FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO

Cătălin Cîrjan, după ce a înscris la primul meci oficial pentru Dinamo: „Nu vreau să vorbesc despre anul trecut, s-a vorbit foarte mult deja”

Cătălin Cîrjan, mijlocaș ofensiv la Dinamo
Cătălin Cîrjan, mijlocaș ofensiv la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2024 21:25 / Actualizat duminica, 14 iulie 2024 21:34

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocașul ofensiv care a evoluat pentru Rapid în sezonul trecut, a marcat primul său gol în tricoul „câinilor”. La final, acesta a spus că nu se poate bucura pe deplin de reușită, din moment ce echipa lui a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-2, în etapa inaugurală a noului sezon de Superliga.

După un sezon în care a jucat 19 meciuri pentru Rapid, dar fără să reușească să înscris, Cîrjan a „spart gheața” la primul meci jucat pentru Dinamo. Acesta ar fi preferat să nu marcheze, dar echipa lui să reușească un rezultat mai bun.

Acesta vrea să uite rapid sezonul trecut, în care nu a reușit să impresioneze în tricoul giuleștenilor.

Cătălin Cîrjan, după ce a marcat primul gol pentru Dinamo: „Recunosc că preferam să nu marchez, dar să reușim un rezultat mai bun”

„Știam că va fi foarte greu, CFR e o echipă foarte bună, cu experiență. Nu ne-a fost frică de ei, am venit câștigăm. Am început bine, dar au venit peste noi și au întors scorul.

Mă bucur foarte mult că am marcat, îmi doream foarte mult să joc și să marchez, pentru că anul trecut nu a fost deloc bun pentru mine. Recunosc că preferam să nu marchez, dar să reușim un rezultat mai bun.

Nu vreau să vorbesc despre anul trecut, s-a vorbit foarte mult deja. Vreau să joc fotbal de plăcere și să arăt ce pot. Cred că dacă vom juca cum am făcut-o în prima repriză, nu vom avea probleme. Sperăm să facem un meci mai bun etapa viitoare”, a spus Cătălin Cîrjan, la Digi Sport.

Știam că meciul va fi mai lung de 90 de minute și că trebuie să rămânem concentrați. Suntem Dinamo București, am venit aici să luăm cele 3 puncte. Mulți jucători au avut crampe. Sunt dezamăgit, dar nu neapărat de rezultat, ci de faptul că am primit 3 goluri așa cum le-am primit. Cred că meritam mai mult. Pentru mine este important că joc, nu contează unde. Este mai bine în banda dreaptă decât să stau pe bancă. Dau tot ce am mai bun pentru a câștiga încrederea staff-ului. Nu vreau să încheiem și acest sezon la fel cum am făcut-o în cel anterior.
- Hakim Abdallah, atacant Dinamo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  14 Iulie 2024, 22:41

Au avut penalty corect cfr, dar trebuia si penalty pentru Dinamo in minutul 2

danyel995
danyel995  •  14 Iulie 2024, 21:41

Domnilor ziariști de ce nu spuneți că arbitrul a întors scorul nu CFR sau voi la ce meci v-ați uitat??? 11 m neexistent plus la.fiecare faza fault.fara sa acorde macar fault nici nu mai vb de cartonașe apoi al 2 galben la Nr 7 când ia dau in gura la carjan și Dan Petrescu la scos repede afara apoi astia de la federația deleagă albitru din Satu mare că deh vecini cu trenul accelerat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează