Alte știri din fotbal
Florin Tănase se gândește la repetarea traseului UEFAntastic: „Pentru istorie” » Povești de suflet ale meciurilor memorabile cu Valencia, Villarreal și cu Middlesbrough
0
Plecat de la FCSB, Luis Phelipe a rupt tăcerea: „Am scris către 3 oameni din club, nu a răspuns nimeni” » Ce a spus despre Gigi Becali
5
Forțează un miracol! Revoluție la clubul amenințat de retrogradare: „Facem echipă bună, 70-80% ne salvăm!” » 6 transferuri în ultimele zile
0
Un titular dinamovist se va dedica unei alte cariere! Ce demers a făcut
2
Știri din fotbal internațional
Manchester United a început negocierile pentru un fotbalist din Serie A » Ruben Amorim insintă pentru transfer, un alt club stă la „pândă”
0
Ionuț Nedelcearu, la mare căutare! După Dinamo, încă un club de tradiție a intrat pe fir
0
Benfica - Barcelona, în etapa 7 din Liga Campionilor » Noapte îngrozitoare pentru Szczesny! A doua gafă în prima repriză
0
Azerii au analizat-o pe FCSB: „Puterea ei e cunoscută în toată lumea” + Detaliul care îi nemulțumește: „Este singurul lucru trist”
0
Lifestyle
O descoperire „o dată la 100 de ani” dezvăluie un secret al Imperiului Roman: „Parcă s-a întâmplat acum două minute”
0
David Popovici și-a luat un Porsche, însă el a dus-o la un ALT nivel: achiziție de 14,5 milioane de euro
7
Ce a ajuns să facă Sandra Izbașa, la 11 ani de când s-a retras din gimnastică » Și-a descoperit o nouă pasiune
21
Leonard Doroftei e în culmea fericirii: „Ne mărim familia” » Bebelușul se va naște în luna aprilie
1
***,atunci explica tu,cum a jucat steaua in ucl dupa 2003???cum a fost cap de serie,in baza a ce????tocmai asta a facut,a demonstrat cu acte ca echipa este continuatoare,,ce dracu e asa de greu de inteles???pai daca gigi in 2003 a avut alta echipa,cum de s-a numit steaua bucuresti si cum de a jucat in prima liga si cum naiba de toti jucatorii de la armata jcuau la gigi!pai la anul sa ma duc si eu ma cu toti jucatorii de la astra sau de la dinamo sa joc in liga 1....cum ii iau pe aia,cum ma inscriu in liga 1??tu chiar ai imrpeisa ca e posibil asa ceva???jucatorii aia aveau niste contracte,au fost preluati de noua societate cu totul...de ce nu te duci ma tu si joci cu rapidf in liga 1,daca gigi a putut,poate reusesti si tu,macar timp de 12 ani....baaaa,trziti-va ba,ca nu se poate ceea ce ziceti voi...auzi,a avut omul alta echipa,dar a jucat in locul stelei,cu numele stelei,cu jucatorii stelei si a mai participat si in locul stelei in cupele europene timp de 12 ani :))) hai ca asta ar fi cea mai tare scamatorie din istoria planetei...si restul ce-au facut,au fost doar spectatori nu...armata,frf,jucatorii,uefa,spectatorii,presa si restul...sa fim seriosi!!!astea sunt pt copii prosti de la sud sau pt batrani prosti,de la nord!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
E dreptul tau sa sustii clona fcsb, esti liber sa te amagesti. Poate cu vremea te obisnuiesti, o sa-ti cumperi si tricou cu emblema penibila...
nu prea inteleg de ce vrei tu ca steaua sa fie a armatei,cand de fapt nu e!cred ca-ti doresti asta,ca sa vezi si steaua in ligile inferioare...eu zic mai bine sa astepti sa retrogradeze,decat sa speri in minunea asta!e imposibil ca 12 ani,cineva sa se foloseasca de masina ta si abia dupa 12 ani,sati ceri masina,nu crezi???toata treaba asta este un mare santaj din partea csa si mapn,care vor bani multi pe nimic...da,emblema si un nume si o baza sportiva aflarta in ruina (sau pe linia de plutire,tot din cauza investiitiilor facute de gigi),sunt un NIMIC!!!ceea ce are armata,va muri intr-un dosar,pe cand echipa lui gigi,va fi cea care va exista...santajul asta a durat ani de zile,sub forma de chirie pt o baza in care tot clubul investea,ti se pare normal,ca mi nu mi se pare!!!foarte bine ca echipa si-a schimbat emblema si ca nu mai joaca in ghencea si sper din tot sufletul sa nu se mai intoarca acolo niciodata!legat de nume....in acte echipa este societate comerciala pe actiuni cu denumirea de sc fotbal club steaua bucuresti sa..(continuatoarea clubului armatei..ca ala s-a transformat in societate pe actiun).asa ca asta conteaza si mai putin parerea ta..eu unul oricum nu va inteleg...clona,echipa noua si alte aberatii...daca maine dinamo sau rapid se rup de cluburile sportive si se numesc fcrb si fcdb...pai alea sunt echipele adevarate,nu ce au cluburile sportive,care 99% din ele sunt vaid e capul lor,n-au nimic dar pretind ca au tot..bani de un covrig si cam atat!
Cu ce acte a "iesit" nea Jiji ? Cu statutul clonei, in care si-a trecut ca are trecut glorios :)))) fcsb nu este continuatoarea echipei care a castigat cupa campionilor, acea echipa nu mai exista. Nu apare nicaieri scris explicit (asa era normal) palmaresul preluat de eliberatul conditionat (X campionate, Y cupe ale Romaniei etc.) Nu armata trebuie sa demonstreze ca detine palmaresul, trofeele obtinute, ci nea Jiji.
Gigi,*** cum e,e singurul care a iesit cu acte....restul,numai comunicate,ca dreg,ca fac,dar acte nimic,asa ca n-am sa cred in comunucate niciodata.in plus,daca nu avea palmares,nu era continuatoare,nu juca in uefa,nu juca in ucl,nu facea puncte...nu jucq nici rapid in uefa nici cfr,nici urziceni in ucl sau otelul....asa ca,daca e cum spuu tu si gigi are alta echipa,at tiate echipele astea,sa fea banii inapoi la uefa si uefa sa plateasca despagyburi la acele echipe care 11 ani nu au jucat in europa din cauza tarii noastre.asa ar fi corect,nu???fwr e prea sf acest scenariu...asa ca acceota situatia,fcsb este steaua,iar steaua e a lui gigu,chiar daca nici mie nu-mi convine...dqr decat la csa si mapn,care n-au facut nimic pt club,mai bine la ***...asta,ca si copos,o s-o dea intr-o zi,iqr ziua aia e aproape.ce roat are sa tii o echipa daca nu produce???
GhiniIon: Vinalcool Recas a batut FCSB. Si tot ghinion, nu pot da vina pe arbitri. Tristete mare la Radu Naum si alti ziaristi GSP. Domnilor, mai este fotbal si inafara stinei lui Becali.
Nea Jiji si-a trecut in statutul clonei ca este glorios, nimic concret referitor la palmares. fcsbistii sunt fericiti :))) Referitor la emblema, patronul eliberat conditionat a pierdut sigla, nu si-a modificat-o din proprie vointa.
Din fericire, astea sunt singurele aspecte pozitive din meciurile *** : un banner jmeker, cei 2 pseudo-antrenori rad ca muta-n oglinda, un guvide s-a dat ranit etc..... fotbal, mai pe la Pastele Cailor...
Mai simplu....tu ai vrea ca rapid sa plateasca pt nume si emblema cateva milioane pe cativa ani,chirie????iti zic eu ca nu...abia aveti apa la robinet,de unde.mikioan pt nume si emblema?in 24 de ore ati fi fcrb si emblema noua,dar macar ati exista...altfel ati incheia socotelile cu fotbalul si ati disparea.asa ca sa ramana steaua fcsb pt unii,important e ca maon si csa sa nu-si umple inca o data buzunarele fara sa contribuie cu nimic!
Inca gigi e prost,mai sta la discutii cu maon si csa si se roaga de aia sa le dea bani.sa fiu eu,nici macar un ban nu ar mai primi...in vecii vecilor echipa asta nu ar mai avea treaba cu niste fomisti de la maon si csa...nu as mai duce echipa in ghnecea nici cu bani primiti.i-as goni pe aia de maon cu *** inca de la poarta.intre steaua si armata,ar trebui sa fie numau usi inchise,la cat au furat aia si cati bani au castigat din nimic,de pe urma exhipei!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.