FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

A refuzat să joace! Daniel Niculae n-a dorit să mai intre pe teren în partida de la Mediaș

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 00:00

Conflictele dintre jucători și Marius Șumudică se țin lanț în ultima vreme.

După ce tehnicianul campioanei s-a certat în acest sezon cu Constantin Budescu și cu Florin Lovin, a venit rândul lui Daniel Niculae să intre în conflict cu Șumi. Motivul? După evoluțiile entuziasmante cu Steaua, când a avut o contribuție foarte importantă la victoria giurgiuvenilor, și după golul din Cupa României cu Luceafărul Oradea, Nico se aștepta să fie cuprins în formula de start a meciului de la Mediaș sau, cel puțin, să prindă măcar o repriză împotriva trupei lui Pustai.

Minutele au trecut, iar prima schimbare a venit în minutul 68, când Boubacar a intrat în locul lui Takayuki. Următoarea modificare a fost de-abia în minutul 80, când Șumi a vrut să îl introducă în teren pe Daniel Niculae. Vizibil deranjat, atacantul aflat la încălzire a refuzat să intre pe teren pentru a juca doar câteva minute! În locul lui Nico a fost introdus Romario Moise.

Al treilea conflict

Șumudică a încercat să minimizeze evenimentul la zona mixtă după meci: "A venit și mi-a zis că îi e frică să nu se accidenteze. Mai erau 10 minute... Nu am nimic cu Daniel, îi doresc să revină sănătos la antrenamente după sărbătorile de iarnă".

Nu este pentru prima oară în acest sezon când Marius a avut conflicte cu elevii săi. În timpul meciului cu ASA, câștigat cu 2-0 în septembrie, el s-a certat cu Budescu din cauza faptului că jucătorul s-a supărat când a fost schimbat, în minutul 75.

La sfârșitul lui noiembrie, a venit rândul lui Florin Lovin să se certe cu "principalul" dunărenilor din cauza faptului că a fost înlocuit în minutul 35 al partidei cu Poli Timișoara. Cu toate acestea, cei doi au căzut la pace câteva zile mai târziu, după ce Șumi a declarat că Lovin va fi titular în următorul meci, iar mijlocașul a zis despre șeful său că îl apreciază pentru faptul că nu ține supărare.

4 goluriîn 10 meciuri a înscris Daniel Niculae în acest sezon de Liga 1

8.000 €e salariul lunar al lui Nico la Astra

Confirmă Gazeta

Gazeta Sporturilor a anunțat în ediția de ieri că Șumudică ar putea fi amendat cu 40.000 de euro din cauză faptului că a înjurat-o pe Steaua. "E o procedură disciplinară intentată de conducere împotriva mea. Eu am un avocat care se ocupă de acest proces. Nu știu dacă se va ajunge la comisii. Deocamdată am fost chemat în fața Consiliului Director, unde mi s-a adus la cunoștință faptul că s-a deschis această procedură disciplinară. Indiferent de ce se întâmplă, eu voi continua la Astra", a declarat Sumi pentru news.ro. Și președintele Dani Coman a confirmat: "Îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, a recunoscut greșeala și este de acord să primească o amendă de la cei din conducerea administrativă a clubului. N-are nimic împotrivă!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
rdanutz
rdanutz  •  21 Decembrie 2016, 16:45

Nu-s neaparat fanul lui Sumudica, dar nu poti sa ai asteptari prea mari de la niste cracanati ce fugaresc o basica.

timm
timm  •  21 Decembrie 2016, 15:10
Postat de Constantin Sorin Gheorghe pe 21 Decembrie 2016, 14:12

Sumudica Are Rezultate! Voi sunteti sanatosi?

Cine e in primavara Europeana? Cu toate ca, au fost vanduti 4 titulari in vara? Cu jucatorii neplatiti cu lunile.

773564036075175
Constantin Sorin Gheorghe  •  21 Decembrie 2016, 14:12

Sumudica Are Rezultate! Voi sunteti sanatosi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează