FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ

Victorie cu replici dure! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV în Farul - CFR Cluj: la un pas să se ia la bătaie între ei

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 21:01 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 22:02

FARUL - CFR CLUJ 0-3. Meciul de la Ovidiu a fost unul încins, ambele echipe fiind în criză de puncte după un start mai slab. Drept urmare, au apărut multe dueluri tari, ba chiar și certuri între coechipieri, clujenii Vasile Mogoș și Beni Nkololo au oferit momentul serii. Iată 5 lucruri petrecute pe micuța arenă a echipei lui Gică Hagi care nu s-au văzut la TV!

1. Meciul s-a jucat cu „casa închisă", dar spectatorii au avut mari dificultăți să ajungă la stadion. Centura orașului Ovidiu, singura cale de acces spre bază sportivă a Academiei Hagi, s-a blocat din cauza numărul mare de autoturisme personale, lipsind varianta unui mijloc de transport în comun.

Drept urmare, mulți și-au parcat mașinile la marginea șoselei și au mers prin câmp spre stadion, o parte însoțiți de copii, înfruntând și o scurtă ploaie torențială.

5 lucruri care nu s-au văzut la TV în Farul - CFR Cluj

Victorie cu replici dure! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV în Farul - CFR Cluj: la un pas să se ia la bătaie între ei
Bucuria lui CFR Cluj pe terenul Farului. Foto: Facebook CFR Cluj

2. Veteranul Ciprian Deac a fost inamicul numărul unu al publicului constănțean. Înjurat din tribună, într-un moment în care se află la marginea terenului a reacționat cu calm, văzându-și de joc, chiar dacă a aruncat o privire ucigătoare spre spectatori.

Le-a răspuns prin golul care a deschis scorul la Constanța, sărbătorind în zona fanilor Farului. Fluierat la ieșirea de pe teren, în minutul 67, a aplaudat micuța galerie venită de la Cluj, care i-a scandat numele.

3. Pentru prima oară în carieră, Louis Munteanu a jucat împotriva echipei care l-a lansat în fotbal și a lui Gică Hagi. Chiar dacă nu a făcut un meci deosebit, atacantul în vârstă de 22 de ani a hărțuit în permanență apărarea gazdelor.

Drept urmare, s-a contrat deseori cu Mihai Bălașa, fundașul Farului primind un cartonaș galben după un fault dur asupra jucătorului vicecampioanei. Mai mult, la o fază ulterioară, l-a împins pe Munteanu, pentru a repune mai rapid mingea în joc și a fost nevoie de intervenția lui Sebastian Colțescu pentru a calma situația.

4. Chiar înaintea golului al doilea marcat de oaspeți, Vasile Mogoș și Beni Nkololo au avut un conflict la marginea careului constănțenilor.

Internaționalul tricolor a fost deranjat de reacția francezului la un schimb de replici și a fost nevoie de intervenția coechipierilor pentru a nu se ajunge la un duel fizic. „Centralul” Sebastian Colțescu a observat cele întâmplate și i-a chemat pe cei doi la ordine. Mogoș a răspuns rapid, a dat noroc cu francezul, apoi l-a și pupat, arătând-i „centralului” că totul este în regulă. Până la urmă, nu s-a aplicat nicio sancțiune disciplinară.

Întrebat despre acest episod după meci, Mogoș a răspuns astfel: „Nu a fost nimic, doar ceva despre joc. Ne iubim".

5. Micuța arenă de la Ovidiu s-a golit înaintea fluierului final, spectatorii fiind nemulțumiți de prestația favoriților. Ultima picătură a fost a treia reușită a ardelenilor, care a gonit și ultimii fani aflați în tribună.

Doar galeria constănțenilor a rămas în peluză, scandând: „Farul suntem noi!". Jucătorii au salutat "Peluza Marină", singurul care a mers să discute cu ultrașii fiind Denis Alibec, care a fost primit cu aplauze.

Victorie cu replici dure! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV în Farul - CFR Cluj: la un pas să se ia la bătaie între ei
Jucătorii Farului s-au dus la galerie după eșec

Este a treia înfrângere suferită de elevii lui Gică Hagi pe teren propriu în actualul sezon al Superligii. În schimb, clujenii au sărbătorit victoria alături de cele câteva zeci de suporteri care au făcut deplasarea pe Litoral.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
atthur
atthur  •  02 Septembrie 2024, 07:29

Eu zic ce "s-a văzut":::: două "echipe" de cacao,slabe rău,un teren la mama naibii cu foarte puțini spre deloc spectatori,un rege abdicat si dus cu gându' la fii-su,etc....!!!...

remarque
remarque  •  02 Septembrie 2024, 01:54

cand ma gandesc ca si la Cluj erau unii care sustineau constructia stadionului in afara orasului......... Ca sa poata chipurile merge cu masina la meci. Mai exact ca sa poata sta blocati in trafic in drum spre stadion. Stim, sunt solutii pentru a rezolva problema accesului, transport in comun, dar unde in Romania functioneaza un lucru care presupune mai mult decat 1 variabila? Nu e mai logic sa faci lucrurile fara a genera din start probleme? Hagi bietul de el, a bagat bani in stadion, in echipa, a realizat ca fara brandul Farul, echipa lui Viitorul va pieri, dar tot nu are sustinere de la autoritatile locale. Pacat ca la Constanta l-au votat oamenii pe Mazare. I-a tinut pe constanteni pe loc ani de zile, desi ai portul si litoralul si poti trai bine daca nu se fura tot.

luigi_nb
luigi_nb  •  02 Septembrie 2024, 01:14
Postat de reddog2100 pe 01 Septembrie 2024, 21:18

Iar vinde Hagi-batranul echipa Farul si iar ramane copilul lui fara echipa,va fi obligat sa lucreze full time la nationala,.saracutul!

au prins catelushii glas

Vezi toate comentariile (5)
Comentează