FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

A ÎNCEPUT! Becali nu s-a putut abține și a sunat la TV: "Bă, să vă spun ce zic aștia despre Steaua!" » Mutare de ultim moment în primul 11 al lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 11:22

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, e sigur de victoria Stelei în derby-ul din această seară și spune că echipa sa e singura care joacă fotbal adevărat din România. 

"Unii spun că Steaua nu e în formă, dar suntem pe primul loc și jucăm fotbal. Toate echipele se bagă cu fundul în poartă când joacă cu noi, se baricadează și uneori nu putem să le dăm la o parte.

Dinamo, dacă o să aibă patru contraatacuri, o să zică că meritau să ne bată, când noi le vom da trei goluri. O să-i năucim pe cei de la Dinamo cu pasele noastre, nu-și vor reveni două săptămâni. Ei se baricadează în apărare și după se vaită că meritau să câștige, în timp ce noi dominăm meciurile. 

Marile glorii zic că Steaua nu e în formă, ei sunt specialiști, iar eu nu sunt. Singura echipă cu care putem juca fotbal adevărat e Viitorul, pentru că ei nu se apără.  Nu știu dacă Viitorul va fi principala rivală la titlu", a spus Becali într-o intervenție telefonică la TV Sport Ro. 

Gigi Becali a dezvăluit și o mutare de ultimă oră în primul "11" al Stelei:

"Reghe mi-a spus echipa, Ovidiu Popescu va fi titular, în rest se știu ceilalți jucători. Bourceanu va fi titular, nu Pintilii. Reghe mi-a transmis că mai bine începe cu Bourceanu. Echipa asta nu poate fi oprită. Boldrin și De Amorim sunt ucigașii ucigașilor. Nu cred că Dinamo va avea mai mult de 3 cornere", a spus Becali. 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (22)
mioriticul
mioriticul  •  30 Noiembrie 2016, 18:39

Un cercetator american vine in Romania sa studieze viata si obiceiurile pe plaiurile noastere. Se da jos din avion si pleaca cu masina. La marginea Bucurestiului da de un cioban (numele nu conteaza, dar noi il putem numi Jiji) cu o turma de ***, un caine si un magar. Americanul il intreaba pe cioban (Jiji), daca are voie sa-l intrebe ceva pe magar. Jiji ii spune ca magarul nu vorbeste. Dar americanul il intreaba totusi cum o duce. Magaral ii raspinde: - Foarte bine. Ciobanul nu ma pune sa car lucruri grele, nu ma bate, am de mincare si apa cit imi trebuie. O duc bine. Jiji e foarte mirat. Americanul il intreaba pe Jiji, daca are voie sa vorbeasca cu cainele. Jiji is raspunde ca cainele nu stie sa vorbeasca, dar americanul il intreba totusi, cum o duce. Cainele spune: - O duc bine. Mie usor sa pazesc ***, ciobanul ma trateaza bine, se joaca cu mine si imi da destula apa si carne, asa ca n-am dece ma plange. Acum Jiji e si mai mirat. Americanul il intreaba pe Jiji: - Pot sa vorbesc cu ***? Jiji: - *** mint!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  30 Noiembrie 2016, 16:20

Gigi, nu uita , totuşi, conform ultimelor statistici, Dinamo e cea mai liberă echipă din Europa. Gigi, ăştia au mintea hodinită, ai grijă !

balauru48
balauru48  •  30 Noiembrie 2016, 15:09
Postat de inginerul_reloaded pe 30 Noiembrie 2016, 13:46

gigi a distrus Astra cu 3 milioane de euro.pentru dinamu nu baga niciun ban,doar sta,se uita si rade

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează