FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB

Panduru a început să râdă în direct: „Mai bine decât Tănase joc și eu! Tactica la FCSB e făcută să nu dea gol”

Basarb Panduru
Basarb Panduru

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 11:46 / Actualizat luni, 26 august 2024 12:02

Basarab Panduru, fostul internațional român, a analizat înfrângerea celor de la FCSB cu Hermannstadt, scor 0-2.

Panduru a criticat dur jocul campioanei României. Fostul mare mijlocaș al Stelei a început sa râdă când a analizat o fază din minutul 21.

Basarab Panduru: „Mai bine decât Tănase joc și eu”

Florin Tănase, folosit mijlocaș ofensiv, coborâse sub nivelul celor doi închizători și dădea pase de câțiva metri, în lateral și în spate.

„Tactica e făcută să nu dea gol. Mai bine decât Tănase joc și eu. Ce e asta? Vezi niște lucruri care nu sunt normale”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

FCSB a reușit să marcheze din fază fixă la Sibiu, prin Ngezana, dar golul a fost anulat după consultarea VAR. Din acțiune, roș-albaștrii nu au fost periculoși.

Și Gigi Becali a criticat jocul FCSB-ului

Gigi Becali este nemulțumit de faptul că jucătorii nu pasează mai repede și se mișcă greu.

„Să joace în viteză. Să audă de la mine dacă nu aud de la staff. Să se miște pe teren. De asta sunt fotbaliști. Pe Lixandru l-am certat și a jucat în viteză, nu degeaba a fost printre cei mai buni. Ca să joci în viteză, trebuie mișcare în teren, să se miște coechipierii. Ei tehnică au. Să se miște pe teren. Să merg eu la antrenament să le zic să se miște?", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Cu Tănase o să vorbesc, să nu joace doar în spate. Păi el pasează doar în spate

- Gigi Becali, patron FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Cristina Neagu, audiența Știrilor Pro TV și banii » Cât s-ar traduce în publicitate discursul de retragere al liderului CSM
Opinii
Cristina Neagu, audiența Știrilor Pro TV și banii » Cât s-ar traduce în publicitate discursul de retragere al liderului CSM

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (12)
elgabri
elgabri  •  26 August 2024, 16:48

Pan duru la caterina are postul de titular asigurat ;))))

gabir
gabir  •  26 August 2024, 16:31

Dl Becali comenteaza la televizor, zice de jucatori ca nu sunt barbati, dar cred ca mai degeaba e un fricos pentru ca nu are curajul sa mearga la Tanase sau la Stefanescu si sa le zica fata în fata, privindu-i in ochi, ce le zice la TV… ca și cățelul după gard. Stie ca poate și să o încaseze..

boxyng10
boxyng10  •  26 August 2024, 14:15

Cine este Gigi Becali sa dea sfaturi tehnico tactice ? A vândut câteva oi la taraba și acuma vine sa ne explice ce înseamnă fotbalul rușine celor care promovează prostia acestui om de nimic. Dacă un jucator are salariul mare începe sa.l înjosesca sa scape de el gen antwi care are 10 clase peste circarul Crețu.Cum sa joace acești jucători care sunt înjositi la fiecare meci? Dumneavoastră ați putea lucra într.un asemene mediu la locul de munca.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează