FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO / EXCLUSIV A comentat imaginile dure cu Hagi: „E ușor să arunci momeala. Filmează-te și pe tine, te duci doar să înjuri!”

Gică Hagi, nervos în timpul meciului Farul - Poli Iași 2-0
Gică Hagi, nervos în timpul meciului Farul - Poli Iași 2-0

Articol de - Publicat luni, 05 august 2024 12:55 / Actualizat luni, 05 august 2024 18:35

Gică Hagi a răbufnit la adresa propriilor suporteri pe parcursul meciului câștigat de Farul cu Poli Iași, scor 2-0, în runda cu numărul #4 din SuperLiga ♦ Raul Rusescu a comentat imaginile la GSP Live și consideră justificată reacția managerului de la Farul.

În prima repriză a meciului de la Ovidiu, mai mulți spectatori aflați în spatele băncii de rezerve îi sugerau „Regelui” să-l schimbe pe Rivaldinho. Hagi nu a acceptat indicațiile și a cedat nervos.

VIDEO. Raul Rusescu, despre ieșirea lui Gică Hagi: „Și-a apărat jucătorii, are dreptate”

„Nu mă surprinde ieșirea domnului Hagi. Știm că în timpul meciului are momente când e greu de controlat. Acum, nu știu ce l-a determinat să aibă acea ieșire. Am înțeles din discursul lui Hagi că fanii înjură jucătorii, că îi dau lui indicații. Probabil jucătorii sunt apostrofați pentru startul slab de sezon, așa că Hagi a avut această ieșire în stilu-i caracteristic.

Reacția lui e corectă. Dacă jucătorii sunt înjurați, iar el și-a apărat jucătorii, îi dau perfectă dreptate aici. La un moment dat, ajungi la o saturație. Cea mai mare problemă a lui a fost că jucătorii sunt înjurați. A zis: «Gata, e prea mult!».

El își dorește ca oamenii din Constanța să vină să încurajeze echipa. Probabil că astea erau așteptările lui. Mă gândesc și că acei spectatori nu sunt suporterii de bază ai Farului, e și sezon estival, poate sunt și oameni care nu sunt fani obișnuiți ai echipei. Dacă și-a apărat jucătorii, îi dau perfectă dreptate.

N-am auzit ce strigau suporterii. E ușor să arunci momeala și să-l filmezi pe Hagi, persoană publică, să vedem cum se comportă. Filmează-te și pe tine ca suporter! Te duci doar să înjuri, să refulezi, ceea ce nu e în regulă. Când Hagi răbufnește de o așa manieră, înseamnă că lucrurile n-au fost cum trebuie. A fost ceva ce l-a deranjat foarte tare. Probabil s-a întrecut măsura”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

VIDEO. Gică Hagi, ieșire nervoasă la adresa suporterilor în meciul cu Poli Iași: „Plecați dracu' acasă! Zici că e Barcelona aici”

Timp de 30 de secunde, antrenorul și finanțatorul Farului a lăsat meciul în plan secund pentru a le da replica fanilor. A fost filmat de unul dintre spectatori, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

„Plecați dracu' acasă! Plecați acasă cu smecheriile voastre, v-ați obișnuit, aici e Barcelona. Zici că e Barcelona aici, aduceți bani! Aduceți bani! Ce, mă? Taci și tu din gură! Să aducă bani. Constanța lui... Să aducă bani!”, a strigat Hagi

La conferința de presă de la finalul meciului, Gică Hagi a susținut că fanii și-au făcut un obicei din a-i înjura pe jucători:

„Vin din tribună și îmi fac schimbările. Așa am auzit, din tribună, din spatele meu, îmi fac schimbările. Unii îmi zic pe cine să schimb. OK... wow! Wow! Chiar așa? Puțină încredere! Trebuie să ai încredere. Dacă nu, fiecare suntem antrenori, facem tot. Cei care spun așa îi rog să vină să antreneze ei Farul.

Mă dau afară și îi rog pe ei să vină să antreneze. Să vină și ei să facă ce am făcut noi dacă nu le convine. Nu e nicio problemă, mă dau la o parte, să vină ei antrenori și să facă. E prea mult! Jucătorii sunt înjurați.

Înjurați! Chițu de-aia a plecat. Nu, nu, nu e normal! Nu e normal să fie așa. Dacă n-aveți încredere, OK, să vină altul, dar ce facem cu el, că trebuie să facă bugetul... Și bugetul e mare rău”.

Match Quiz Rapid - Sepsi

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Superliga
Declin HALUCINANT: fostul semifinalist de la Euro 2019 cu România U21 se RETRAGE la 26 de ani!
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”
Superliga
Gigi Becali face echipa cu 3 fundași centrali și mărește durata antrenamentului: „Folosesc inteligența artificială, îi spulberăm!”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (9)
zb59
zb59  •  06 August 2024, 01:32

Comportament de “rege” adevarat! Inca un badaran printre “lorzii” din fotbalul romanesc. Iar “analistul” lui peste prajit ii da dreptate. Bai, “rege” spectatorii pe care ii injurai cu atata “delicatete” chiar aduc bani de acasa! Treaba ta este sa asiguri spectacolul sportiv pentru care oamenii platesc sa il vada! Altfel inchide portile si pune-ti caricatura de echipa sa joace numai pentru tine si familia ta!

22cea
22cea  •  05 August 2024, 21:34
Postat de saruman2024 pe 05 August 2024, 19:42

Alta vedeta ,avocat al machedonilor îmbogățiți pe seama fraierilor.. ..

Toti fac parte dintr-o casta exclusivista , l-ai vazut pe vreunul sa-l critice cand iese in decor sau sa zica cineva ca fi-su e o petarda ?

godot
godot  •  05 August 2024, 21:29

Deontolog Rusescu, ce să spun. Faptele îl încurcă: Hagi își înjură non-stop jucătorii, urlă la toată lumea și se crede Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează