FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-0

CHINDIA - CRAIOVA 1-0. Emil Săndoi, declarație de dragoste după ce i-a învins pe olteni pentru a doua oară în acest sezon

Emil Săndoi/ Foto: Raed Krishan +22   FOTO
Emil Săndoi/ Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 22:23 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 22:44

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a comentat victoria reușită de dâmbovițeni cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0.

Săndoi a bifa a doua victorie din acest sezon în fața Craiovei. Dâmbovițenii câștigaseră și meciul tur, 1-0 pe „Ion Oblemenco”. Antrenorul Chindiei a vorbit despre senzațiile pe care le are după un nou triumf în fața fostei echipe. 

Emil Săndoi: „Craiova va rămâne toată viața echipa mea de suflet”

„Sunt născut, crescut la Craiova, am debutat la juniorii Craiovei. Am jucat atâția ani acolo. Craiova va rămâne toată viața echipa mea de suflet, dar acum sunt la Chindia. Am un respect deosebit pentru oamenii de aici și fac tot posibilul să obțin cele mai bune rezultate. 

Îmi pare rău pentru Craiova, mă bucur pentru echipa mea. Până la urmă, trebuie să ne facem meseria”, a declarat Emil Săndoi, la Look Sport.

Clasament Liga 1:

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Craiova 1-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Chindia - Craiova 1-0:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CRAIOVA 1-0. VIDEO+FOTO Emil Săndoi îi răpune din nou pe olteni! Prima înfrângere pentru Ouzounidis pe banca alb-albaștrilor

Chindia Târgoviște - Craiova 1-0. Altă greșeală a lui Istvan Kovacs: penalty-ul ratat de gazde trebuia repetat!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
maryuss_
maryuss_  •  01 Martie 2021, 01:27

Ai fost antrenor la Craiova si ti-ai aratat limitele ,dar vad ca tii mortis sa incurci Craiova de cate ori ai ocazia ... De nu incurci la fel de mult si pe Fcsb sau pe cfr ? Sa fii mandru ca din cauza ta Craiova nu va fi campioana anul asta !!! Antreneaza echipe comunale domnule Sandoi ..... fii mandru ca bati Craiova .... si te mai dai si mare oltean .... Te-ai bucurat maxim ca ai batut Craiova ??? Vai mama ta de rusine a oltenilor !!!

dresko12
dresko12  •  28 Februarie 2021, 12:17

GSP terminați cu declarațiile astea de "dragoste". s-a văzut ce non combat a făcut chindia cu FCSB și CFR. declarațiile de dragoste sunt pentru cooperativa Berceni sau PSD cluj

dresko12
dresko12  •  28 Februarie 2021, 12:02
Postat de Neagu Mihai pe 28 Februarie 2021, 01:22

Chindia,cea mai furata echipa din Liga1,1 punct cu Steaua,unu cu Botosani,2 cu UTA,1 cu Gaz Metan,1 cu Arges ,aveau acum 38 de puncte si erau pe locul $. E cea mai furata echipa din Liga1,pt ca e o echipa mica si fara pile la Federatie sau Liga.

6 p furate cu craiova. dar de CFR de ce nu spui că și aia i-au furat?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează