FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VIDEO Cephas Malele, atacantul-vedetă de la FC Argeș, are oferta pe masă: „Este o propunere consistentă pentru Liga 1”

Cephas Malele a înscris 14 goluri în acest sezon
Cephas Malele a înscris 14 goluri în acest sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 09:38 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 11:41

Bogdan Apostu (39 de ani), intermediarul care îl reprezintă pe Cephas Malele (27), spune că FC Argeș i-a făcut clientului său o ofertă „consistentă” pentru prelungirea contractului.

„Telenovela Malele” continuă. Atacantul angolezo-elvețian rămâne liber la final de sezon, iar FC Argeș încearcă să îl convingă să continue la Pitești. Pentru a-l face pe fotbalist să refuze celelalte echipe care îl curtează, FC Argeș i-a făcut atacantului o ofertă peste nivelul Ligii 1, spune intermediarul Bogdan Apostu.

VIDEO. Bogdan Apostu: „Malele este jucătorul celor de la FC Argeș”

„Am avut o discuție chiar ieri cu primarul Piteștiului (n.r. - Cristian Gentea, care este și președinte la FC Argeș), dânșii au făcut o ofertă. Malele nu a semnat cu nicio altă echipă, este jucătorul celor de la FC Argeș. Există o ofertă cu adevărat consistentă pentru nivelul Ligii 1, înaintată de cei de acolo. În acest moment o analizăm și în cel mai scurt timp vom oferi un răspuns concret”, a declarat Apostu după meciul dintre Dinamo și UTA.

14 goluria înscris Malele în acest sezon de Liga 1

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Viorel Tudose, principalul finanțator de la FC Argeș, l-a criticat pe Malele pentru felul în care a abordat negocierile cu clubul piteștean.

„Am avut o discuție cu domnul Apostu și vreau să vă spun că pe mine jucătorul Malele nu mă mai interesează! Dacă domnul primar Cristi Gentea, ceilalți acționari și sponsori ai clubului FC Argeș doresc ca Malele să rămână la Pitești și doresc să plătească suma astronomică cerută de impresar... Este vorba despre mult mai mult de 100.000 de euro la semnătură. La fel i-am dat și noi la semnătură”, a declarat acesta pentru Jurnalul de Argeș.

Între timp, lucrurile par să se fi calmat la echipa care atacă primele locuri în play-out.

Mai multe știri din Liga 1:

Motivul halucinant pentru care liderul din play-out nu are licență de Cupe Europene: „Este o greșeală impardonabilă”

Remarca lui Eric după încă un meci slab făcut de Dinamo: „În urmă cu câteva luni nu era așa”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  21 Aprilie 2021, 18:17
Postat de aurelian pe 21 Aprilie 2021, 14:58

Si sa fim seriosi ce mare jucător e malele? E bun pe contraatac dar daca ma uit bine an ultimele meciuri na mai facut nimic că sau prins toți de tactica de la fc arges numai antrenorul fără licență sta că mamaia un meci anteleg si nu face nici o schimbare .A mai fost un prost că el la iași și acum e din nou jucător. Să-și scoată dracu ochelari aia de *** să vadă ce joaca echipa

Foarte corect, Malele asta s-a cam consumat. Nu cred ca in sezonul viitor,mai prinde echipa si la FC Arges. Poate il ia Craiova,ca aia sunt campioni la transferuri proaste,inclusiv antrenori.

aurelian
aurelian  •  21 Aprilie 2021, 15:15

Eu cred ca nimeni nu are la fc arges maxim 5000 de euro

aurelian
aurelian  •  21 Aprilie 2021, 15:08

Toate meciurile le-au câștigat pe contraatac e si meritu lu malele că poată să dea goluri cu ușurință dar totu se datorează echipei dar prepelita nu vede ca sa terminat cu vrajeala asta? Nu au putut nici pe iași sai bată cu toate că iași nu au avut echipa standard. Ce spuneti de meciul de azi ? Catastrofa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează