FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Omrani revine în Superliga! Cu ce club s-a înțeles fostul atacant de la FCSB

Omrani a jucat ultima oară în Polonia. Foto: Imago Images
Omrani a jucat ultima oară în Polonia. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2024 21:31 / Actualizat duminica, 04 august 2024 23:09

Fostul atacant al CFR Cluj și FCSB, Billel Omrani (31 de ani), revine în Superliga. Fotbalistul a bătut palma cu Politehnica Iași.

Fostul atacant de la FCSB și CFR Cluj a rămas liber de contract în această vară și are o cotă de piață de 300.000 de euro.

Contractul urmează să fie oficializat mâine, după testele medicale.

Omrani a jucat doar două meciuri în ultimele 6 luni

Omrani a început fotbalul la academia celor de la Marseille, echipă pentru care a jucat 10 meciuri și a marcat un gol în preliminariile Europa League.

Omrani revine în Superliga! Cu ce club s-a înțeles fostul atacant de la FCSB
Atacantul Billel Omrani (30 de ani) a rămas liber de contract, după ce s-a despărțit de Wisla Cracovia, club care a încheiat pe locul 10 în liga secundă din Polonia.

Omrani a mai jucat în Franța la AC Arles-Avignon, unde a fost împrumutat de OM. Pentru echipa divizionară secundă a jucat 16 meciuri și a înscris un gol.

Omrani a ajuns în România la CFR Cluj în vara lui 2016, liber de contract. Pentru clujeni, Omrani a jucat 209 partide și a marcat 47 de goluri. Billel Omrani a stat bine și la capitolul pase decisive și a înregistrat 42 de pase decisive în 6 ani.

În 2022 Omrani a ajuns la FCSB, tot liber de contract, și a evoluat un singur an la gruparea roș-albastră, unde a intrat în 22 de partide și a înscris doar de două ori.

Omrani a mai jucat în Superliga și la Petrolul Ploiești jumătate de sezon, la începutul stagiunii 2023-2024. În iarna lui 2024, Omrani a părăsit campionatul românesc și a semnat cu Wisla Cracovia, din postura de jucător liber de contract. La polonezi, Omrani a jucat doar de 2 ori în jumătate de an.

Billel Omrani are o cotă de piață de 300.000 de euro, cea mai mică de la venirea în România. Omrani a fost cotat în 2020 la 3,6 milioane de euro, când era jucătorul celor de la CFR Cluj.

Politehnica Iași a înregistrat 3 înfrângeri în primele 4 etape ale sezonului 2024-2025 din Superliga. Iași a reușit să învingă doar FC Botoșani și a pierdut cu Sepsi, Gloria Buzău și, cel mai recent, cu Farul Constanța, scor 0-2. Ieșenii vor primi vizita celor de la Dinamo în a cincea etapă a sezonului, luni, 12 august, de la ora 22:00.

Match Quiz Rapid - Sepsi

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”
Altele
Lucrările avansează la Polivalenta de 72 de milioane de euro și 10.075 de locuri: „Dacă păstrăm ritmul, o finalizăm la termen”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
alexdono2004
alexdono2004  •  05 August 2024, 07:07
Postat de bozo76 pe 04 August 2024, 23:23

Eram aproape convins. Credeam ca cu reshitza lu chivu. La Iashi cu toni o baga in atze de la jumatea terenului. Petrescu va fii gelos.

Da, clar. Asta e un jucător dat dreaku, minim 25 goluri , după Stefan Cel Mare Moldova va avea un nou idol, Poli e în playoff cu grasul asta.

rumunek
rumunek  •  05 August 2024, 01:09

Cam așa se aruncă cu banii ieșenilor, pe tot felul de mumii fotbalistice, fantome de jucători. Oare nu puteau să piardă 3 din 4 cu niște U21 români? Dar cică la Iași e mișto, așa zicea Albu de la Rapid.

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  05 August 2024, 00:06

Asta nu-i ala care joaca numa ce vrea el si nu tine cont de indicatiile antrenorului?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează