FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Ciobi, în pericol » În Ştefan cel Mare planează umbra lui Selymeş, liber de contract

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 21:58

Acţionarii strîmbă din nas tot mai mult la adresa lui Liviu Ciobotariu, iar jucătorii spun că ar trebui ca Dinamo să aibă o tactică mai ofensivă


Urmările derby-ului alb cu Rapid în sînul echipei: acţionarii sînt nervoşi, pornind de la divergenţele între ei, jucătorii sînt nervoşi, antrenorul este descumpănit. Borcea i-a făcut "căcăcioşi" şi "fricoşi" pe Ciobi şi compania, Badea şi Săvulescu au strîmbat din nas după remiză şi după joc, considerînd că egalul, 0-0, a fost prea puţin avînd în vedere că Dinamo a jucat o repriză în superioritate numerică. Toţi trei susţin că nu se pune problema unei demiteri, mai ales că Liviu Ciobotariu e cel ce-a dus echipa pe locul 1, dar planează umbra lui Tibor Selymeş, liber de contract, în Ştefan cel Mare.

Şi fotbaliştii sînt supăraţi. Şi-au scuzat prestaţia, arătînd spre banca tehnică. "Trebuia să jucăm mai ofensiv în partea secundă, cînd aveam omul în plus, nu permanent cu doi închizători! Ne-am închis prea mult, de cine ne era frică? Fiindcă Rapidul nu părea că vrea să atace". Tot jucătorii şi-au îndulcit tonul apoi: "Nu trebuie trecut cu vederea că adversarul nostru din derby are cea mai bună organizare defensivă din România la ora asta, e foarte greu să deschizi apărarea Rapidului fără jucători tehnici şi fără să te susţină cineva din tribună, la tine acasă".

Iar Ciobi s-a închis în el şi a evitat să mai vorbească în afara conferinţei de presă de după meci. "Are un gust amar după criticile şi apostrofările ui Borcea, mai ales că nu i s-au adus jucători şi i s-a spus să se descurce cum poate. A dus Dinamo pe locul 1 în campionat, dar e mai mereu lovit şi descalificat", au spus apropiaţii tehnicianului de 40 de ani.


5 meciuri din 7 în campionat au fost fără gol primit de defensiva lui Ciobi, marea problemă a "cîinilor" în sezonul precedent. Roş-albii au, alături de Rapid, cea mai bună apărare din Liga 1

Pulhac iar la Roma
Situaţii diferite pentru pacienţii dinamovişti. Alexe a revenit de ieri la antrenamentele echipei. Teoretic, el poate juca şi la Ploieşti, cu Petrolul, duminică, fiind şanse minime ca el să fie utilizat joi, în partida de Cupă cu Luceafărul Oradea. Pulhac pleacă azi la Roma, din nou, fundaşul stînga neevoluînd deloc în acest sezon. "E bine, dar mai trebuie să facă un ultim control, de rutină", au spus roş-albii. Atacantul a suferit o calcifiere în zona inghinală, iar apărătorul o inflamare puternică a tendonului din aceeaşi zonă.

Inbox
- Ţucudean va fi titular cu orădenii, în Cupă, joi seară, fiind o premieră în acest sezon pentru tînărul de 20 de ani.
- Ciobi nu va putea conta pe Dragoş Grigore în partida cu Petrolul, de duminică. Stoperul de 25 de ani a încasat în meciul cu Rapid cel de-al 4-lea cartonaş galben, astfel că va fi suspendat. Locul său în echipă va fi luat de Adrian Scarlatache, care va evolua fie stoper, fie va trece fundaş dreapta şi va face rocadă cu Luchin.
- Peirinha, incert. Mijlocaşul dreapta de 22 de ani, sosit în probe săptămîna trecută, va trebui să mai rămînă la teste, staff-ul tehnic needificîndu-se asupra lui. Lusitanul, care a jucat ultima dată la Osnabruck, în liga a treia germană, e liber de contract.


Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
Europa League
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (24)
hristac
hristac  •  22 Septembrie 2011, 09:10

daca incep frecusurile de acum.... si tibor ce mare smecherie va reusi ?! steaua se impedica grav de tot,clujul nu poate sa "aiba bulan" la nesfarsit,sa vazut aseara,rapidul se automutileaza in maxim 3,4 etape,ramane vasluiul vesnicului perdant adi porumboiu.

viorica1
viorica1  •  21 Septembrie 2011, 12:26

Ciobi nici macar nu e antrenor, e pus acolo ptr ca e moale, ascultator si face tot ce i se zice de sus. Dinamo nu are antrenor, jucatori, stadion si are, de departe, cea mai idioata conducere din tot fotbalul romanesc. Mi-e rusine ca tin cu Dinamo cand ii vad pe Borcea sau pe Badea. Insa, sunt sperante ca scapam de ei. O mica revolutie e aproape...

argus
argus  •  20 Septembrie 2011, 18:21

Va feriti, sau ce? Nu se vede de la o posta ca asa numitii "conducatori in fotbal" sunt de fapt doar niste jalnici "investitori" in acest sport? Ca nu au nici cea mai mica intentie in a obtine performanta? Profitul! Asta-i singurul scop! Sa vrei cu adevarat titlul, investesti, nu-ti vinzi jucatorii! Cum au o oferta zic ei "buna" (evident, buna doar pt. ei) cum...incaseaza banul! Torje? Marfa de vandut, nicidecum, jucator de baza, omul lor de gol si de creatie! Uitati-va la Steaua cum s-a lacomit vanzand-ul pe B.Stancu! Pai, in banii astai statea Becalii, ca sa-si vanda golghetrul?liota de "investitori de la dinamo, Iancu, Copos, Paszcani, Padureanu, toti, u

Vezi toate comentariile (24)
Comentează