FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN UNGARIA Atacantul din Superligă care nu se sperie de venirea lui Louis Munteanu la CFR Cluj: „Nu înseamnă o concurență”

Louis Munteanu +50   FOTO
Louis Munteanu

Articol de , - Publicat vineri, 02 august 2024 09:40 / Actualizat vineri, 02 august 2024 09:41

CFR Cluj e în turul al treilea al preliminariilor Conference League, după 5-0 cu Neman Grodno (0-0 în tur), într-un meci jucat în Ungaria. Daniel Bîrligea a marcat două goluri, fiind MVP-ul partidei de la Gyor.

Ciprian Deac a jucat din nou rolul de servant: pasă în adâncime perfectă pentru Bîrligea, iar atacantul a reluat de la 12 metri, pe lângă portar (40). Apoi a reușit „dubla” cu o execuție de generic: lob de la 25 de metri, peste portar, după ce a profitat de o neatenție în defensiva adversă (57).

Aveam nevoie de victoria asta ca să mergem mai departe. Am intrat în teren cu gândul de a câștiga, nu contra scorul. Cu siguranță fiecare și-a dorit să câștigăm, golurile au venit”, a spus Daniel la finalul meciului.

Daniel Bîrligea: „Am 24 de ani și nu pot să cumpăr experiența europeană”

Întrebat de presiunea europeană, Bîrligea a replicat: „Contează experiența europeană foarte mult, dar eu am 24 de ani și nu pot să cumpăr experiența. Doar dacă joc pot să am mai multă experiență. O faci jucând”.

Dar și faptul că a fost la Euro 2024 în Germania îl ajută în carieră: „Prezența la Euro a fost o mândrie foarte mare. Să fii acolo ești înconjurat de 26-28 de jucători. Te antrenezi mai bine, mai ales că am stat o lună jumate acolo. Înveți foarte multe, chiar dacă joci sau nu”.

Lui Bîrligea nu îi e frică de Louis Munteanu

Atacantul a oferit declarația serii atunci când a fost întrebat de cel mai proaspăt transfer al CFR-ului, Louis Munteanu.

Odată cu venirea lui Louis Munteanu nu înseamnă o concurență. Este o mână foarte mare de ajutor, îl cunosc, am jucat și la națională cu el. Este un atacant care ne poate ajuta foarte mult”, a declarat atacantul.

Mircea Lucescu este un antrenor foarte experimentat și aduce o mare mână de ajutor. O să se schimbe foarte multe chestii. Așteptăm și vom vedea cine va veni

Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj

Clujenii au câștigat bătălia cu granzii

În ultimele două sezoane, Louis Munteanu a evoluat la Farul Constanța, împrumutat în ani consecutivi de la Fiorentina.

A înscris 12 goluri în 36 de meciuri în sezonul 2023/2024 și a intrat pe radarul granzilor din Superligă, FCSB, Rapid și CFR Cluj luptându-se pentru semnătura lui.

Ardelenii au avut câștig de cauză, achitând în jur de două milioane de euro pentru a-i obține semnătura atacantului central.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Geoană n-a ocolit niciun subiect! Discurs despre banii publici și modelele Becali, Șucu, Hagi: „Armata n-o lasă pe FCSB, o brambureală totală!” + Propune o revoluție AI la copii: „În Cehia au făcut o scanare”
Superliga
Mircea Geoană n-a ocolit niciun subiect! Discurs despre banii publici și modelele Becali, Șucu, Hagi: „Armata n-o lasă pe FCSB, o brambureală totală!” + Propune o revoluție AI la copii: „În Cehia au făcut o scanare”
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Lovitură de teatru în miez de noapte! Ce se întâmplă cu noul transfer al Rapidului: „Este un mare inconvenient”
Superliga
Lovitură de teatru în miez de noapte! Ce se întâmplă cu noul transfer al Rapidului: „Este un mare inconvenient”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
racetrack
racetrack  •  02 August 2024, 09:52

Birligea mi se pare cel mai bun atacant roman, alaturi de Dragus. Este pe un evident trend ascendent, cu evolutii tot mai bune anul acesta. Parca si rateaza mai putin ca anul trecut, desi inca are ratari enorme de 1v1 cu portarul - acolo ar trebui sa lucreze, dupa parerea mea, pentru ca aia e ceea ce-l trage in spate cel mai rau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează