FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

FOTO Mesajul pe care Gino Iorgulescu nu ar fi vrut să îl vadă la Rapid - CFR Cluj » Ce au afișat giuleștenii

Articol de , , , - Publicat sambata, 20 iulie 2024 22:31 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 22:42

În timpul partidei dintre Rapid și CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 2 din Superligă, suporterii giuleșteni au afișat un banner de protest.

Ultrașii din toată țara continuă protestul la adresa autorităților, început încă din finalul stagiunii precedente, când mai mulți suporteri au fost arestați din cauza materialelor pirotehnice introduse pe arenele din România.

Aceste rețineri au culminat cu cea a lui Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, chiar liderul suporterilor rapidiști, retras din peluză între timp. În respectiva anchetă, a fost implicat inclusiv fostul președinte al Rapidului, Daniel Niculae.

Ce banner controversat au afișat suporterii giuleșteni

Banner-ul pe care l-au afișat rapidiștii în timpul partidei cu CFR Cluj
+45 FOTO

„Copiii cu bani, iertați de Judecătorie. / Ultrași, pentru pyro, băgați la pușcărie!”, a fost mesajul cu litere albe al suporterilor giuleșteni, afișat pe o pânză de culoare vișinie.

Aceștia fac referire la decizia ÎCCJ în privința lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF. În urmă cu o lună, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis recursul în casaţie formulat de Mario Iorgulescu, condamnat la 13 ani de închisoare după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa, iar dosarul va fi trimis pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti.

Așadar, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a scăpat deocamdată de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare, chiar dacă exista o decizie definitivă.

În rest, atmosfera de pe Giulești a fost una liniștită, fără alte incidente. Totodată, suporterii deplasați din Gruia au afișat banner-ul „Liber să fiu ultra”, motto-ul din ultima vreme al suporterilor din întreaga țară.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Transferul lui Sidibe la FCSB a picat! » De la Palat, în Gara de Nord: imagini COLOSALE surprinse de GSP! Fotbalistul lui Mititelu a luat acceleratul spre Craiova
Superliga
Transferul lui Sidibe la FCSB a picat! » De la Palat, în Gara de Nord: imagini COLOSALE surprinse de GSP! Fotbalistul lui Mititelu a luat acceleratul spre Craiova
MM Stoica a spus de ce a picat transferul lui Sidibe la FCSB: „Cluburile erau înțelese”
Superliga
MM Stoica a spus de ce a picat transferul lui Sidibe la FCSB: „Cluburile erau înțelese”
Lucescu i-a repezit pe kosovari la conferință: „Asta nu e întrebare” + De ce l-a convocat pe Ianis Hagi: „În cazul lui, mai e vorba de ceva”
Nationala
Lucescu i-a repezit pe kosovari la conferință: „Asta nu e întrebare” + De ce l-a convocat pe Ianis Hagi: „În cazul lui, mai e vorba de ceva”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (23)
atthur
atthur  •  23 Iulie 2024, 12:09
Postat de PeterMichael pe 21 Iulie 2024, 10:19

ce siguranta publica vere ca nu a fost nimeni niciodata ranit? aberezi

Hai să-ți dau o mini-lecție de drept: "siguranța publică" n-are nici o treabă cu a "fi cineva rănit"!!! Aia trece la altă infracțiune,cum ar fi "vătămare","omor calificat","crimă cu premeditare" ...Și toate astea au un "fir roșu comun": PREMEDITAREA ....Deci,da,bocciu al tău merită să fie judecat!!! Despre condamnare,vedem ce zice un judecător...!!!

istet10
istet10  •  22 Iulie 2024, 19:03
Postat de atthur pe 21 Iulie 2024, 07:51

Da,mă!!! S-or găsit ăștia,doctii,să facă "mesaje"....ce legătură are o faptă "din culpă" cu o infracțiune ce aduce atingere siguranței publice săvârșite conștient??? Răspuns: NICI UNA,da' ce poți să le "esplici ăstora" de înjură și scuipă???...???

Pentru astia parul este singurul argument.

istet10
istet10  •  22 Iulie 2024, 19:01
Postat de Unuldinceicativa43 pe 21 Iulie 2024, 01:28

Aoleo! Serios? Cum să bagi un om la pușcărie pentru niște torțe, petarde sau fumigene? Tu chiar nu gândești? De câte ori ai fost pe un stadion?

Da, foarte serios! La puscarie. Animalele alea nu au ce cauta pe stadioane! Esti dintre cei fara creier care au lozinca aia cu "Liber sa fiu ... "?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează