FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

EXCLUSIV Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă

În ultimele patru luni, după despărțirea de Academica Clinceni, Ionuț Chirilă a preferat să păstreze tăcerea în privința evenimentelor petrecute la club.
În ultimele patru luni, după despărțirea de Academica Clinceni, Ionuț Chirilă a preferat să păstreze tăcerea în privința evenimentelor petrecute la club.

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2022 14:14 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 16:03

În ultimele patru luni, după despărțirea de Academica Clinceni, Ionuț Chirilă a preferat să păstreze tăcerea în privința evenimentelor petrecute la club. Aflat în proces cu echipa din Ilfov, antrenorul de 56 de ani a primit o decizie la comisii pe care nu o poate ataca. În direct la GSP Live, Chirilă a povestit propria versiune a evenimentelor

9 meciuria prins Ionuț Chirilă pe banca Academicii Clinceni, opt în Liga 1 și unul în Cupa României (1-2 cu Gloria Buzău). În campionat, echipa a pierdut 6 partide și a făcut două egaluri, cu Gaz Metan și Botoșani

Rezultatele Academicii Clinceni cu Ionuț Chirilă pe bancă

  • FC Buzău - Clinceni (Cupă) 2-1
  • FCSB - Clinceni 3-2
  • Clinceni - FC Botoșani 1-1
  • CSU Craiova - Clinceni 5-0
  • Clinceni - UTA 0-3
  • Gaz Metan - Clinceni 1-1
  • Clinceni - Rapid 2-3
  • Clinceni - Sepsi 0-2
  • CFR Cluj - Clinceni 2-0

- Ionuț, care e situația juridică în momentul ăsta între tine și Clinceni? 
- Există pe rol un proces care cred că pentru comisia FRF condusă de domnul Gabriel Manu este mai dificil decât procesul lui OJ Simpson sau procesul crimelor de război de la tribunalul din Haga. Există un contract foarte clar, lucrurile sunt simple ca lumina zilei. Angajatorul nu și-a plătit angajatul.

- Cât timp? 
- Niciodată. Nu am luat salariu nici 50 de cenți. În afară de banii cu care am ajutat acest club. L-am împrumutat pe preparatorul fizic Roberto de Filippis care, știind ce se întâmplă prin România, a spus că nu vine fără un bonus anticipat. 

- Câți bani?
-  Nu contează. I-am ajutat cu o sponsorizare din partea unui prieten ca să plătim diferența de preț dintre închirierea stadionului Dinamo și cea a stadionului Astrei. Era vorba de câteva mii de euro. Costa aproape dublu la Astra, dar pe Dinamo nu se mai putea juca. Jucau deja trei echipe, se antrenau și loturile naționale. Apoi, am ajutat jucătorii cu niște bani, clubul fiind într-o situație precară. 

- Câți bani? 
- … am rugat alt prieten să împrumute 150.000 de euro pe care i-a recuperat din drepturile de televiziune. Dacă nu se plăteau banii în momentul acela, 12 sau 14 jucători erau declarați liberi conform regulamentelor. Și acum fiți atenți la procesul lui OJ Simpson, cu 500.000 de oameni de culoare în stradă… Pe 23 decembrie 2021 am depus cererea la comisii. Am primit termen pe 13 ianuarie 2022. Apoi, s-a dat alt termen pe 27 ianuarie. Pe 27 ianuarie s-a dat alt termen, pe 8 februarie. Apoi, s-a dat alt termen pentru 17 februarie. Pe 17 februarie, termen pe 24 februarie. 

- Și a urmat sentința… 
- Când toată lumea aștepta verdictul, se amână pronunțarea pentru 3 martie. Apoi, pe 3 martie s-a amânat pronunțarea pentru 10 martie. Încă deliberau. Apoi amână pentru 15 martie. Și apoi o amână pe 22 martie. Sunt momente unice, comice. Apoi se dă o decizie care nu poate fi atacată cu apel pentru că nu are motivare. De 3 săptămâni, nu s-a dat nicio motivare.

De ce a plecat cu avionul la Cluj, iar echipa cu autocarul

- Ce decizie s-a dat? 
- Trebuia să primesc toate drepturile până la finele contractului, în vara lui 2023, comisia mi-a dat dreptul la banii până în vara lui 2022. O voi ataca, dar trebuie să văd motivarea. Nu știu de ce se întâmplă asta, nu știu dacă Răzvan Burleanu cunoaște ce se întâmplă la comisii. Dacă știe, e grav. Oricum, cred că e singurul caz din fotbalul românesc în care un antrenor nu primește niciun euro pe perioada cât a muncit. În afară de vinul Brunello de Montalcino și de Chateauneuf du Pape, că am acuzat că le-am tăiat jucătorilor vinul la carafă… 

- E adevărat, deci?
- Da. Nu știu ce poate conține un vin vărsat. 

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
Ionuț Chirilă în fața jucătorilor de la Clinceni

- Ce poate conține? Poate un vin de Vrancea e mai sănătos decât Brunello de care ai spus tu… 
- (Ironic) Sunt convins. Nu i-am făcut proști pe jucători. În fiecare vineri seară, înaintea partidei, cumpăram eu patru-cinci sticle de vin bun și le dădeam câte un pahar la masă. 

- Apropo de carafe de vin. La victoria cu Dinamo, la care nu mai erai la echipă, a apărut o poză cu tine uitându-te la televizor la meci, cu o carafă de vin în față. 
- Da, dar nu era carafa mea, îți dai seama. Era a altcuiva. Nu era vinul meu. A trebuit să mă așez acolo pentru a ajunge mai aproape de televizor. Am mai fost acuzat că eu am plecat cu avionul la Cluj și echipa a plecat cu autocarul. 

- Am citit asta și m-am întrebat cum e posibil așa ceva. E anormal să faci asta.
-  Îți explic. După condițiile precare în care ne antrenam, pe niște terenuri din cauza cărora șapte jucători au făcut miozită, eu am plecat la Cluj ca să vorbesc cu conducerea CFR. Am o relație bună cu Neluțu Varga și cu Dan Petrescu, cu care am și vorbit. Noi eram blocați la transferuri și am mers să solicit CFR-ului patru jucători să acopăr găurile. Un mijlocaș lateral, un fundaș central, un portar. 

Ei au 58 de jucători legitimați, mi-au zis că mă ajută. Ce nu știe lumea e că în ziua plecării, jucătorii în frunte cu Gardoș și Filip m-au rugat să cumpere ei bilete și să meargă toată echipa cu avionul. 

- Cum adică? Împrumutau clubul cu bani de bilete?
-  Nu. Își plăteau singuri. Jucătorii își luau ei bilete de avion, iar copiii care nu-și permiteau asta erau ajutați de ceilalți. Echipa trebuia să meargă în condiții civilizate. Au spus: “Nu putem să mergem nouă ore cu autocarul, apoi să ne întoarcem noaptea pe drum, ca niște animale, iar după nici trei zile să jucăm cu Dinamo”. 

- Mi se pare o problemă că tu te duceai să discuți cu conducerea CFR-ului chiar înainte de meciul direct. Poate te duceai să discuți nu doar despre jucători, ci și despre rezultatul meciului. 
- Nu, nu, mă cunoști foarte bine. Nu vorbeam neapărat înainte de meci. Era o chestie discutată cu mult timp înainte, Varga își dăduse ok-ul. Cu Dan Petrescu, am vorbit după meci și mi-a zis că e de acord. 

- Ce jucători veneau? 
- Nu contează. Erau patru-cinci jucători. Discuția s-a încheiat pentru că după meciul ăsta am fost scos. Eu mi-am asumat un risc, poate că nu era normal să preiau Clinceniul la experiența mea. Nu știu ce antrenor și-ar fi riscat imaginea să preia o echipă cu două puncte, o echipă care pierduse 10 jucători față de sezonul cu play-off. S-a schimbat o echipă și a venit alta. Chiar și lui Poenaru, un antrenor pe care-l apreciez, i-a fost greu să facă ceva. I-am spus proprietarului echipei că am nevoie de șase luni. A fost de acord, iar după două luni mă scoți pe mine pentru că au venit nu știu ce investitori de la Craiova care au dispărut și ăia după două săptămâni…

Când am semnat contractul, le-am spus că nu s-a făcut o selecție în baza unei filozofii de joc câștigătoare. Era nevoie de minimum șase luni să creez o echipă omogenă, din septembrie până în februarie. Atunci începea play-out și am fi intrat foarte bine
- Ionuț Chirilă

„Ne salvam sigur de la retrogradare”

- Cine conduce clubului ăsta? 
….I-am spus primarului (n.r. - Adrian Budeanu). “În noiembrie dați un salariu să nu devină jucătorii liberi de contract”. Le promitem onest că în ianuarie le vom mai da un salariu, împrumutam bani de la prietenii mei. Ne duceam cu echipa în martie, treceam de play-out, ne salvam sigur de la retrogradare și din drepturile TV din sezonul următor plăteam salariile restante. Ăsta era proiectul. Aveam șanse imense să ne salvăm. 

- Cum?
-  Dinamo a fost învinsă de noi, s-a văzut valoarea. Mediaș a ajuns în situația în care e. Noi trebuia să ajungem pe loc de baraj, trebuia să băgăm două echipe sub noi. Dacă lotul rămânea împreună, se salvau fără nicio problemă. Acest club s-a deteriorat din cauza lipsei de cultură a celor care îi conduc destinele. 

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
Ionuț Chirilă la poarta bazei de pregătire.

- Ai fost acuzat că ai venit cu interlopii la baza de antrenament. 
- Propun să mergem la un detector de minciuni, eu și ei. Acuzațiile mi-au lezat imaginea și ar trebui să le lămurim. Pe 1 decembrie seara am fost scos de pe grupul de WhatsApp. Atunci, i-am sunat pe jucători. Pe cei pe care i-am mai găsit treji i-am anunțat ora de antrenament, ora 10. Ei mi-au spus că se schimbase ora de antrenament, fără să mă anunțe și pe mine. Tipic românesc. La ora 10, m-am dus la antrenament, era poarta închisă, aveți imaginile. 

(În imaginile trimise de Chirilă, poarta bazei e închisă, totul e pustiu, iar antrenorul spune că nu e lăsat să intre. În al doilea clip, Chirilă e ținut tot la poartă alături de preparatorul fizic italian. În timp ce antrenorul vorbește, jucătorii intră în bază cu mașinile, iar Chirilă îi salută. Pe gardul bazei sunt niște foi de hârtie pe care scrie “Chirilă, pleacă!”, “Nu știi fotbal!”, “Du-te acasă!”) 

- Cine a pus mesajele alea pe gard?
-  Nu știu. Primitivisme. Le-au scos după aia.

-  … 
- În comunicatul pe care l-au dat cei de la club, plin de invenții, au spus că eu am blocat accesul jucătorilor în bază. Ați văzut cum am blocat accesul lor. Drumul era liber, ei mă salutau din mers. Imaginile demonstrează clar că au mințit. În ziua aia, le-am dat celor din club un răgaz de 15 zile să ajungem la o înțelegere. Am semnat toți un document în care am spus că aștept o propunere de rezolvare.

„Am avut trei sportivi pentru a-mi proteja integritatea corporală”

- Ce ai fi acceptat? Ce sumă? 
- Asta e problema mea. Era o chestiune de negociere, care însă n-a existat. Pe data de 15, m-am prezentat civilizat la club să depun o notificare pe care nu au vrut să o înregistreze. A trebuit să o trimit prin poștă. Pe 16, am fost acuzat că am venit cu nouă interlopi. Hai să vedem imaginile, să vedem unde sunt. 

(În acest clip, Chirilă se filmează cu telefonul. E tot în fața porții, iar portarul îi refuză accesul în bază. Dialogul în contradictoriu e purtat în termeni civilizați. În cadru nu apar decât antrenorul și doi angajați ai bazei)

- Deja ai o atitudine de influencer. Parcă ești Dorian Popa.
- Eu am venit doar să constat că ei au întrerupt contractul unilateral. Nu a fost niciun scandal, nicio agresiune fizică. Lângă mine au fost trei sportivi pentru a-mi apăra integritatea corporală, ca urmare a lucrurilor de o gravitate imensă care s-au întâmplat în biroul de la Clinceni pe data de 15. 

- Trei sportivi din Clanul Sportivilor?
- Nu, nu. 

- Ce s-a întâmplat în birou? E adevărat că Iulian Ștefan, finanțatorul clubului, te-a amenințat că te scoate prin geam dacă nu ieși? 
- Hai să nu comentăm asta. Suntem bărbați. Au fost lucruri foarte grave. Spun doar că, pe 16 decembrie, în afara bazei au fost trei persoane care nu au ripostat până în momentul în care au fost jignite și înjurate. Dacă au ripostat, au ripostat doar verbal, de la distanță. Niciun contact fizic. A fost doar un răspuns verbal al acelor băieți care au fost jigniți.

- Ai fost agresat fizic pe 15 decembrie? 
-Nu discutăm. Dacă ei continuă cu aceste minciuni, invocând efectele, nu cauzele, s-ar putea să aibă un proces în care martorii trebuie să spună adevărul. Erau șase persoane în birou, inclusiv primarul era acolo. Era și secretarul Dani Kassai. Eu am dovezi indubitabile din acel birou. 

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
Ionuț Chirilă, pe bancă, la meciul cu FCSB

- Ai înregistrat? 
- Am dovezi indubitabile. E foarte grav ce s-a întâmplat. Am fost tratat inadmisibil de niște oameni care au avut un tupeu fără margini. Pe 15, știam că voi fi provocat în birou, că probabil vor încerca să mă înregistreze pentru a putea rupe contractul. Nu am scos nicio vorbă. Am pus niște documente pe masă, am întrebat dacă le înregistrează, mi s-a spus că nu vor. Am fost extrem de pașnic, cum am fost și pe 16. N-am forțat intrarea în bază așa cum s-a spus. Ați văzut în imagini cum am forțat…

„Un om din club băga bățul prin gard”

- Vorbim deschis? Din toate informațiile apărute, senzația a fost că te-ai dus la Clinceni ca un antrenor cu nasul pe sus, un antrenor visător care n-are fluier, n-are copete la antrenament. Jucătorii râdeau, te comentau. 
- E fals ce spui. Când am fost atacat din interior, nu am fost atacat de jucători. Am fost atacat de niște oameni care au dus echipa în acest dezastru. În loc să susțină clubul, să facem un front comun, un om băga bățul prin gard, se ducea tot timpul și spunea chestii să-l influențeze pe primar, pe finanțator. Lucrurile astea mi le-au spus jucătorii după partida de la Mediaș. Nu vreau să dau nume. (n.r. - Chirilă lasă senzația că se referă la directorul sportiv Sorin Paraschiv) Nu vreau să dau în niște oameni care vor mai încerca să aibă acces în fotbalul românesc și nu vreau să le iau eu pâinea. Dar sunt lucruri urâte. 

- Fumai trabuc la antrenament? 
- Niciodată nu s-a întâmplat. S-a spus apoi că am uitat copetele la meciul cu FCSB. Ai văzut la vreun club din lume ca antrenorul principal să ia copetele la meci? 

- Nu. Le ia magazinerul. Dar ați împrumutat copete de la FCSB pentru încălzire, nu? 
- Da, dar trebuie să răspundă cel care trebuia să le ia. Jucătorii au vorbit cu mine chiar dacă au fost aduse de alte persoane acolo. Mi-au spus că s-a încercat o implozie în club. Anumite persoane și-au dat seama că pierd puterea selecției și că nu se mai pot implica. Lupta de cultură fotbalistică și naivitatea primarului… 

- Primarul și familia lui au acceptat intrarea mafiei chineze a pariurilor în club, în 2016. 
- Nu cunosc. Știu doar ce s-a scris. Nu vreau să mai spun că s-au făcut niște mizerii care denotă calitatea umană a acestor oameni. Uite, o întâmplare cu preparatorul fizic italian De Filippis, un om de o seriozitate extraordinară. A fost batjocorit. La meciul cu Dinamo, mi-a zis că nu merge fără mine. Secretarul clubului, Kassai, a venit și a zis că a primit ordin să-l ducă pe Roberto la echipă. Lucru perfect normal. I-am zis să meargă. 

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
Preparatorul fizic Roberto de Filippis, oprit să intre în baza Academicii Clinceni

Roberto s-a îmbrăcat, era 3 după-amiază, meciul era la 8. Echipa nu avea preparator fizic și nici antrenor principal. Kassai l-a luat pe Roberto cu mașina, l-a dus la hotelul unde echipa făcea cantonament și după 40 de minute, de față cu șapte jucători și cu antrenorul cu portarii John Ene, Roberto a fost dat afară din hotel. A fost umilit. După aia, au spus că Roberto a adus mari prejudicii clubului pentru că nu s-a prezentat la echipă. Câtă mizerie poate exista?!

- …
- La meciul cu Sepsi, Ventura și Gardoș au ieșit din hotel și au spus: “Nu putem să dormim cu gândaci în pat!”. Am luat echipa de la Giurgiu și am adus-o înapoi la București, meciul era a doua zi. Colcăia de gândaci în pat. Ventura și cei din străinătate au spus că ei nu pot dormi în condițiile astea.

L-au trădat jucătorii? „Cu Craiova, a fost prăpastie”

- Te mai întreb ceva deși nu cred că o să răspunzi sincer. Crezi că toți fotbaliștii ți-au fost loiali în meciuri? 
- (Oftează) Eu cred că da. 

- Nu cred că spui adevărul. Sunt convins că și tu ai simțit lucruri. 
- Cineva mi-a spus că pot fi acuzat de orice, dar nu că nu sunt un om foarte sincer. Eu cred în oameni. 

- E vorba ipocriților din fotbal. “Am un defect, cred prea mult în oameni”.
- La ce meci te referi? Cu Craiova? (Tace apoi nu mai puțin de 14 secunde). Cred că față de cum am jucat cu FCSB, cu Botoșani și cu Rapid, prea a fost o prăpastie mare la Craiova. Când ești egalul unor echipe din play-off și vine rezultatul de la Craiova, poți să-ți pui niște probleme. Eu nu pot să acuz. Mi-am asumat să atac. E clar că nu s-au respectat niște sarcini. L-am certat rău pe De Amorim. Le-am spus că vreau presing agresiv, să nu-i lase pe Houri, Nistor și Gustavo să se întoarcă. Au fost jucători care au stat foarte departe de ei. Apoi, copilul din poartă (n.r. - Ștefan Dobre) ia gol la un șut telefonat, pe care și tu-l apărai cu o mână. 

- Nu ai părut inspirat în privința portarilor.
- Da. Asta e o greșeală pe care mi-o asum. Poate am insistat prea mult cu acest băiat. Trebuie să-l bag mai repede pe Ureche, un portar mult mai consistent. Nici nu-i cunoșteam atât de bine. Plus că nici nu prea aveam jucători U21. Când pierzi cinci meciuri pe greșeli de portar, te gândești că ai greșit neschimbând ceva după două-trei jocuri. Îmi asum greșeala asta. 

- Ce rol are omul de afaceri Claudiu Florică în venirea ta la club? 
- E omul pe care l-am convins să împrumute clubul cu 150.000 de euro. I-a ajutat într-un moment dificil. 

-În pachet a intrat și venirea fiului său, Luca, de la Rapid? 
- Un băiat care poate crește, dar doar dacă va juca în zonă centrală. Nu poți juca fundaș stânga când nu ai viteză, i-am spus și lui asta. E un băiat educat, cu spirit de sacrificiu, e pasator bun, are fizic. Trebuie să joci pe calitățile lui și văd că acum m-au ascultat și e jucat pe zonă centrală, un fel de inter.

„Făceam trei ședințe cu jucătorii. Poate e mult”

- Crezi că prejudiciul de imagine suferit de tine la Clinceni e ireparabil?
- Nu. 

- Crezi că te va mai contacta vreun club de Liga 1 după toate excentricitățile astea întâmplate? 
- Ce ți se pare excentric că am dat un pahar de vin bun unor jucători care nu aveau salarii plătite, chirii plătite?! Am vrut să detind atmosfera, voiam să fac nutriția altfel. 

- Mi-am adus aminte. La ședințele tactice, nu tăiai faze. Puneai un meci întreg, iar jucătorii se plictiseau. 
- Știi de ce?! Eu sunt adeptul unei întregi faze de joc. Vreau să vadă reperele din teren, nu disec doar faza respectivă. Alegeam o repriză, să vedem jocul în ansamblu. Dacă tai doar lovitura liberă și nu dai toată faza, nu vezi jocul în ansamblu. Făceam fișe adversarilor. Eu vedeam partida și colaboratorul meu, Ionuț, scria o pagină sau două pentru fiecare adversar. 

Chirilă rupe tăcerea după despărțirea cu „interlopi” și amenințări de la Clinceni + explicații pentru carafele de vin, trabucuri și copete lipsă
Ionuț Chirilă, pe margine, nemulțumit de jocul echipei sale

- Nu cred că fotbalistul modern mai poate urmări un meci întreg. El e obișnuit cu telefonul mobil, cu rețele de socializare, câteva secunde, scroll și atât. 
- Profesionistul adevărat are conștința ratării. Dacă ai un document în față pe care-l citești înainte de meci, înțelegi mult mai bine. Stai în autocar în drum spre meci și citești notițele. Ce mi-a scris despre adversarul meu?! Eu fac trei ședințe. Întâi individual, la mine în cameră. Apoi pe grupuri. Fundașii, mijlocașii, atacanții. Apoi, studiul adversarul. Poate e mult, dar așa fac eu. Trei ședințe. Uite, am jucat la CFR fantastic. 

- Mi se pare că folosești niște epitete exagerate. 
- Nu, nu. La CFR, au decis doar valoarea și explozia lui Costache, un jucător de 800.000 de euro. A plecat pe lângă Bilal și l-a făcut praf. S-a spus despre Clinceni că are niște jucători formidabili și că a făcut o selecție bună. Știi unde joacă Thibault Moulin? În liga a patra din Polonia. Știi unde joacă Cascini, golgeterul meu?! Nu are echipe. Singurul care joacă în Liga 1 e Patriche. E un băiat bun, dă tot ce poate în momentul ăsta. Și mai e Omoh la Gică Hagi, care nu joacă mereu. În rest, unde sunt?!

Am prins meciuri cu toate echipele grele din campionat. Am jucat de la egal la egal cu FCSB, cu Botoșani, cea mai puternică în momentul ăla. Puteam să câștigăm, am luat gol după o greșeală de portar. Au urmat greșelile de arbitraj uriașe cu Rapid, iar la meciul cu Craiova mi-am asumat un risc. Am vrut să pregătesc jocul de construcție, atacul, pentru meciurile din play-out 
- Ionuț Chirilă

VEZI AICI INTEGRAL EMISIUNEA GSP LIVE CU IONUȚ CHIRILĂ

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce noroc! România, șansă uriașă la tragerea pentru preliminariile CM 2026 » „Tricolorii” pot scăpa de PATRU adversari de foc
Nationala
Ce noroc! România, șansă uriașă la tragerea pentru preliminariile CM 2026 » „Tricolorii” pot scăpa de PATRU adversari de foc
Vedeta Rapidului se pregătește de nuntă: „Va fi EPIC! A meritat așteptarea”
Superliga
Vedeta Rapidului se pregătește de nuntă: „Va fi EPIC! A meritat așteptarea”
Uluitor! Încă o țară merge la TAS împotriva României după victoria la „masa verde”. Anunțul incredibil: „Federația a făcut apel”
Nationala
Uluitor! Încă o țară merge la TAS împotriva României după victoria la „masa verde”. Anunțul incredibil: „Federația a făcut apel”

Emil Grădinescu, apeluri cu CNA în scandalul Steaua - FCSB: „Bă, nu se mai poate” » Mesaj radical în platoul GSP: „Steaua joacă cu Recolta Săhăteni!”

Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”


Comentarii (8)
leu.mr
leu.mr  •  15 Aprilie 2022, 08:54

Cum, necum, Clinceni chiar incepuse sa joace bine si avea sanse reale la salvare

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  14 Aprilie 2022, 17:51

*Cică poate nu era firesc să preia Clinceniul la experiența lui. Îi dau dreptate. La experiența lui, trebuia să preia Sporting Roșiori sau Petrolul Potcoava.

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Aprilie 2022, 17:15

Ionut Chirtila ramane- e parerea mea- un epigon, Eu stiu foarte bine ce dezastru a lasat...la UTA, incit ani de zile a trebuit ca Aradul sa sufere. A cautat, la Arad sa oblige jucatorii sa fie reprezentati de el, ( exista inca destui care pot confirma asta), citiva...au si cedat,a cautat sa dea afara pe cei mai buni, in fine a cheltuit discretionar bani ( ...venind cu cineva din familie , la UPU ,a cerut ca sa i se dea chitanta ...pe numele clubului UTA). Cam asa cred ca a facut si la Clinceni. Eu nu il cred, iar ca antrenor...sa fim seriosi...pe unde a fost...a distrus. Sint curios sa vad ce club il va mai dori in curtea sa. Intre ce si cum vorbeste si intre ce si cum procedeaza pare a fi o disociatie caracteristica...unora.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează