ezista,alta steaua ar fi i clona,***
Echipa infiintata in anul 1947 nu mai exista. A aparut clona becaliana fcsb, fara nicio legatura cu fosta echipa a armatei.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.