FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - UNIREA SLOBOZIA

Alex Mitriță, în conflict cu suporterii Craiovei: „Nu poți să ai atâta răutate dacă iubești echipa. Nu ai cum să procedezi așa cu Bancu”

Alex Mitriță
Alex Mitriță

Articol de , - Publicat marti, 01 octombrie 2024, 00:06 / Actualizat marti, 01 octombrie 2024 00:57

Alex Mitriță (29 de ani, extremă stângă) i-a certat pe suporterii celor de la CSU Craiova, după ce aceștia l-au fluierat pe Nicușor Bancu în meciul cu Unirea Slobozia, scor 3-0, în runda #11 din Superliga.

Pe finalul meciului, când Craiova deja avea un avantaj consistent pe tabelă, câțiva dintre suporterii olteni l-au fluierat pe Bancu pe motivul că nu se grăbea să înceapă un nou atac asupra porții oaspețior.

După meci, Mitriță i-a condamnat pe suporteri pentru atitudinea avută față de Bancu. Spune că este inadmisibil să se poarte așa cu fotbalistul naționalei.

Alex Mitriță ceartă suporterii care l-au fluierat pe Bancu: „Nu poți să ai atâta răutate”

„Aveam nevoie de această victorie. Veneam după 4 meciuri fără victorie. A fost o gură de aer și trebuie să menținem aceeași linie. Ne așteaptă un meci greu la Galați și sperăm să luăm cele trei puncte. Lumea trebuie să înțeleagă un lucru. Suntem pe locul 2, nu poți să ai atâta răutate ca suporter dacă iubești această echipă.

Trebuie să fim o familie dacă vrem să luăm campionatul. Nu ai cum să procedezi așa cu Nicușor Bancu. Trebuie să fim alături unul de celălalt. Vreau să-mi felicit peluza, a fost extraordinară. Suporterii să aibă răbdare, campionatul e lung, avem o grămadă de meciuri. Nu știi ce se poate întâmpla până la final, noi dăm totul la fiecare meci și antrenament”, a spus Alexandru Mitriță, la Prima Sport.

Am venit după multe meciuri în care nu ne-a ieșit jocul. Am făcut un meci foarte bun. Am dat două goluri cu capul, mă bucur că am fost acolo. Asta e munca întregii echipe, eu doar am finalizat. Este liniște și nu ne deranjează nimeni. E o victorie de moral. Nu mă gândesc să fiu golgheter, doar să fiu sănătos. Am lipsit destul de mult în ultima perioadă, nu am multe meciuri în picioare. Mitriță e un jucător incredibil pentru noi, sperăm să o ținem tot așa, ne va ajuta.
- Ștefan Baiaram

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează