Alte știri din fotbal
Cum răspunde Gigi Becali afacerii Șucu la Genoa: „Eu am vrut să cumpăr West Ham”. Cine i-ar fi tăiat elanul
0
„Câinii roșii”, în suspans. Situația ce ține Dinamo în șah
0
Metalul Buzău și Unirea Alba Iulia, marile surprize din Cupa României Betano » Buzoienii au petrecut pe teren: „Cine e pe primul loc?”
0
„Ajutor!” » Florin Talpan le cere bani suporterilor, după ce a pierdut procesul cu Gigi Becali: „Puteți face donații”
8
Știri din fotbal internațional
Suspendare-mamut în Moldova: 15 ani pentru trucarea meciurilor!
0
Cristiano Bergodi i-a făcut portretul lui Dan Șucu în Italia: „Asta mi-a spus anul trecut”
0
Diagnosticul primit de Gianluigi Donnarumma și o imagine tulburătoare: i-au aplicat de urgență 10 copci!
0
Accidentare HORROR suferită de Gianluigi Donnarumma » Adversarul l-a lovit cu talpa direct în figură, dar n-a primit niciun avertisment!
4
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
2
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
In aceasta seara topul sinuciderilor in masa dupa Steaua - CFR 0-2 1) Steaua 2) Ste lemuita 3) Stelemeaua !!!
@totdd Nu contesta nimeni ca Steaua e cea mai iubita. Trebuie insa sa recunosti ca linsajul mediatic la care a fost supus CFR-ul nu e meritat. Noi avem o medie de 5000 de spectatori in Gruia, ceea ce e mai mult decent pentru o echipa mica in ceea ce priveste traditia. Suntem in crestere. E nedrept sa zici ca atitudinea noastra e de 'cacat', mai sunt si suporteri adevarati in tara asta, nu numai lipsiti de aducatie, care cred ca injurand isi dovedesc afinitatea fata de o ehipa sau alta. Sa fim seriosi atunci si sa nu acuzam aiurea! Steaua e favorita diseara, dar luati individual jucatorii Cfr-ului sunt mai buni. Sa speram ca va fi un meci frumos.
In seara aceasta Top-ul suporterilor din Romania va fi confirmat: Locul 1 - Steaua Locul 2 - Steaua Locul 3 - Steaua
La meciul din groapa de gunoi nu au avut stadionul plin. Ei au in jur de 50.000 suporteri in toata tara.
ba nu, cred ca dinamo pe tara sunt pe doi...dupa steaua. rapidul are putini fani in tara
si pe tara tot pe trei sunt. si steaua tot pe primul
ihi, de aia jucati voi tot campionatul cu 2000-3000 spectatori in gruia si cand vine steaua jucati cu stadionul arhiplin?! oamenii iubesc steaua, iar prin atitudinea vostra de cacat v-ati atras antipatii in toata tara.peste tot pe unde va duceti sunteti huliti. forta steaua
ba dar ce aiurea sunteti cu articole dinastea! daca iesiti azi prin oras si vedeti pe unii zgariati pe fata inseamna ca sunt dinamovisti! ba potailor,sa va intre bine in cap......in Bucuresti sunteti pe locul 3 la nr de suporteri....dupa Steaua si rapid!
plin de t,igani in poza atasata articolului! ...in schimb e reprezentativa pentru sTIAUA.
stelist prin nastere, puscarias prin gratie. 6, vine cloaca.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.