FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

EXCLUSIV Doar unul dintre Boupendza și N'Jie va fi titular azi contra Farului! GSP a aflat pe care dintre cei doi nou-veniți va miza Șumudică din startul jocului

Marius Șumudică/ Foto: Imago Images
Marius Șumudică/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2024, 15:00 / Actualizat luni, 21 octombrie 2024 16:03

Aaron Boupendza va fi în primul „11”, conform informațiilor GSP, în timp ce Clinton N'Jie ar urma să intre pe parcurs în meciul de diseară, din Grant, dintre Rapid și Farul.

Rapid caută prima victorie acasă în acest sezon, diseară fiind programat meciul cu Farul (ora 21:00). Marius Șumudică speră să-l învingă pe Gică Hagi, mai ales că are un palmares pozitiv în duelurile directe cu „Regele”. La limită, are un succes în plus.

OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!
RAPID
OUT din lotul Rapidului! „Țeapă” de un milion de euro pentru Șucu?!

În cele 9 confruntări directe, Șumi s-a impus de 4 ori. Hagi de 3 ori, alte două meciuri s-au încheiat cu remiză.

Boupendza titular, N'Jie rezervă, diseară, în Grant

Conform informațiilor GSP.ro, una dintre cele două vedete așteptate să joace în meciurile oficiale ale Rapidului, Aaron Boupendza, 28 de ani, va fi cu siguranță în formula de start a lui Marius Șumudică. Rapid va începe în atac cu acest atacant. Formula ofensivă a giuleștenilor ar putea fi R. Pop - Boupendza - Petrila.

În schimb, Clinton N'Jie, 31, va intra pe parcurs. Amândoi sunt așteptați să debuteze în tricoul alb-vișiniu, mai ales că s-a discutat intens pe seama celor două transferuri.

”Abia aștept debutul”, a spus Boupendza, imediat după ce a fost anunțat că actele transferului au fost înregistrate, oficial. ”Sunt gata de primul meci”, a adăugat N'Jie.

Erau măcinați (n.r. N'Jie și Boupendza). Făceau o comparație cu Christensen, ziceau de ce el poate să joace și ei nu. Dar asta e legea. Ei erau extracomunitari și a durat până și-au primit dreptul la muncă. Să vezi ca antrenor că ai jucători buni și nu poți să îi folosești... Sper ca luni să intre, cu toate că așteptările sunt foarte mari, eu nu mă aștept să facă diferența
Marius Șumudică, antrenor Rapid, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul

Și rivalii așteaptă să-l vadă pe Boupendza la treabă

În ceea ce-l privește pe Boupendza, gabonezul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ce-au evoluat în România. Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt, africanul a fost în centrul unor transferuri ce-au depășit 18 milioane de euro în carieră.

„Eu aștept să văd jucătorii ăia noi de la Rapid. Cică ar fi buni. Mie mi-a zis MM. Eu nu îi cunosc. Mi-a zis MM că unul dintre acei doi jucători este foarte bun. Să vedem acum ce e de ei.

MM mi-a zis: «Băi nene, ăla e jucător periculos!» (n.r. Aaron Boupendza). Sunt jucători noi totuși. Durează până fac relații de joc. Rapid e Rapid oricum. Omul (n.r. Dan Șucu) a investit bani acolo”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB, la Fanatik, luna trecută.

Duminică, de la ora 21:00, Rapid va juca în deplasare contra celor de la FCSB. Boupendza și N'Jie au evoluat în urmă cu opt zile într-un amical al giuleștenilor, cu FC Voluntari (0-1), și au adunat câte 56 de minute.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Superliga
Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
Superliga
Gigi Becali, ofertă publică pentru Louis Munteanu: „Atât dau pe el”
Șumudică a ajuns la vorba lui Neil Lennon?! » L-a distrus pe fostul antrenor al Rapidului, iar acum l-a copiat
Superliga
Șumudică a ajuns la vorba lui Neil Lennon?! » L-a distrus pe fostul antrenor al Rapidului, iar acum l-a copiat

"M-am născut în Siberia, într-un oraș doar de militari". Mutată la București în 2003, Tania a ajutat sute de români

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (1)
CharlieHarperIII
CharlieHarperIII  •  21 Octombrie 2024, 18:33

"Regele" Navodariului? "Regele" Constantei? Nu stiu, nu e clar. Adica, sigur nu e vb de sport, fotbal, ca n-are cum sa fie "rege" unul care n-a castigat nici macar o medalie, un loc 3,2, pe la un mondial, european, pe la vreo olimpiada, ceva; o "Champions League"... A? Adica, daca asta de la Constanta ar fi "rege", Iniesta ce-ar fi? Ca tocmai s-a retras. "Imparat planetar de platina cu diamante"? Intreb si eu pe astia care se pricep la porecle gen Petre Ispirescu / Tanca Uraganu (cu regi, printi, de aur).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează