FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Andrei Marc este aproape de Dinamo: "Abia aştept să semnez" » Ceahlăul ameninţă: "Riscă o sancţiune"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 februarie 2015 18:06

Dinamo a realizat în această iarnă zece transferuri, dar "cîinii" nu se opresc aici şi vor să mai aducă cel puţin un jucător.

După ce l-au adus pe Lucian Goian, iar Andrei Cordoş a revenit şi el la club, dinamoviştii vor să mai aducă un fundaş central, iar Andrei Marc este principala ţintă a "cîinilor".

Marc a fost declarat liber de contract de către Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, dar cei de la Ceahlăul au făcut recurs. Fundaşul de 21 de ani speră ca pe 5 februarie să fie declarat liber de contract de Comisia de Recurs, pentru a putea semna un contract cu Dinamo.

"Sper să termin cît mai repede lucrurile cu Ceahlăul şi să mai prind Dinamo în cantonament, ca să fac şi eu cîteva antrenamente cu ei. Abia aştept să ajung în Bucureşti şi să semnez. Cei de la Ceahlăul puteau să obţină bani pentru mine, dar au vrut prea mulţi şi acum au şanse mici să mai primească ceva", a pus Marc la DigiSport.

Cei de la Ceahlăul nu se lasă şi ameninţă că jucătorul va avea de suferit.

"Am luat act de declaraţiile lui Marc, care zice că vrea să termine cît mai repede cu noi şi să joace la Dinamo. Văd că el se consideră deja liber de contract. El este jucătorul Ceahlăului şi noi vom face demersuri chiar şi la forurile internaţionale, pentru că este inadmisibil cum se comportă jucătorul şi Dinamo. Marc riscă o sancţiune financiară şi o suspendare din partea Comisiilor", a spus acţionarul principal al moldovenilor, Angelo Massone, pentru DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Stiri extrasport
Cea mai sexy voleibalistă a apărut fără sutien la un eveniment » Imaginile care au aprins imaginația bărbaților
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (60)
gutza23
gutza23  •  05 Februarie 2015, 09:30
Postat de tazdevil pe 04 Februarie 2015, 20:17

:)))))))))))))))))))))))) ://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/claudiu-bumba-subiect-de-scandal-intre-astra-giurgiu-si-asa-tirgu-mures-443184.html Daca vin si Machado si Marc precum Bumba.............:))))))))))))))))))

aia 2 chiar vin pt ca la transferurile alea a garantat stanciu nu sunt bombe ale lui zecs :))))))))))))))))))))))))))))))

gutza23
gutza23  •  05 Februarie 2015, 09:29
Postat de el11 pe 04 Februarie 2015, 20:15

Vezi ca Bumba abia s-a transferat la Astra...

s-a intors la asa pt ca nu a facut astra plata!! sau cel putin asa am vazut si eu in presa

gutza23
gutza23  •  05 Februarie 2015, 09:27
Postat de zecs93 pe 04 Februarie 2015, 20:08

apropo, pana sa-i luam pe marc,machado,bokila l-am transferat acum cateva minute pe Claudiu Bumba, un junior talentat rau care va fi noua marfa de export in 4-5 ani, e inlocuitoru perfect al lui matei care va pleca la grecoteii de la salonic, drum bun bre matei, bine imi placea si obsesia lui gutza pe nume Chitu dar ala nustiu daca mai e la vreo echipa in momentu de fata, la viitoru jucase bine de tot !!!

ma tu esti stanciule,teja,dancile care sunteti ma de sunteti undercover cu acest user zecs sau poate esti tu mai negoita baiatule,oricare ati fi dati-va in fapt ca nu mai tine!!!!!!!! l-am luat pe bumba acum cateva minute :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close