FOTBAL  »  Superliga  »  BUZĂU - RAPID 1-1

Neil Lennon, întrebat direct dacă se teme pentru postul la Rapid: „Sunteți puțin dramatici în România! Acum scăpăm de mahmureală”

Neil Lennon, 53 ani, tehnicianul Rapidului, a avut un discurs extrem de realist, după Buzău - Rapid 1-1. Nord-irlandezul nu a obținut vreo victorie pe banca giuleștenilor, cel puțin până în acest moment. +35   FOTO
Neil Lennon, 53 ani, tehnicianul Rapidului, a avut un discurs extrem de realist, după Buzău - Rapid 1-1. Nord-irlandezul nu a obținut vreo victorie pe banca giuleștenilor, cel puțin până în acest moment.

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 00:34 / Actualizat duminica, 11 august 2024 00:38

Neil Lennon, 53 ani, tehnicianul giuleștenilor, a avut un discurs extrem de realist, după Buzău - Rapid 1-1. Nord-irlandezul nu a obținut vreo victorie în Superligă.

Neil Lennon afirmă că nu vrea să plece de la Rapid, planul său fiind unul pe termen lung. A declarat că vrea să construiască ceva temeinic, iar o ipotetică înlăturare de pe banca tehnică ar fi o dovadă de amatorism.

Neil Lennon: „Le-am spus că trebuie să ne fructificăm șansele, să nu ratăm ocazii importante”

„Le-am spus că trebuie să ne fructificăm șansele, să nu ratăm ocazii importante. Penalty-ul a fost acordat în urma unei lovituri libere, care nu a existat. Cred că am jucat foarte bine astăzi, sunt mulțumit, mai ales de prestația lui Mendes, Pașcanu și Siegrist, jucătorii noi.

Buzăul nu ne-a creat probleme, însă au fost periculoși la fazele fixe. Am controlat bine partida, însă nu am reușit să fim eficienți în ultima treime. Una dintre marile noastre probleme este la finalizare. Ne creăm șanse, însă nu finalizăm! Am pierdut alte două puncte. Muncim din greu, jucătorii noi ne-au oferit o altă calitate. Încasăm goluri ușor, suntem în proces de a scăpa de mahmureală”, a spus Lennon, imediat după ultimul fluier al partidei.

Neil Lennon: „Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc”

Fiind chestionat de viitorul său pe banca Rapidului, în contextul în care fanii i-au cerut deja demisia, iar Viorel Moldovan i-a oferit un ultimatum privind sistemul de joc, acesta a spus că are nevoie de stabilitate, misiunea sa fiind clară: să construiască, atât cu jucătorii pe care îi are la dispoziție, cât și cu cei tineri, din academie.

„Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc. Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poți lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, însă sunteți puțin dramatici în România uneori.

Nu plec, însă cred că ar fi o decizie de amatori. Vrem să fim competitivi, să fim în play-off și să ne luptăm pentru locurile de cupe europene. Ne trebuie o serie consistentă de victorie, asta ne-ar redresa, sunt sigur”, a mai spus Lennon la flash-interviu.

+30 FOTO

Cum s-a scris istoria partidei

Rapid a deschis scorul prin Jayson Papeau, care a fost asistat perfect de Claudiu Petrila în minutul 10. După reușita francezului, giuleștenii au presat constant în ultima treime a buzoienilor, fără să emită însă mari pretenții la poarta lui Railean.

Pe fondul unui joc bun al băieților lui Andrei Prepeliță, aceștia au restabilit egalitatea de la punctul cu var, Budescu transformând fără emoții. Penalty-ul a fost dictat cu sprijinul VAR, după hențul din careu al lui Andrei Borza. Rrahmani a irosit o șansă uriașă în minutul 86, șutul său din marginea careului fiind salvat de Robert Sălceanu, chiar de pe linia porții. Rapid rămâne fără victorie în acest start de stagiune (4 remize, un eșec), în timp ce trupa lui Prepeliță acumulează 5 puncte.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
nick7
nick7  •  11 August 2024, 22:25

Nu mă interesează lennon și nici Rapidul dar ți se face lehamite când zilnic măcar 5 articole cu demiterea antrenorului....toți așa zisii jurnaliști și alti pseudo specialiști în fotbalul românesc urla că se schimbă antrenorii la noi că șosetele și acum îi numără zilele ăstuia!!! Și ne mirăm că suntem de liga a 5 a...stai că încă n-a trecut euforia cu ...generația..de suflet....deja mă întreb când și câte jigniri și invective vor aparea despre Mircea Lucescu!!!!

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  11 August 2024, 12:40

Mi se pare cel putin comic sa il vad/aud pe domnul antrenor vorbind despre "mahmureala"... Prietenii stiu de ce ! hahaha

gicapuia
gicapuia  •  11 August 2024, 11:45

"Cred că am jucat foarte bine astăzi, sunt mulțumit, mai ales de prestația lui Mendes, Pașcanu și Siegrist, jucătorii noi." Daca esti multumit de jocul asta inseamna ca te multumesti cu FOARTE PUTIN! Adica lupta pentru evitarea retrogradarii te multumeste ? Domnul Sucu te-a pacalit daca ti-a spus asta. El vrea cupele europene, in sinea lui chiar titlu, nu evitarea retrogradarii ! E posibil sa nu va fi inteles. In Marea Britanie se vorbesc o gramada de dialecte ! Ori noi am incurcat posturile TV , ori Lennon nu se uita la meci !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează