FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cei mai mari loseri din istoria Stelei » Ăsta e 11-le străinilor care l-au păcălit pe Gigi

Carlos Fernandes a rămas în memoria fanilor stelişti
Carlos Fernandes a rămas în memoria fanilor stelişti

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2011 12:29

Dacă aţi uitat ce fac Carlos, Bibişkov, Tininho sau Arthuro, gsp.ro vă prezintă traseul acestora după ce au plecat din Ghencea. Unii dintre ei nu mai au echipe, iar alţii joacă la trupe anonime din diferite colţuri ale lumii şi se mîndresc cu faptul că Steaua a fost cel mai important punct al carierei lor!


Carlos - portughezul are 33 de ani, dar e liber de contract din vară, atunci cînd s-a despărţit de turcii de la Bucaspor. După ce a plecat de la Steaua, el a mai jucat în "puternicul" campionat din Iran, la Foolad.

Saban - israelianul de 31 de ani a fost prezentat de MM Stoica drept unul dintre cele mai reuşite transferuri la acea vreme. A jucat un singur tur la Steaua, în sezonul 2006-2007. Acum evoluează în ţara natală, la Maccabi Tel Aviv, însă are doar 3 meciuri în actualul sezon.

Gora Tall - adus ca un salvator în mandatul lui Mihai Stoichiţă în returulul campionatului 2009-2010, senegalezul nu a prins nici un minut în tricoul roş-albaştrilor. Stoperul de 26 de ani evoluează la AEL, în liga secundă din Cipru.

Jelev - a fost adus la Steaua tot la insistenţele lui Stoichiţă şi, la fel ca Tall, a stat în Ghencea doar în returul sezonului 2009-2010. Fundaşul central are 32 de ani şi s-a întors în ţara natală, la Slavia Sofia. A jucat 14 meciuri, iar echipa e pe locul 6 în clasament. El a mai trecut şi pe la Inter Baku şi Simurk din Azerbaidjan după ce s-a despărţit de roş-albaştri.

Tininho - lusitanul a fost una dintre cele mai mari ţepe din istoria Stelei. El se lăsase de fotbal cînd a ajuns în Ghencea în 2009. A jucat un singur meci pentru echipa pregătită de Bergodi, în Europa League contra lui Saint-Patrick. Din această vară, portughezul de 31 de ani nu mai are echipă, după ce a plecat de la Leixoes.

Dino Eze - nu a apucat să joace nici un minut la Steaua, a făcut doar un stagiu de pregătire. Singura echipă la care s-a impus a fost Gloria Buzău, iar fotbalistul nigerian de 27 de ani a ajuns acum să evolueze la Prahova Tomşani, în Liga a III-a.

Josh Tudela - americanul nu i-a impresionat pe roş-albaştri într-un stadiu de pregătire din iarna lui 2010. Mijlocaşul de 27 de ani a jucat în filme înainte de a-şi găsi din nou echipă în SUA. El evoluează la o Los Angeles Blues, o echipă formată în anul 2010, şi care e înscrisă în liga a doua.

Elton - brazilianul minune al lui MM Stoica a jucat doar un tur în Ghencea în sezonul 2006-2007. De atunci el a schimbat 9 echipe în cariera sa şi în prezent evoluează la Al-Fateh, în Arabia Saudită. Mijlocaşul de 25 de ani, pe care Becali l-a numit "circar", are patru meciuri sezonul acesta şi a marcat un gol.

Raphael Grzelak - polonezul nu a stat nici el mai mult de jumătate de sezon la Steaua. Joacă în prezent la Ruch Chorzow, în ţara natală, însă în acest campionat a prins doar 3 meciuri, toate din postura de rezervă. Grzelak are 29 de ani.

Krum Bibişkov - a evoluat la Steaua în doar un meci din Cupa României, în sezonul 2009-2010, contra Bistriţei. În acel meci a ratat şi penalty-ul care a dus la eliminarea roş-albaştrilor din competiţie. Vîrful de 29 de ani e acum la Minor Pernik, locul 9 în Bulgaria.

Arthuro - în 2008, atacantul a fost adus ca o vedetă la Steaua de Adrian Ilie din Segunda Division, de la Celta Vigo. Sud-americanul de 29 de ani a stat şase luni şi a marcat un singur gol. După ce a schimbat alte 5 echipe, el evoluează acum în ţara natală la Avai, ultimul loc în prima ligă din Brazilia.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (91)
danny91sv
danny91sv  •  26 Noiembrie 2011, 16:24

Grzelak si Elton ar fi facut treaba!

sexilian
sexilian  •  26 Noiembrie 2011, 15:00

cum sa plece gigi sa ramanem fara bufon,asa ceva nu se face....

thereau78
thereau78  •  26 Noiembrie 2011, 12:52

mai penal a fost andrei,marele portar adus tot de mimi,care mai mult a tepuit clubu si s-a certat ziz de zi dcat sa faca o echipa performanta!!!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează