FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-2

Charalambous, o „veste bună” și un semnal de alarmă, după 2-2 cu CFR Cluj: „Nu-mi place asta”

Elias Charalambous, în CFR - FCSB // foto: Imago Images +13   FOTO
Elias Charalambous, în CFR - FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 23:39 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 04:41

Elias Charalambous, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, s-a arătat iritat de faptul că echipa lui a ajuns în situația de a fi condusă la două goluri în Gruia. Într-un final, campioana en titre a egalat la doi și pleacă neînvinsă de la Cluj-Napoca.

FCSB nu a reușit să lege victorii pentru prima dată în acest sezon. Roș-albaștrii au călcat strâmb în Gruia, după ce s-au văzut conduși la două goluri începând din minutul 49.

Elias Charalambous, antrenorul principal al FCSB-ului, consideră alarmant modul în care s-a desfășurat partida. Cipriotul le-a solicitat elevilor lui mai multă concentrare pe faza defensivă, considerând că cel puțin golul de 0-1 a fost „ușor primit”.

Elias Charalambous, după CFR Cluj - FCSB 2-2: „Am controlat jocul, dar nu poți să primești un asemenea gol”

„Știam stilul de joc al CFR-ului. Din păcate, am primit ușor un gol, fără ca ei să aibă mari ocazii în prealabil. Când controlezi jocul și primești un asemenea gol este o problemă. La începutul reprizei secunde am primit gol rapid, ceea ce ne-a făcut viața foarte grea.

Este bine că am avut reacție, nu este ușor să revii pe terenul CFR-ului de la 0-2. Am avut reacție potrivită, asta este vestea bună. Am egalat și cred că acesta este rezultatul corect.

Am avut posesia în special în repriza secundă, dar să revii de la 0-2 nu este ușor. Am încercat să ne impunem ritmul. Trebuie să vedem de ce am ajuns în această situație, de a fi conduși cu 2-0.

Trebuie să fim mai concentrați, să nu primim goluri ușor, să ajungem să fim conduși și să alergăm după egalare. Nu-mi place asta. Vrem să ne îmbunătățim aici. Înscriem cam în fiecare meci, trebuie să găsim echilibrul pentru a nu primi goluri”, a comentat Charalambous la PrimaSport.

Referitor la cele 4 schimbări de la pauză, Charalambous a afirmat că „trebuia să facem ceva, cred că schimbările au ajutat echipa. Am înscris de două ori și continuăm, analizăm meciul și mergem mai departe”.

Băluță are nevoie de goluri pentru încredere. Poate face mult mai multe, este un jucător foarte bun. Mihai (n.r. - Popescu) a debutat astăzi și a fost în formă foarte bună, printre cei mai buni jucători de pe teren, și sunt fericit că a venit la noi.

- Elias Charalambous, antrenor principal FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
Come.On.Super.Reds
Come.On.Super.Reds  •  16 Septembrie 2024, 12:45

fcsb echipa arlechin!... Cu ea si cu preacuviosul lor antrenor *** a venit circul in Liga 1!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bogdan85
Bogdan85  •  16 Septembrie 2024, 07:26

Mi-e milă de cipriot, săracul nu știe ce să mai facă cum să explice că el este antrenorul FCSB! A ajuns într-o situație foarte delicată, cu siguranță este o păpușă ușor de manevrat ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close