FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru face praf rezervele de la FCSB: „«Ne ţii pe bancă, lasă că îţi arătăm noi». N-au jucat nimic”

Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Prima Sport
Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2024 10:07 / Actualizat sambata, 20 iulie 2024 10:41

Fostul internațional Basarab Panduru a criticat rezervele de la FCSB, după remiza cu Unirea Slobozia, scor 2-2.

În meciul disputat la Clinceni, FCSB i-a introdus în repriza a doua pe Edjouma, Miculescu, Alexandru Băluță, Crețu și Alhassan, iar Panduru i-a luat la rând și i-a criticat pe toți pentru prestațiile din teren.

Panduru a criticat rezervele de la FCSB: „„«Ne ţii pe bancă, lasă că îţi arătăm noi». N-au jucat nimic”

„Eu m-aş fi aşteptat ca Charalambous să ne explice de ce a făcut schimbările. Probabil că îl lasă pe Gigi să explice cu schimbările. Probabil că jucătorii au făcut în ciuda lui Gigi. «A, ne ţii pe bancă, rezerve, lasă că îţi arătăm noi». Edjouma, slab, Miculescu nu s-a văzut, Băluţă la fel.

Creţu s-a văzut, dar când dă centrarea Gele. La 2-1, facem ca anul trecut noi, ţinem de rezultat, intră Baba ca să închidem. Toţi care au intrat parcă au făcut în ciudă, nimic n-au adus bun!”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

Cum a arătat echipa de start a celor de la FCSB cu Unirea Slobozia: Târnovanu - Antwi, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Musi - D. Popa

Charalambous: „Am băgat cea mai bună echipă”

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, nu a explicat schimbările făcute, dar a declarat că a folosit cea mai bună echipă disponibilă.

Pe Chiricheș nu l-am lăsat pe bancă pentru a-l odihni pentru meciul cu Maccabi, nu a fost cineva odihnit, am băgat cel mai bun 11 pe care-l aveam la dispoziție. Meciul cu Slobozia a fost foarte important, încă nu m-am gândit la Maccabi”, a declarat Charalambous.

Pentru FCSB urmează duelul cu Maccabi din turul al doilea din preliminariile Ligii Campionilor, marți 23 iulie. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV de la ora 20:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  20 Iulie 2024, 21:01
Postat de viola_sempre pe 20 Iulie 2024, 11:24

De parca titularii ar fi mai buni! Nu degeaba 10 10sb ne face de rusine de fiecare data cand iese in Europa, umilintele gigiste sunt marca inregistrata. Una e cand joci in campionat unde ai asigurate arbitraje in favoarea ta (ca doar arbitrii se retrag la pensie pe mosia ciobanului) si cand ai ”omenii” si adversarul se da la o parte, darcu totul altceva e cand joci in Europa unde iti dau 10 pescarii amatori. Si asta se vede si in campionat cand apare o echipa care opune rezistenta, iar atunci 10 10sb smulge cel mult o remiza si asta doar cu ajutorul arbitrilor. Si asta se intampla chiar daca echipa respectiva e nou promovata si e mai aproape ca valoare de Liga 2 decat de Liga 1

Te-a facut de ras cu o semifinala de cupa europeana, nu?

niculaemoromete
niculaemoromete  •  20 Iulie 2024, 15:39

Nu cred în achizițiile acestei veri, domnul Becalli continuă să creadă că face bici cu bani puțini... că ochiul stăpânului îngrașă vita! O fi, dar cu genetica nu te poți pune, cu emoția nu poți face predicții, cu mediocritatea nu poți controla succesul.

valihaita
valihaita  •  20 Iulie 2024, 14:27
Postat de legio.sud pe 20 Iulie 2024, 13:26

Ce contează, banu să meargă .

O sa vedem ce o sa faca vedetele voastre in Europa , mey..Mai ai rabdare ca peste 5 zile o sa ne lamurim..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează