FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Calusarul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

"Visiniii" au invins ieri pe FBK Kaunas cu 2-0, prin golurile lui Trica si Oliveira, olteanul reusind al doilea gol pentru CFR. Feroviarii lui Andone au inceput seria amicalelor din al doilea stagiu de pregatire din Austria, cu o victorie in fata lituanienilor de la FBK Kaunas, dupa ce ucrainenii de la Tavria Simferopol au refuzat in ultimul moment sa mai joace impotriva lui CFR.

Partida a fost la discretia "visiniilor", Culio hartuind defensiva lui Kaunas inca din primele minute. Argentinianul n-a gasit insa cadrul portii, iar Trica a condimentat tangoul colegilor sai din ofensiva cu elemente autohtone. Decarul lui CFR a centrat perfect pentru Didy care a trimis mingea in transversala (11). sase minute mai tirziu, brazilianul i-a intors serviciul olteanului. Didy a adus mingea in fata portii, iar Trica a trimis-o in plasa, de la 8 metri. A urmat "Capcaunul" Fabbiani, gata sa justifice suma exorbitanta platita pentru transferul sau, 2.000.000 de dolari. Virful sud-american a nimerit bara (23) dupa centrarea lui Fredy.

In a doua parte "Falcosul" a schimbat toata echipa, dar la CFR notiunea de rezerva e  scoasa din uz. "Visiniii" si-au continuat ofensiva, iar Oliveira a marcat cu capul din cornerul executat de Manuel Jose (56). Sandberg (62), Panin (74) si Semedo (82, 86), in doua rinduri, ar fi putut majora diferenta. Luni, CFR va disputa un joc amical in fata lui Lokomotiv Moscova, formatia la care evolueaza internationalul Razvan Cocis.


"CFR nu e o echipa oarecare"
Clujenii ar fi trebuit sa intilneasca ieri echipa ucraineana, Tavria Simferopol. Amicalul a cazut dupa ce ucrainenii au refuzat sa se deplaseze 100 de kilometri de la locatia in care sint cantonati. "A fost o neintelegere in legatura cu locul de disputare al partidei. Nu au fost de acord sa se deplaseze nici un km, iar CFR nu e o echipa oarecare. Ne-am orientat rapid si am gasit adversar", a spus Muresan, multumit de prestatia jucatorilor sai: "Mi-a placut cum au jucat baietii. Avem doua echipe, asta e clar. Lui Ando ii va fi foarte greu sa aleaga primul unsprezece". ( Radu Bicihis)

Amoreirinha pe stinga
La debutul sau pentru CFR, fundasul Daniel Amoreirinha (22 de ani) a acoperit flancul sting al defensivei lui Andone. "A facut un joc bun. A evoluat ca fundas stinga. El poate juca si in centrul apararii, e un jucator polivalent. Nu stiu eu unde va juca pina la urma, fiindca Andone va lua o decizie in sensul acesta", a spus Muresan. (Radu Bichis)

Fabbiani cu numarul lui Deac
Desi la antrenamente a aparut cu un echipament pe care era imprimat numarul 1, la jocul de ieri, Fabbiani a preluat numarul 23, ocupat pina acum de Deac. "Va folosi numarul 23 pe tricou ca si virsta lui. A evoluat destul de bine, a avut si o bara. A fost un prim meci de acomodare pentru Fabbiani", a declarat presedintele lui CFR. si Trica si-a laudat colegul din ofensiva: "S-a vazut ca are calitati bune si ca e fotbalist. Mai trebuie sa dea jos 2 kilograme". ( Valentin schiopu) 

Pase Gigi - "Murinio"
Dupa ce finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca singurul jucator pe care l-ar transfera din Romania este portughezul lui CFR, Semedo, Muresan a ripostat. "Gigi va ramine cu dorinta. Ca sa raspund in aceeasi nota, singurul jucator pe care l-as transfera din Romania e Dica", a spus "Murinio". (Radu Bichis)

"70 la suta"
FBK Kaunas, adversarul lui CFR din amicalul de ieri, este echipa antrenata de fostul tehnician al lui Trica de la TSKA Sofia, Angel Chervenkov. "Am intilnit o echipa buna, campioana din Lituania daca nu ma insel. Incepe sa mearga bine jocul si e firesc, fiindca imediat incepe campionatul. Sintem la 70-75 la suta din potential", a declarat decarul feroviarilor. (Valentin schiopu)

Jula refuzat
Fostul capitan al feroviarilor, Vasile Jula, nu va mai semna cu gruparea din liga a doua germana, Greuther Furth. "A cazut. Ma intorc azi in tara (n.r. - ieri)", a spus Jula ieri. Fundasul s-a pregatit o saptamina cu Greuther Furth, jucind si intr-o partida amicala. "Lica" mai are oferte din China si din Cipru. (Valentin schiopu)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”
Special
Motivare șocantă a Înaltei Curți în „dosarul Mario Iorgulescu” » Explicația ștergerii condamnării de 13 ani și 8 luni pentru omor: „Nu a folosit mașina ca mijloc pentru suprimarea vieții”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează