FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID

EXCLUSIV 3 știri-blitz înainte de Poli Iași - Rapid » Am aflat rețeta financiară a partidei din Copou + Câți giuleșteni sunt așteptați la revenirea lui Șumudică

Va fi atmosferă de meci mare în Copou, la Poli - Rapid / Sursă foto: Facebook@ Poli Iași
Va fi atmosferă de meci mare în Copou, la Poli - Rapid / Sursă foto: Facebook@ Poli Iași

Articol de , , - Publicat vineri, 23 august 2024 18:12 / Actualizat vineri, 23 august 2024 21:55

Poli Iași primește în această seară vizita Rapidului, în ceea ce se anunță a fi unul dintre meciurile de mare interes ale etapei. Ce condimentează și mai tare partida? Debutul lui Marius Șumudică pe banca formației vizitatoare, în plină criză, fără victorie în primele șase runde. De partea cealaltă, și ieșenii sunt atrași de afișul duelului pogramat azi, de la ora 22:00.

Din informațiile obținute de GSP.ro, gazdele au achiziționat deja peste 5.000 de bilete pentru confruntarea din Copou, pe lângă cei 2.134 de abonați pe care clubul se bazează în acest sezon.

Câte-un pic, pic, pic... GSP a aflat rețeta financiară a partidei din Copou

Surse apropiate de club dezvăluie că ieșenii vor încasa aproximativ 45.000 de euro de pe urma duelului cu Rapid.

E o rețetă financiară mai mult decât acceptabilă pentru situația financiară precară a Politehnicii. Club care, după cum Gazeta Sportururilor v-a informat zilele trecute, a solicitat intrarea într-un concordat preventiv din cauza datoriilor de circa 11 milioane de lei (2,2 milioane de euro) care amenință viitorul grupării. Doar statului, moldovenii datorează peste 8,5 milioane de lei!

Restul, peste 2 milioane lei, sunt salarii și prime restante precum și facturi neachitate. Cum luna viitoare expira eșalonarea negociată cu statul în 2019, iar Iașiul nu are 8,5 milioane lei pentru a lichida datoriile, s-a cerut intrarea în concordat preventiv.

Situația nu-i grozavă nici în cadrul echipei, unde fotbaliștii ieșeni au acumulat deja un salariu restant.

64 de ani de inaugurarea stadionului

Va fi o seară cu conotații speciale pentru cei care vor asista la duelul din „orașul celor 7 coline”. Și asta deoarece se împlinesc 64 de ani de la inaugurarea stadionului „Emil Alexandrescu”. O arenă care așteaptă de ani buni un proiect serios, care s-o aducă pe Poli în rând cu majoritatea combatantelor din Liga 1. Oricum, subiectul stadionului e unul delicat pentru municipalitatea ieșeană.

800 de suporteri alături de Rapid, la revenirea lui Șumudică

Rapidiștii vor fi încurajați la Iași de o galerie numeroasă, ceea ce e o obișnuință la partidele disputate de giuleșteni departe de casă. 800 de bilete au fost repartizate ultrașilor alb-vișinii, pregătiți să marcheze așa cum se cuvine reîntoarcerea „fiului risipitor” Marius Șumudică.

Din motive de securitate, 1.500 de locuri vor fi lăsate goale pentru a evita apariția incidentelor dintre cele două tabere de suporteri.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (2)
tomitan
tomitan  •  23 August 2024, 19:09

Ha! Exact ,"reteta financiara"ptr o echipa din aceasta Liga "super profesionista" se numeste : guvernarea comasată psd-pnl. Mos Teacă& Marcelino să traiasca si să mai dea! Restul este can-can pe banii fraierilor care platesc taxe si impozite.Daca Poli detine aceasta retetă minune " pomana socialistă" si Rapidul lui Șumudică detine "reteta succesului" victorie fără probleme impotriva acestor desculti plini de datorii.Poate acum Poli o sa se opună , dar in retur ,dupa alegeri cand FMI ul o sa vina sa ne salveze ca-n 2008, să vezi atunci cum o sa bubuie "reteta financiara" al lui Poli.Nu o sa mai aibe bani si o sa le chioraie mațele. 4 echipe vor prinde sigur play offul FCSB ,CFR, FCU & Rapid,echipe profesioniste, private, iar minim 5-6 echipe vor fi in insolventă in 2025( retur) .Echipe publice precum Poli , sustinute politic cu " retete" garantate de la Modrogan si Kiseleff PS. Datoria Romaniei este aproape de 60% PIB, pomenile in floare,iar fantoma lui 2008 este la granită.Ce o sa preferati: 1.taieri de 25% plus cresteri de taxe si impozite, 2.Concedieri masive 3.Recuperarea banilor de la pomeni ,de la entitati datoare statului, precum Poli? Nea Gino ,cum e cu Fair play-ul financiar? ANAF poate decide campioana? Superliga " Les Miserables" cu Gavroche pe post de mascota ,aceasta este Liga de mucava al lui Iorgulescu.

ovidiusb
ovidiusb  •  23 August 2024, 18:44

Toti care fac asa sa nu mai plateasca datoriile la stat ar trebui sa fie retrogradati in liga 4a. Regulamentele frf ar trebui sa prevada asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează