Alte știri din fotbal
Cum răspunde Gigi Becali afacerii Șucu la Genoa: „Eu am vrut să cumpăr West Ham”. Cine i-ar fi tăiat elanul
1
„Câinii roșii”, în suspans. Situația ce ține Dinamo în șah
0
Metalul Buzău și Unirea Alba Iulia, marile surprize din Cupa României Betano » Buzoienii au petrecut pe teren: „Cine e pe primul loc?”
0
„Ajutor!” » Florin Talpan le cere bani suporterilor, după ce a pierdut procesul cu Gigi Becali: „Puteți face donații”
10
Știri din fotbal internațional
Suspendare-mamut în Moldova: 15 ani pentru trucarea meciurilor!
0
Cristiano Bergodi i-a făcut portretul lui Dan Șucu în Italia: „Asta mi-a spus anul trecut”
0
Diagnosticul primit de Gianluigi Donnarumma și o imagine tulburătoare: i-au aplicat de urgență 10 copci!
0
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
4
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
2
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Steaua NU este cea mai iubita echipa. La Steaua se duc doar niste admiratori ai lui Becali care nu au treaba cu echipa si cu fotbalul , au doar treaba cu Gigi Becali si cupele si florile Stelei. Aia NU au fani. La ei NU "ia foc" stadionul nici daca se duc 200.000 de PLATITORI DE BILETE , daramite 30 sau 40 de mii!!! Stadionul ia foc cind joaca Rapidul , UTA , "U" Cluj , Petrolul , Craiova. Am mai spus-o si eu si multi altii: "DACA Steaua ar avea "performantele" Rapidului de exemplu , inclusiv cei 10 ani de "B" , nu ar mai avea aia "suporteri" nici cit Sportul Studentesc. G.Sp.=ziarul de propaganda al Stelei.
daca ai vorbii frumos ai avea de castigat ... dar asa ramai un oarecare care injura si jigneste fara rost . te intrebai de ce nu tin cu voi ....
Ne pisam pe bozgori în seara asta ! Dupa meci nu va fi niciun boanghene pe aici.
Noi v-am respectat mereu, doar cate o glumita mai nesărată pe aici pe acolo.
desi tin cu DINAMO ,recunosc FALIMENTUL managerial al actionarilor dinamovisti !!!suntem 0000 ,oitele sunt peste noi ca imagine in ciuda faptului ca ciobanul injura toata lumea si pe proprii suporteri dar a avut curajul sa joace pe NATIONAL ARENA!ai nostri s-au c......at pe ei si s-au supus dorintei jucatorilor de a juca in stadionul ala de pe timpul lui LEONIDAS SI AI LUI 300!cred ca DINAMO are suporteri sa umple stadionul national la derby-uri ,sa vedem cite oi vor merge pe national ,la meciul cu vointa sibiu....FORTA DINAMO sper ca actualii"actionari"sa se duca cit mai repede pe drumul lor si sa ne lase in pace!
se mai gasesc bilete?
Remarc cu placere interesul tot mai crescut, an de an, pentru dubla Steaua - CFR. Cine s-ar fi gandit vreodata ce transformare va suferi CFR-ul din Cluj-Napoca! Ma bucur pentru asta. Dar mai ales, cine s-ar fi gandit vreodata ce transformare va suferi Steaua din Bucuresti! Din nou ma bucur. :)
da voi sinteti singuriii unicii si cum vrei tu ...... pfff cata sclipire in capu tau
40000 de oi sa vada CFR-ul!!! :))))
Intr-o tara de tarani,de ciobani si de tigani,nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani(pentru rima,a se citii spectatori).Singurii fani sunt cei ai Rapidului si cu totii stim asta.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.